Blogipikkujoulut

Vietimme viime viikon torstai-iltana JKL-Blogien pikkujouluja ravintola Bohossa.
Näin kotiäitinä pikkujouluja ei tosiaankaan ole mitenkään liikaa ja irtautumista illaksi kotiympyröistä taas kaipaisi enemmän kuin töissä käydessäni.


Illan aikana saimme nauttia pienistä naposteltavista sekä Adtractionin tarjoamasta pienestä tietopaketista blogimarkkinointiin.
Ihan parasta kuitenkin illassa oli tietysti muiden bloggaajien tapaaminen, kuulimisten vaihto ja rupattelu illan aikana.
Saimme myös pienen goodiebackin kotiin vietäviksi jossa oli spnsoreiden tarjoamia tuotteita, mm. tälle mammabloggaajalle aivan uusia aluevaltauksia, itseruskettavaa sekä liina jolla tätä levitetään, ihan pakko kyllä testata.
Lisäksi saimme teille lukijoille jaettavaksi pienen alennuksen Jyväskylän Vilan myymälään, koodilla 21108 
tammikuun 2016 loppuun saakka 20% alennuksen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta.
Vila onkin minunkin suosikkimyymäläni jos itselleni jotain vaatetta etsin niin suuntaan yleensä ensimmäisenä Vilaan joten luultavammin tulen itsekkin alennuksen hyödyntämään. :)


Jyväskylän alueella on kyllä todella paljon bloggaajia, niin meitä perhebloggaajia kuin muotibloggareitakin.
Täytyy kyllä ihailla miten luontevasti muotibloggaajat poseeraavat kameran edessä upealta näyttäen, itse koen lähinnä suunnatonta ahdistusta jos minun pitää leväyttää yht'äkkiä kaunein hymyni ja poseerata kameralle.
Tätä pitäisi ehdottomasti treenata enemmän!

Tässäpä meidän koko poppoo, allekirjoittanut kotiäitilookissaan upeiden naisten keskellä. :)
Asuun en perinteisestikkään ehtinyt tippaakaan panostaa koska no tajuton kiire, olen jo kuuluisa tästä, että minulla on aina kauhea kiire ja olen aina joka paikasta myöhässä...
Kuvasta kiitos Katjalle Valkoisen vuoren rinteillä blogiin.


Huomasinpa myös tälläisessä hämärässä kuvatessani ilman salamaa (en tykkää käyttää salamaa kuvatessani) miten kauhean huonoa jälkeä kamerastani tuleekaan hämäräkuvissa.
Uusi kamera on kyllä niin ostoslistallani!

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eikä tässä todellakkaan vielä kaikki, vain parikymmentä bloggaajaa mahtui mukaan ja itse olin oikeastaan ainoana perhebloggaajana paikalla, meitäkin löytyy varmaan kymmenkunta Jyväskylän seudulta ja lisäksi sisutusbloggaajiakin on monia jotka eivät olleet tuolla pikkujouluissa. :)

   Poista
 2. Kiireeseen riittää tummat farkut esim/ jegginsit ja joku kiva vaalea/tumna paita esim.
  Mulla luotto vaatteet aina eteisen peilikaapissa valmiina jos tulee äkkilähtö vaikka.
  Ei sitä aina voi olla tiptop :D
  Ainakaan jos on lapsia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli ihan tummat leggarit ja raidallinen mekko, yleensä vetäsen vain jotkut legginsit ja siistin yläosan kun tulee kiire lähtö.
   Olen tykännyt nyt tosi paljon näistä lyhyistä hiuksista kun yleensä hiusten laittoni on sitä, että suoristan vain nopeasti hiukseni ja valmista on, ennen piti laitella aina pitkiä hiuksia jotenkin. :)

   Poista