7-vuotiaan vaatesuosikit

Pinjalla on jo tietysti erittäin vahva oma vaatemakunsa, vuosien mittaan olen oppinut tosin Pinjan maun jo tuntemaankin.
Annoin Pinjan valita vaatekaapistaan muutamat vaatesuosikkinsa ja tänään päälle valikoituikin yksi asukokonaisuus niistä suosikeista.


Ehdoton suosikkipaita on Molo kidsin kissapaita.
Näissä on aika naftit mitoitukset joten Pinjallakin on paidasta jo koko 140cm.
Paitaa metsästettiinkin ihan Englannista saakka koska suomalaisilta jälleenmyyjiltä ei näin isoja kokoja näissä malleissa löytynyt.
Pinja rakastaa edelleen todella paljon värikkäitä, kuviollisia vaatteita, söpöt eläinkuosit ovat ihan ylitse muiden.
Suosikkihousuiksi nousivat Pompdeluxin kimallehousut jotka löysin Pinjalle Blogikirppikseltä Pakkomielteitä blogin Hennan pöydästä.
Hyvin äiti tyttärensä tunsi koska heti housut nähtyäni arvasin, että Pinja tulee rakastamaan näitä, varsinkin kun pikkusiskoltakin löytyy kaapistaan samanlaiset.


Vaikka suloiset eläinkuosit ja kimalle tuntuvat olevan Pinjalle mieluisia vaatteissa niin yksi merkki tuntuu silti nousevan hänen suosikeistaan ylitse muiden.
En edes arvannut, että Gugguun vaatteet ovat niin kovasti Pinjan mieleen, useimmiten kouluun valikoituukin Gugguuta Pinjan päälle. Pinja tykkää Gugguun värikkäistä yksivärisistä vaatteista, myös musta frillamekko lukeutuu suosikkeihin koska tähän voi yhdistää hyvin eläinkuosiset leggarit.
Pinjalla on nyt tullut jokin vaihe, ettei enää yhdistele printtejä keskenään vaan joko yläosan taikka alaosan pitää olla yksivärinen sen takia toivoikin jokin aika sitten yksivärisiä mekkoja legginsien kanssa.


Tälläiseltä näyttää tällä hetkellä 7-vuotiaan tytön vaatekaapin suosikit, yhteenvetona suosikit löytyvät eläinkuoseista, kimalteesta ja väreistä.
Mukava vielä huomata, että Pinja tykkää edelleen kovasti lapsekkaista vaatteista kun lapsi vielä onkin niin pukeutua ei tarvitse vielä kuin pikkuaikuinen. :)
Tällä hetkellä Pinjalla on kaverinsa kanssa villitys tonttulakeista, tonttulakki on kulkenut koulussakin mukana jo varmaan viikon verran ja tuntuu hyvin liimautuneen kiinni Pinjan päähän, hyvä vain, että käyttöä tulee tonttulakillekkin hiukan enemmän kuin muutaman illan ajan.

Millaisista vaatteista teillä 7-vuotiaat pitävät?

7 kommenttia

 1. Katselin noita samoja housuja blogikirppiksellä meidän Ainille mutta arvelin niiden olevan liian lököttävät Ainin makuun.. Meiltä myös löytyy nuo samat housut pikkusiskolta pienemmässä koossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kun oli teille liian lököttävät niin meille ovat ihan täydelliset. ;) Pinja ei tykkää käyttääkkään kovin tiukkoja housuja, legginsit toki erikseen. :)

   Poista
 2. Samoja vaatteita löytyy meidänkin ekaluokkalaisen kaapista (ainakin Vimman kultaletit, Rodinin tiikerit ja Gugguun frilla löytyvät meiltä myös), tosin meillä äiti saa vieläkin? aika hyvin päättää vaatehankinnoista. Sanomista on tullut vain liian vaikeasti puettavista vaatteista sekä siitä, että vaaleanpunaissta ei enää oikein haluttaisi laittaa päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin minä pystyn aika hyvin valitsemaan mitä hankitaan mutta olen kyllä vuosien aikana oppinutkin aika hyvin ne jutut mistä tyttö pitää ja mistä ei, Pinjalla tuli oma makunsa vaatteisiin jo tosi aikaisin.

   Poista
 3. Meillä 8v valitsee myös tietyissä rajoissa itse vaatteensa mutta huomattavasti halvemmilta merkeiltä. H&m etupäässä. Housuista tregginssit ehdottomia suosikkeja ja pillifarkkuja. Tähtikuviot on pop. Erilaisia neuletakkeja yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin H&M:tä löytyy toisinaan mieluisia nyt kun liikkeissäkin jatkoivat kokona lastenosastolla 140cm saakka joka vielä juuri mahtuu Pinjalle H&M:n vaatteista, näistä mieluisia on juurikin nuo eläinkuosit ja kimalteet, kuvasta onkin nuo eläinleggarit H&M:tä sekä toiset Lindexiltä jotka kyllä alkavat olemaan jo aika pienet mutta silti niin tykätyt.
   Lindexiltä ei riitä lastenosastolta enää koot eikä Pinja ole nuortenmalleihin innostunut, farkuista ei meillä tykätä kun puristavat, mielummin on legginseissä ja löysemmissä collegehousuissa. :)

   Poista
 4. Minäkin tein postauksen meidän tyttöjen lemppareista! Kiitos ideasta! ;)
  http://jotaintekemista.blogspot.fi/2015/12/tyttojen-lempivaatteet.html

  VastaaPoista