Puuteritakki ja someähky

Onko viime postauksestani kuitenkin vain viikko aikaa? :)
Minusta kun tuntui niin pitkältä ajalta kun olen viimeksi istunut tähän bloggerin ääreen kirjoittamaan postausta.
Minulle iski loppuviikosta Snapchatin latauksen myötä armoton ahdistus somea kohtaan, aika pian hokasin, että jos olen aktiivinen somessa minun on päivitettävä Snapchatiani tiiviisti mutta myös insta-tiliäni ja blogikin pitäisi päivittyä, jotenkin tuli armoton jumi koko somea kohtaan ja hylkäsin Snapchatin kokonaan vielä taka-alalle, vielä en jaksa yhtä sometiliä lisää.
Viikonloppu myös toi iloa siihen ihan livenä rupatteluun ilman somen välitystä, muistin jälleen kuinka ihanat ihmiset minua ympäröikään ja kuinka etuoikeutettu olenkaan noin laajasta ja läheisestä ystäväpiiristä, olen nauranut vatsalihakset kipeänä ja parantanut maailmaa aamu kolmeen paljussa istuen ystävien kanssa.
Tämä peittoaa somen aktiivisen päivityksen 1000-0, mikään sosiaalisen median kanava ei voita kasvokkain ystävien tapaamista.

Mutta palaillaan nyt hitaasti takaisin somen pariin, instatiliäni päivittelen jatkossakin kun siltä tuntuu ja samoin tätä blogia, välillä on mukava ottaa etäisyyttä myös bloggaamisestakin.
Snapchat saa jäädä minulla vielä joksikin aikaa taka-alalle.


Jotta päästään jatkamaan vaatehömppää niin kaivelin tänään kaapistamme Islalle kesällä Hienohelmasta ostamani ihanan Ver de terren rusettitakin, olen näitä vuosia ihaillut mutta takki on nyt meille vasta ensimmäinen laatuaan, koska takki on hiukan paksumpi niin on vielä hiukan liian lämmin käytettäväksi mutta myöskin talvella taas liian ohut, tämän takia olen näiden rusettitakkien hankinnan aina jättänyt.
Nyt tämä kuitenkin suorastaan huusi meille pääsyä Hienohelman kesäpuodin alerekissä, juuri Islan koko ja hyvällä alella, tarkkaa hintaa en muista mutta oli muistaakseni nelisenkymppiä jos nyt oikein muistin.
Kokona tässä on 3y joka vastaa jotakuinkin 92-98-kokoa, on siis Islalle vielä hiukan reilu muttei kuitenkaan niin reilu, etteikö olisi jo syksyllä käytettävissä ja mahdollisesti menee myös ensi keväänäkin.


Kuvissa näkyy myös Islan suosikkiasusteet, pinkit Converset pitäisi saada aina jalkaan ja sisälläkin kulkee tuo Pompdeluxin neulepipo päässä jonka kirpparilta Islalle löysin joku aika sitten.


 Ulkovaatteet ovatkin nyt kovasti mielessäni, kirppiksellä pääsin upeasti eroon pienistä talvivaatteista ja asusteista.
Nyt varastoja pitäisi täydentää oikean kokoisilla, kenkiä tarvitsee molemmat tytöt ja samoin rukkasia sekä Pinja yhdet toppahousut.
Crocsilta tilasin juuri uudet Crocbandit molemmille sähköpostiin tulleella alekoodilla, VIP25 ja perjantai aamuna pitää rynnätä Polarn O. Pyretille hakemaan Pinjalle toppahousut ja rukkasia molemmille kun aamulla saa kaikesta yhteentoista asti 20% alennusta.
Pompdeluxin rukkaset eivät sopineet meillä tytöille ja lähtevät harmikseni palautukseen, Pinjalle isoinkin koko oli liian lyhyt kämmenosasta ja Islalle S-koko myöskin kämmenosasta liian lyhyt mutta varresta armottoman leveä.

Tulipas sillisalaatti postaus, sen siitä näköjään saa kun on jonkin aikaa bloggaamatta niin asiaa olisi vaikka kuinka. :)

4 kommenttia

 1. En myöskään ole vielä Snapchatista innostunut. Näissä vanhoissakin kanavissa on tekemistä! :)
  Ihana takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu minulla, tuntuu, että aktiivinen somekanavien päivittäminen käy kyllä hyvin työstä. :)

   Poista
 2. Aivan ihana takki :) pakko kysyä, että nappasitko pipon v-koskella sijaisevalta kirppikseltä? Minulla oli nimittäin siellä vasta sana pipo myynnissä ehkä juurikin teidän koossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sieltähän minä tuon pipon ostin, oli niin kivan näköinen ja sopivan kokoinen Islalle, että piti napata mukaan. :) En muista enää tuliko meille muutakin tuosta pöydästä, taisin sitä jonkin verran tuolloin tonkia. :)

   Poista