Äidin uusi asu

Pakko esitellä tänne bloginkin puolelle uusi asukokonaisuuteni joka tulee varmasti myös nyt joulun aikana olemaan kovassa käytössä, luultavasti ihan aatonkin asuna sekä ainankin koulun joulujuhlissa.


Esittelin eilen lasten NopsuPopsun tonttulakit ja samassa paketissa oli myös äidin päähän tälläinen hillitympi omaan makuuni sopiva musta-valkoinen lakki (kulkusella tottakai).
Uskon, että tänä vuonna minunkin päässäni tullaan tonttulakkia näkemään niin joulujuhlissa kuin joulun pyhinä.
NopsuPopsun facebook-sivuilta huomasin myös kivan joulukalenteritarjouksen nyt viikonlopulle, kaikista tonttulakeista saa -25% alennuksen 12-13.12 koodilla joulukalenteri ja toimitukset postikuluitta viikonlopun ajan kunhan valitset valikosta toimitustavaksi yli sadan euron tilauksen.


Sain myöskin nyt tilattua pitkään himoitsemani Papun kantomekon mustana MiniQ:ta.
Kokona tässä minulla on S-koko koska M-koko oli ehtinyt loppumaan ja S-kokokin on oikein hyvä minulle vaikka muuten yleensä yläosista M-kokoa käytänkin.
Täytyy muuten kehaista jälleen MiniQ:n toimitusnopeutta, seuraavana päivänä tilauksestani paketti oli jo laatikossamme nyt postin lakkoilujen vuoksi lähes järestään jokainen kirje ja paketti on hidastellut mutta ei näköjään tämä MiniQ:n lähetys. :)


Kanto mekon kanssa sopivat todella kivasti pinkin Vimman letit jotka itselleni ehdin nopeasormisena napsaista.
Vähän jännittelin tulenko näin kirkkaita pinkkejä legginsejä itselläni käyttämään mutta nämähän ovat aivan ihanat mustan yläosan kanssa.


Kuvan koru on tilattu For Minis and Mommies-nettikaupasta.

*Tonttulakki saatu NopsuPopsulta ja Kanto-mekosta saatu alennusta MiniQ:ta yhteistyön vuoksi.

5 kommenttia

 1. Oi miten ihanan leikkisä asu jotenkin :) Sopii sulle todella hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen itsekkin tosi tyytyväinen tähän asuun vaikka jonkin aikaa pähkäilinkin raaskinko hankkia uusia lettejä ja Papun mekkoa. :)

   Poista
 2. Ihana tuo sunkin lakki ja nuo legginssit..niin ihanat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin, itsekkin tykkään ihan hirmu paljon! :)

   Poista
 3. Ihana tuo lakki! Mulla ei edes tonttulakkia ole, vaikka ehkä pitäisi olla... Pitänee tsekata millainen valikoima tuolla olisi jos ostaisi tälläisen ei-niin-perinteisen :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista