Ei pelkkä imetystyyny

Aloitetaan imetysaiheet materialla eli imetystyynyllä, minun on ihan pakko tehdä tästä loistavasta tyynystä ihan oma postauksensa niin pitkään se on ollut meillä jo käytössä.

Kyseessä on siis Doomoon Buddy imetystyyny, se isompi ja pötkömäisempi.
Ostin tyynyn unikaverikseni loppuraskaudessa, Islan synnyttyä Isla nukkui tyynyn päällä pienessä pesässä vastasyntyneenä ja tyyny palveli myös satunnaisesti sillä ihan tarkoitetullaan imetystyynyn käytöllä.


Islan nukkuessa välissämme tein tyynystä Islalle omaa puolta ja rajasin keskelle tyynyllä Islalle pesän.
Pinnasänkyyn siirtyessä tyyny jatkoi edelleen sängyn pienentäjän tarkoituksessa tekemässä pesämäisemmän isosta pinnasängystä.
Tämän jälkeen tyyny vaelteli pitkään kaikilla perheenjäsenillä, tukityynynä sängyssä mahallaan lukiessa aikuisille ja Pinjalla löhötyynynä sängyssään.
Nyt imetystyyny siirrettiin jälleen Islalle Islan siirtyessä Ikean jatkettavaan Minnen sänkyyn jossa rautaiset sivut ja päädyt, tyyny tekee taas isommasta juniorisängystä pienemmän ja tuo hiukan laitaa sängyn sivuun taikka pehmentää päätyosaa.


Täytyy sanoa, etten olisi ikinä uskonut tyynyä ostaessani, että tälle olisi näin paljon käyttöä ja itse imetystyynykäytössähän tyyny on ollut todella vähän koska en kokenut sitten imetyksessä tyynyä tarvitsevan mutta imetystyyny on ollut todella korvaamaton monessa muussa tilanteessa.
Tuskin luovumme tästä Doomoon tyynystä ollenkaan, uskon, että aina perheestämme löytyy joku käyttäjä joka haluaa tyynyä käyttää unikaverina taikka muuten tukityynynä.

Suosittelen ehdottomasti tämän suuremman Doomoon imetystyynyn hankkimista jos kahden koon välillä pähkäilee, isommalle tyynylle on niin paljon muitakin käyttötarkoituksia joita en edes osannut ajatellakkaan.

4 kommenttia

 1. Eikös tuo ikean sänky ole just se mihin joku pienk oli kuristunut :o
  Myydäänkö noita vielä, ainakin käytettynä varmasti.
  Meille tuli ihan puinen jatkettava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan jotain tälläistä joskus lukeneeni mutta tuntuu jotenkin oudolta koska meillä ei kyllä Isla saa mistään väliköstä päätään tungettua läpi tuossa sängyssä, tuostakin jutusta on jo pitkä aika ainankin googlen perusteella ja sänkyjä on myydään edelleen Ikeassa, mallia on vasta ehkä tälle syksylle? muutettu niin, että nuo sivun koukerot ovat uusissa sängyissä erilaisia muuten on edelleen saman mallinen sänky nyt vain ehkä hiukan enemmän unisex mallinen.
   Meilläkin oli Pinjalla puinen jatkettava sänky mutta nyt tämä löytyi edullisesti käytettynä läheltä.

   Poista
 2. Meillä on se pienempi versio ja on meidän pienimmän pesänrakennuksessa yhä mukana. Harkitsin aluksi tuon ison ostamista, mutta imetystarkotukseen koin pienemmän paremmaksi kun pätkä olen itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin pienempi on jotenkin ehkä helpompi asetella pienelle vauvalle imetystyynyksi mutta itse ostin tämän jo odotusaikana ajatellen raskausajan tukityynyksi joten sen takia tuli hommattua suoraan tämä suurempi malli.

   Poista