Hyvää uutta vuotta 2016!

Vuoden viimeistä päivää vietellään ja mielessäni on pyörinyt kulunut vuosi.
Meillä on ollut oikein hyvä ja tasaisen arkinen kulunut vuosi 2015.
Läheiset ovat pysyneet terveinä, emmekä ole joutuneet luopumaan kenestäkään.
Vauvavuosi Islan kanssa on jo takanapäin ja kulunut vuosi on ollut suurimmalta osin taaperoarkea iloineen ja suruineen, olen saanut olla koko vuoden Islan kanssa kotona mutta myöskin Islan kasvaessa on omat menonikin helpottuneet, olen päässyt helpommin liikkumaan yksinäni, olemaan öitä poissa kotoa ja viettämään kahdenkeskeistä aikaa Pinjan kanssa.


Varmasti suurin arkeen tullut muuton on ollut Pinjan koulun alku ja harrastusmäärien kasvaminen.
Kokonaisuudessaan siis vuosi 2015 on ollut oikein hyvä, rauhallinen ja mukava vuoteni kotiäitinä.


Tuleva vuosi tuo varmasti paljon muutoksia arkeemme, suurin muutos tulee olemaan oma töihin paluuni, ei sinällään paluu koska työpaikkaa minulla ei ole odottamassa mutta koska Isla tulee kolme vuotta ensi syksynä ja Pinjankin ensimmäinen luokka alkaa olla taputeltu on minun aikani etsiä töitä taikka mahdollisesti mennä opiskelemaankin, tämä on kuitenkin vielä aika avoinna, en jaksa stressata tällä asialla vaan aika näyttää ja aina on kuitenkin jotain mukavaa työtä löytynyt.
Muuten jatkamme samalla kaavalla, pyrin olemaan vielä kesän kotona ihan Pinjan pitkän kesäloman vuoksi.
Ensi vuonna on myös tiedossa paljon ihania juhlia, paras ystäväni menee naimisiin loppukesästä ja saan kunnian toimia yhtenä kaasoista, tiedossa on siis polttareiden juhlimista sekä toki häiden juhlintaa, myös mieheni kolmekymppisiä juhlitaan ensi vuonna.


Oikein ihanaa uutta vuotta ja onnea ensi vuodelle! 

Me juhlimme vuodenvaihdetta perheen kesken ihan kotosalla, olkoot juhla taikka arki niin kuitenkin erityisesti Islan päivärytmistä on jotenkin pidettävä kiinni joka tarkoittaa lasten suht aikaista nukkumaanmenoa. 
Lapsiperheitä kun suurin osa naapurustostammekin on niin rakettejakin onneksi paukkuu jo heti kuuden jälkeen lastenkin nähtäväksi.

1 kommentti