Riikinkukkoja ja kissa

Mini Rodinilta ilmestyi viime viikolla drop 2 ja toi aikamoista hysteriaa aikaiseksi, hetkessä suosituimmat kuosit olivat myyty loppuun kuten tämä riikinkukko frillamekkona.
Itse en ehtinyt näiden julkaisuaikana koneella päivystämään ja kun sain Islan unille niin riikinkukot olivat suht hyvin jo joka paikasta loppuneet.
Lasten Taikamaasta sain pienellä alella kanta-asiakkaaksi liittymällä tilattua Pinjalle 140/146 kokoisen mekon mutta Isla jäi ilman 92/98-kokoa.


Nyt kun mekko kotiutui meille niin pakkomielteeni saada Islalle samanlainen vain kasvoi, tämä kuosi sekä malli on täydellisiä!
Onneksi näitä toivottavasti tulee lisää Punavuoren Peikkoon, eilen laitoin varaukseen meille 92/98-koon Islalle mutta en usko ennen kuin saan mekon käsiini, että näitä on tulossa. :)

Yleensä hyväksytän Pinjalla hänelle tilaamani uudet vaatteet mutta tätä en ehtinyt hyväksyttää Pinjan ollessa koulussa mutta arvasin, että tyttö tykästyy varmasti tähän kuosiin ja oikeassa olinkin.


Kuvissa myös hyvin esillä meidän uusi suloinen kissanpentu joka on nyt meillä asustellut kaksi viikkoa ja tuonut touhuillaan iloa arkeen, kissat ja erityisesti kissanpennut ovat kyllä jotain maailman suloisinta! <3

Huom! Suosittelen tsekkaamaan MiniQ:n valikoiman riikinkukoista, sinne oli palautunut joitain kokoja myyntiin näitä riikinkukkoja, mm. tätä frillamekkoa. Sattumalta selailin nyt MiniQ:n sivuja ja sain kuin sainkin Islalle sen 92/98-kokoisen frillamekon. <3

8 kommenttia

 1. Ostatko näitä vaatteita tarpeeseen vai halusta? Kun selaa blogia taaksepäin niin huomaa, että ostat melkein jokaisesta mallistosta jotakin tai tilaat kotikutsuilta jotain. Aika kallista hommaa silti tommoset lastenvaatehömpötykset jos yksi mekko tai paita maksaa 30-50(?)€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä että, nyt esim. molemmat tytöt tarvitsevat vielä jotain pientä talveksi, Isla sisähousuja ja paitoja mutta paljon tulee ostettua ihan halujen mukaan kuten tämä mekkokin.
   Blogini on pääosin painottunut lastenvaatteisiin, niin on ollut aina koska lastenvaatteet ovat olleet jo pitkään oma hurahdukseni ja sitä myöten bloggaus tullut harrastuksekseni joten blogi on ja tulee olemaan lastenvaatepainotteinen niin kauan kuin lastenvaatteet itseäni kiinnostavat kovasti.
   Kallista varmasti on mutta niin on moni muukin, eiköhän jokaisella ole jokin intohimo ja harrastus johon niitä rahojaan käyttää, minulle se on nämä lastenvaatteet. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tämä on kyllä varmaan kaunein rodinin kuosi tästä mallistosta, sain kuin sainkin saman mekon myös Islallekkin. :)

   Poista
 3. Tottahan se on että kaikilla on omat mieltymykset mihin tuhlata :)

  Nämä on tosi kivoja kyllä, minulla kotiäitinä ei todellakaan ole kyllä varaa ostaa edes yhtä tuollaista mekkoa.
  Kaikki tulevat rahat menee ruokaan melkeinpä.Ei ole kahta autoa, on yksi että mies pääsee maalta töihin ja minä kauppaan kerran viikossa ruokaa ostamaan.
  Vaikka meillä toinen käy töissä vakituisesti niin silti itse saa haaveilla vain jostain kalliimmasta.
  Vaatteet ostetaan kirppareilta ja joskus uusiakin jos muualta ei löydy.
  Silti tykkään lukea ja kommentoida blogiasi :)

  Minuakin välillää ihmetyttää kun toiset ne ostaa koko ajan kalliita lastenvaatteita yms ja on kotiäitinä vielä.
  Tottakai ihmisten tulot ja menot eroaa paljon toisten omista joten sekin varmasti selittää paljon.
  Kivahan se on että voi ostaa kauniita lastenvaatteita.
  Toisethan saa myös niistä alennuksia kun laittaa ne blogiin esille ja esittelee.

  Tulipas pitkä jaarittely :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tuntuu menevän tosiaan niin, että harvalla se raha puissa kasvaa ja pesää tekee, muidenkin äitien kanssa ollaan aiheesta juteltu ja tuntuu ne kuukausittaiset tulot vain aina johonkin hupenevan vaikkei ne yhteenkään lastenvaatteeseen menisi.
   Kirppareita minäkin tykkään kierrellä ja samotenkin kierrättää pientä eteenpäin ja rahoittaa uusia ostoksia nyt olenkin tosi kivasti tehnyt löytöjä kirppareiltakin joten kirppiskiertelyynkin on tullut kova into.

   Kiva, että vaatehömpästä huolimatta jaksat lukea ja erityisesti kommentoida blogiani. :)

   Poista
 4. Oonko ainoa joka ei käsitä tätä vaatehysteriaa ollenkaan? :D Siis joo vaatteita tarvitsee ja tykkään kans, että miellyttävät silmää ja on laadukkaita sekä kestäviä merkkejä, mutta mikään ei saa mua tilaamaan paniikissa jotakin kuosia/merkkiä/väriä mitälie ettei ne vaan lopu? :D Toisaalta kun on päivät töissä niin ei ole edes aikaa tälläisiä seurata saatiko tilailla. Ehkä tää on vaan jotain mikä ei ole mua varten..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kait tää on jotain kotiäidin hysteriaa kun on mahdollisuus kyttäillä koneella päivällä ja saa hiukan jännitystä aamupäivään. :D En minäkään töissä ollessani pystyisi puoliltapäivin olemaan skarppina tilaamassa jotain tiettyä vaatetta, sitten mennään niillä mitä jää. :)
   Uskon myös, että facebook ryhmillä on vahva vaikutus siihen, että uutta mallistoa jauhetaan ja spekuloidaan jo ennen sen julkaisua ja joukkoryntäyksellä rynnätään ostamaan heti suosikit ja niistä myöskin keskustellaan ryhmissä aktiivisesti, se on sellaista joukkohysteriaa johon helposti menee itsekkin mukaan kun seurailee aktiivisesti ryhmiä.

   Poista