Inspiroivia vuokra-asuntoja

Lauantaina vietimme muiden keski-suomalaisten bloggaajien kanssa ihanaa sisustuspainotteista päivää jonka meille tarjosi Jyväskylän vuokra-asunnot kahden Sisustuskärpäsen Heidin sisustaman upean ja todella erilaisen vuokra-asunnon esittelyiden osalta.
Asuntoesittelyt on hoidettu hiukan erilaisesti kuin yleensä, asunnoissa "asustaa" improvisaatioteatterin esittämiä kuvitteellisia asukkaita.

Ensimmäinen kohde oli Kypärämäessä, Kypärätie 27 A 2.
Vanhassa puukerrostalossa asui kuvitteellinen itsenäinen aikuinen nainen Rauha Varma ja asunto oli sisustettu tyylilleen sopivasti maalaisromanttisesti hyödyntäen kauniita värejä ja upeita ideoita.
Kypärätien asunto oli tyylillisesti minulle sopiva, tykkään vanhasta tyylistä kierrätysideoita hyödyntäen ja vanhat puutalot miellyttävät minua.
Lisäksi Kypärätien asunto oli lähellä sydäntäni, tuon talon ohi kärräilin pientä Pinjaa päivittäin vaunulenkillä meidän asuessamme Pinjan vauvavuotena tuossa lähellä ja muistan kuinka nämä asunnot olivat silloinkin mieleeni mutta harmittelin miten olivat päässeet rapistumaan ja asukkaat tuolloin olivat pelkkiä laitapuolenkulkijoita.
Näille oli tehty kyllä todella iso kasvojenkohotus.


Tästä asunnosta silmäni kiinnittyivät erityisesti tuohon sängynpäätyyn.
Heidi vinkkasi kuinka tuon oli runkopatjaan kiinnittänyt joten kyllä se sängynpääty on meillekkin nyt tehtävä, tosin ei ehkä jalkopäähän vielä lasten ollessa näin pieniä.


Kypärätieltä siirryimme Palokunnanmäelle aivan erilaiseen asuntoon, Letkutie 1 A 57.
Juuri valmistuneessa 12-kerroksisessa kerrostalossa talon ylimmässä kerroksessa asui kuvitteellinen opiskelijapariskunta Alku ja Unelma.
Tämä asunto oli sisustettu modernisti ja urbaanisti nuoreen makuun sopivalle parille käyttäen yllättäviäkin kirkkaita värejä jotka kyllä näyttivät asunnossa todella hyvälle.
Asunto oli kyllä todella upea mutta meille en ehkä täysin tätä sisustusta osaisi ajatella, ei vain sovi meidän puutalon tyyliin.
Tästä asunnosta löysin kuitenkin paljon kaikkia kivoja tuunausvinkkejä.
Makuuhuoneen raksalamput menevät ehdottomasti hankintalistalle ja ikkunan eteen rekkityyppisesti oli laitettu roikkumaan ketjulla verhotankoja joissa oli esillä koruja sekä vaatteita.
Tätä mietin vielä mihin tämän idean toteuttaisin mutta jäi kytemään kyllä ajatuksiini.


Illaksi pääsimme vielä nauttimaan porukalla herkkuja Trattorian aukiolle jossa pääsimme tutustumaan paremmin toisiimme ja käymään läpi näkemiämme asuntoja.
Päivä oli aivan mahtava, tutustuin taas niin moneen uuteen upeaan bloggaajaan, tästä iso kiitos kuuluu JKL-blogeille joka kokosi meitä yhteen.
Suosittelen seuraamaan JKL-blogien facebook-sivuja josta löytyy kattavasti meidän Jyväskylän alueen blogeja.


Asuntoihin pääsette myös kurkkaamaan avoimestikkin nyt tulevana sunnuntaina 4.10 sekä 11.10.
Kypärätien esittely on kello 12-13.30 ja Letkutiellä esitellään 14-15.30.

Iso kiitos vielä Jyväskylän vuokra-asunnoille inspiroivan sisustuspainotteisen päivän järjestämisestä!

1 kommentti

  1. Kivoja kohteita! Voi kun pääsis johonkin tollaiseen, molemmat vaikutti viihtyisille :)

    VastaaPoista