Talvivaatteet Ticketiltä

Olen onnellisesti vuosien ajan saanut tehdä yhteistyötä Ticket Outdoorin kanssa, mikäs se mukavampaa kuin testailla luottomerkkimme kauniita ulkovaatteita.

Talven mallisto oli Ticketillä tänä vuonna harmillisen myöhässä johtuen heidän varastonsa muutosta saksaan.
Meilläkin ehti olemaan jo selvät toppavaatekelit ennen kuin Ticketin vaatteet saapuivat mutta nyt nämä tulivatkin viime viikolla juuri sopivasti näille seuraaville pakkaskeleille jolloin on topat olleet käytössä molemmilla ulkoillessa.


Sain valita Islalle haalarin sekä Pinja valikoi itselleen mieluisan takin, nyt vain vaatteet armottoman kovaan käyttöön kelillä kuin kelillä.
Ticketin talvivaatteet ovat olleet meillä joka talviset luottovaatteet, kestävät kovaakin kulutusta todella hyvin, istuvat meidän lapsille sekä ovat todella lämpöisiä.


Islan haalarin valinnan kanssa pähkäilin pitkään, mietin yksi- ja kaksivetoketjullisten välillä, vaikka baby mallin kaksivetoketjulliset ovat olleet aikoinaan Pinjan luottohaalareita niin Islalle taas baby malli ei istu aivan niin hyvin kuin siskolleen istui.
Isla on paljon sirompi ja mitoitukseltaan erilainen, leveä baby malli ei olekkaan Islalle se paras mitä siskolleen on ollut joten päädyin valitsemaan haalarin yhdellä vetoketjulla.
Islan haalari on aika yllättäväkin kukkakuosillinen Othello North haalari, jokin tässä kuosissa miellytti silmääni kovasti vaikka ensi reaktioni oli näistä kukista, ei meille, kauhea sillisalaatti mutta niin vain tätä kuosia katsellessani aloin pitämään siitä todella paljon ja pidän edelleen nyt livenäkin nähtynä vielä vain enemmän.
Islan haalarin koko on 92cm ja Isla on juuri tuoreen mittauksen mukaan 85cm pitkä.
92-koko onkin yksivetskarillisissa haalareissa pienin koko, koko on mielestäni myös oikein sopiva Islalle, vaikka haalarissa on selvästi reiluutta ja lahkeissa jää rypytystä niin haalari ei jää pussittamaan ja niska-haaramitta näyttää hyvälle sekä haalarissa on helppo juosta ja leikkiä.


Pinjan takkivalintaan en vaikuttanut itse mitenkään vaan annoin Pinjalle vapaat kädet valita mieluisansa.
Pinja tykkää kuvioista ja väreistä joten tämä violetti Madison tähtitakki nousi suosikikseen heti takit selattuaan.
Pinjalla onkin joka vuosi ollut jokin Ticketin talvitakki päiväkoti ja eskarikäytössä, nyt uskon, että kyseinen takki tulee ekaluokkalaisen päälle talvisin valikoitumaan useinkin, koska kiva väri ja se karvahuppu!
Tähän pitääkin mainita, että Ticketin huppujen karvareunusta on jotenkin muutettu materiaaliltaan koska nyt karva on aavistuksen vaaleampaa sekä paljon pöyheämpää ja pehmoisempaa, hupun karvareunus erottuu nyt jotenkin paremmin edukseen takista/haalarista.
Pinjan takin koko on 140cm, Pinjan pituutta en tarkalleen tiedä tältä hetkeltä mutta uskoisin hänen olevan noin 130cm.
Takki istuu kokonsa puolesta upeasti, hihoihin jää hiukan pituutta vielä vetää kädet hihan sisään suojaan jos ne hanskat eivät ihan joka taksista siirtymisellä käsiin löydä ja leveydessäkin on sopivasti pieni vara villatakille tai paksummalle hupparille väliin niin, että takki kuitenkin vielä menee hyvin kiinni.


Meillä tylsästi on näihin vain perus mustat asusteet mutta voisin jo nähdä molemmilla Gugguun burgundyt tupsupipot.

Mitäs piditte? Tuliko teille jotain uutta Ticketiä talveksi?

8 kommenttia

 1. Tosi kauniita! Mä ihastuin Ticketillä sinisiin haalareihin sekä näihin kaikkiin tähtiin. Jotain tekis mieli hankkia, kun joka vuosi kans aikalailla ollu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähdet ja kukat ovat kyllä niin sitä perinteistä Ticketiä, onnistuvat joka vuosi näissä tähti sekä kukkakuoseissaan ja livenä nämä ovat vaan niin paljon upeampia. :)

   Poista
 2. Olipas kiva valinnat :)
  Tykkään tiksusta juurikin tuon lämpönsä vuoksi, toinen lämmin on racoon.

  ps. KAIKKI talvivaatehankinnat tekemättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä tehty hyvin näihin pohjoismaiden talviolosuhteisiin, meilläkin on ollut useampana vuonna tuosta Ticketin haalarista se North versio. Racoonia meillä ei olekkaan ollut ollenkaan, olen kyllä paljon kuullut niistäkin hyvää mutta meillä jäi jotenkin Racoonit nimenmuutoksen vuoksi vaikka tosi kauniita ulkovaatteita merkiltä on joka kausi tullutkin. :)

   Poista
 3. Tosi kivoja, violetti on meidän(kin) tytön lempiväri pinkin lisäksi. =)

  terv. Samoin kaikki talvivaatehankinnat tekemättä..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Pinjalla hiukan pinkki jo väistynyt, yleensä valikoi juuri violettia tai muita tummempia värejä, musta ei kuitenkaan vielä ole lemppariksi muodostunut. :)

   Kyllä sitä vielä ehtii, tuli taas niin lauhat kelit ja nythän alkaakin kivasti saamaan toppaa alella joten ei hätää. :)

   Poista
 4. Ihanat asut! Mitkä toppahousut pinjalla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinjan housut ovat Po.pilta, Pinjalla on kahdet mustat toppahousut, toiset viime talviset Molon housut ja toiset nämä Po.pin housut jotka ovat vähän reilummat kuin viime vuotiset. :)

   Poista