Kauden toiset Nosh-kutsut

Noshin naistenvaatteet oli pakko päästä näkemään livenä joten kutsut oli varattuna jo hyvissä ajoin.
Odotin kovasti tätä naistenmallistoa, Noshin naistenvaatteet ovat vakiinnuttaneet paikkansa vaatekaapistani ja tiedän löytäväni Noshin mallistosta mieluisia vaatteita itselleni toisin kuin tuskastuneena kauppoja kierrellessä kun mikään ei oikein miellytä.

Noshin naistenvaatemallisto on kuin pelastus vaatekaapilleni, löytyy juhlavaa, arkista siistimpää ja arkista kotoisaa vaatetta jotka pääosin kaikki istuvat hyvin minulle sekä ovat kohtuuhintaisia mutta laadukkaita.


Minulla oli ennestään päässäni jonkinlainen ostoslista kuvaston perusteella mutta livenä vaatteet nähtyäni ja vaatteita soviteltuani ostoslista meni lähes kokonaan uusiksi.
Monet vaatteet jotka kuvastossa näyttivät kivoilta eivät sitten sovitettaessa ollutkaan niin kivoja tai istuivat huonosti mutta taas moni vaate joita katsoin kuvastosta ja satuin sovittamaan niin nousikin uusiksi suosikeiksini.
Keräsinkin edelliseen Noshin postaukseeni vaatteita jotka ajattelin tilata mutta kuitenkaan tuosta listasta tilaukseen lähtivät ainoastaan taskumekko ja diagonaalituubihuivi, huivinkin tilasin vaaleanpunaisena alkuperäisen mustan sijaan.
Reetalla olikin päällään juuri tämä setti joka minullekkin on tulossa.
Taskutunika oli juuri sellainen ihanan rento ja mukava päällä johon pystyi kietoutumaan, varmasti tätä tunikaa tullaan näkemään usein kerhoaamuina päälläni, niin nopea ja varma valinta vetäistä mukavien legginsien kanssa päälle.
Reetta olikin yhdistänyt tähän taskutunikaan tuon diagonaalihuivin joka sopikin tunikan kanssa ihan täydellisesti yksiin.


Sitten oli näitä yllättäjiä, Reetta houkutteli minut sovittamaan mustaa collegemekkoa joka ei rehellisesti sanottuna noussut suosikiksi kuvaston perusteella eikä vielä rekilläkään mutta onneksi sovitin tätä, mekko oli täydellinen!
Mekko istui minulle niin hyvin ja oli armollinen vyötärön seudulle, minulla sattui olemaan vielä päälläni Papun vinoraitalegginsit jonka kanssa musta yksivärinen mekko oli ihan nappivalinta.
Mekko oli todella reilua kokoa, sovitin XS-kokoista mekkoa joka ei edes mitenkään erityisen pieni ollut minulla, hartioiden saumoista sekä tiukoista hihoista vain huomasi, että mekko saisi kokoa suurempi olla joten tilasin itselleni tästä S-koon vaikka normaalisti olen M-kokoa.
Toinen yllättäjä oli tämä punaoranssi huppari.
Kuvaston perusteella aivan liian oranssi ja kirkas, ei suuremmin säväyttänyt toisin kuin vaaleanpunainen huppari.
Sovitettaessa kuitenkaan vaaleanpunainen huppari ei istunut minulle lainkaan, liian lyhyt helma eikä nyt niin kiva kuin ajattelin mutta taas tämä punainen huppari joka hiukan oranssiin taittaa hyppäsi rekiltä oikeastaan heti silmilleni ja oli istui päälleni hyvin, itseasiassa tarvitsinkin kaappiini yhtä uutta hupparia.


Mallisto oli siitä erityinen, että oikeastaan jokainen vaate oli tavallaan mieleeni, mallistossa ei ole yhtään vaatetta jota en missään nimessä haluaisi vaatekaappiini joten koska kaikkea kun ei pystynyt tilaamaan niin valinnanvaikeus oli todella haasteellinen.
Paljon jäikin vaatteita joita vielä haaveilen tilaavani myöhemmin mutta koska 16.10 ilmestyy Annika Hiltusen suunnittelema Polku-mallisto joka uhkaavasti näyttää todella ihanalle mitä nyt joitain paljastuksia Noshin somesta olen nähnyt niin uusi naistenvaatetilaus saa tovin vielä odotella.
Muistattehan suosia tilatessanne edustajia joilta varmasti saatte yksilöllistä neuvontaa ja kokoapuja, tilauksen kun voi jättää milloin vain kelle vain edustajalle sähköpostitse ilman kutsuja.

*Tilauksesta saatu alennusta yhteistyössä Noshin kanssa.

6 kommenttia

 1. Tuo harmaa taskumekko on tosi kivannäköinen, sitä olen itsekkin miettinyt ja tuo raitahuivi on muuten tosi kivannäköinen sen kanssa. Itse olen menossa Noshin kutsuille marraskuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on juuri sellainen täydellinen kotiäidin setti, mukavan väljä päällä jotta on kiva konttailla ja kyykistellä lasten kanssa ja raitahuivi sopii ihan täydellisesti mekon kanssa. :)

   Poista
 2. Kohtuuhintaista..huh, minusta kohtuu hinta pyörii siinä 20€ kieppeillä..jos vielä vähän edullisempi niin parempi.
  Kivan näköisiä kyllä ja varmasti on laadukkaita mutta kyllä ihan perus henkan/maukan paidat ja lindrx yms kestää käytössä kun muistaa pestä oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minun mielestäni nämä ovat näillä materiaaleilla ja arvoilla edullisia. Vaatteet valmistetaan kuitenkin portugalissa eettisesti ja laadukkaista luomupuuvillaisista materiaaleista joten valmistuskustannuksetkaan eivät ole lähelläkään niin pieniä mitä ketjuliikkeiden vaatteilla on. Luomupuuvillaa eettisesti tuotettuna ei voi oikein verrata alle kympin henkkamaukan paitaan koska valmistus on niin eri hintaista.
   Hinta on mielestäni kuitenkin kohtuullinen kun vertaa näitä ekologisia vaatemerkkejä jotka ovat euroopan sisällä tuotettuja, useimmiten myyntihinnat vaatteille näissä on lähemmäs satasta ja jos vertaa toiseen kotikutsumerkkiin, me&i:n joilla kaikki vaatteet eivät ole luomupuuvillaa niin hinnat ovat korkeampia.

   Poista
 3. Aivan ihania kaikkia <3 En ole koskaan ollut Nosh-kutsuilla tai tutustunut Nosh:n mallistoon, mutta nyt kyllä hinkuis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, olen todella postiviitisesti yllättynyt miten Noshin naistenvaatteet iskevät minuun niin hyvin. :)

   Poista