Kierrätettyä

Ihan ensiksi kiitos kovasti myötätuntokommenteista edelliseen postaukseen, oli tosi helpottavaa lukea muiden samanlaisia kokemuksia, vastailen jokaiseen kommenttiin paremmalla ajalla.

Mutta itse postaukseen eli nyt tämän välikausikelin pukeutumispulmiin, aamulla on pakkasta jopa -6 astetta ja iltapäivällä samanverran lämmintä.
Koululaisen pukeminen on aivan mahdottoman ongelmallista, välitunnit kun ovat vain vartin mittaisia mutta kuitenkin aamulla taksia odotellessa pelkät välikausivaatteet ovat aika viileät eikä välikerroksia viitsi laittaa kouluun mukaan kun ei niitä ehdi välitunnille pukea.
Toinen ongelma on ollut miten pukea Islaa, toppahaalari kun tuntui jotenkin liioitellulta varsinkin kun ensi viikolla kelit jälleen näyttävät lämpenevän.
Keskiviikkoaamuna puistoiltiin välikausihaalarissa ja villahaalarissa mutta Isla ei tehnyt jälleen mitään muuta puistossa kuin syönyt jäisiä mustikoita metsässä ja oli aika kylmissään kun lähdimme kotiin.
Tänään meillä oli jälleen puistoiluaamupäivä ja kokemuksesta viisastuneena tajusin ruveta kaivamaan niitä talvivaatteita Islalle päälle.


Muistinkin penkoessani talvivaatelaatikkoa Islan kummin tytöltä meille käytettynä tulleen Po.pin 92cm haalarin ja samaiselta tytöltä tulleet talvihanskat, näitä oli edellisellä käyttäjällä käytetty miltein kaksi talvea säästelemättä joten pesuja oli kertynyt useita joten mitään muhkeita haalari eikä hanskat enää olleet mutta edelleen ehjiä ja vedenpitokin tallella.


Vaatetus Islalle oli ihan nappivalinta, jäisiä mustikoita napsittiin suuhun jälleen lähes koko ulkoilun ajan joten Isla oli paljon paikoillaan.
Haalarin sisältä kuoriutui oikein lämmin tyttö ja sormetkin olivat pysyneet lämpöisinä, jalassa olivat nuo Crocsin parjatut Gust Bootit johon väliin laitoin villasukan ja varpaatkin olivat lämpimät puistoilun jälkeen.


Lisäksi haalarista tulee nostalgiset fiilikset kun samanlainen haalari muutaman koon suurempana on ollut myös aikoinaan Pinjalla, todella hyvä haalari muuten olikin, istui hyvin, oli kestävä ja piti lämpöisenä.
Po.pin haalari tuntuu myös istuvan tosi hyvin Islalle joten taitaa mennä alehankinnaksi seuraavalle talvelle myös Islalle Po.pilta uusi haalari.

4 kommenttia

 1. Tuo on kyllä kätsää, meillä on myös hankittuna tähän "välikauden ja talven välikauteen" kirpparilta haalarit :D Just soppelit! Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on joka kausi ainankin yhdet käytettynä hankitut haalarit tai takit jos vain sattuu sopivat kohdalleen, en ole vain älynnyt laittaa niitä näin "välikauden ja talven välikautena". :) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 2. Meillä koululainen halusi ohuen toppatakin. Ostin kirppikseltä jonkin ohuen violetin :) ei aamulla kuulemma palele enää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on ollut Pinjalla toppatakki koulussa mutta välikausihousut vielä ja on ollut sopiva varustus. Nyt halusi toppahaalarin päälleen kun meni naapuriin tytön kanssa leikkimään, sopivasti onkin joku käytetty rymyhaalari joka jo varmasti vähän lämpöisyyttään menettänyt. :)

   Poista