Pompdelux paketista osa 2

Esittelin viime postauksessani Islalle tulleet Pompit ja nyt on vuorossa ne Pinjan valitsemat.
Pinjalla on jo tietysti kovasti omaa makua ja tilaamani vaatteet ovatkin Pinjan itsensä valitsemia.
Itse olisin ehkä valinnut hiukan käytännöllisempia arkivaatteita Pinjalle mutta tyttö ihastui näihin valitsemiinsa niin paljon että annoin tilata muutaman haluamansa vaatteen.
Kaikki vaatteet on tilattu Pinjalle koossa 134/140 ja Pinja on tällä hetkellä noin 130cm pitkä.

Musta pallollinen Coventry mekko on itsestänikin tosin erittäin kaunis, ei välttämättä olisi päätynyt ensimmäiseen tilaukseen mutta mekoista tämä oli Pinjan mielestä kaunein ja onneksi valikoikin tämän nyt koska Coventry mekko onkin ollut näköjään erittäin suosittu ja nyt Pinjan koko olisikin ollut jo loppuunmyyty tästä mekosta.
Mekko onkin mukavan rento ja huoleton mutta kuitenkin siisti mekko esim. kaverisynttäreille joita onkin ollut nyt syksyllä aika paljon.


Yksi ehdoton mitä Pinja halusi mallistosta oli tyllihame, ajattelin, ettei ehkä ole enää koululaisen must juttu mutta kuinka ollakkaan tyllihame nousi ehdottomaksi pakko saada jutuksi Pinjalle ja juurikin värillisenä eikä mustana.
Pinja valitsi Kalmar tyllihameesta tämän luumun sävyn ja onhan tämä nyt livenä nähtynä erittäin kaunis sävy tässä tyllissä, kuulema hame pääsee myöskin jonkun kaverin synttäreille päälle.


Myöskään Laval pörröliivi ei tullut äidille mieleen sinne ostoslistan kärkipäähän, tätä jahkailtiin pitkään koska ajattelin, ettei tälle välttämättä löydy käyttöä mutta kovasti Pinja vakuutteli käyttävänsä liiviä koulussa ja itseasiassa liivi onkin ollut jo nyt niin suosittu, että pörröliiviä odotettiin tulevaksi jo heti tilauksen jälkeen ja kun se viimein tuli niin oli päällä heti seuraavana päivänä koulussa.


Tilasin myös Pinjalle kouluun käytettäväksi tämän Laval hattu- ja huivisetin, ajattelin tätä Molon kukkakuosillisen takin kanssa ja ajatuksissani oli jokin muu väri kuin rose mutta Pinja itse niin kovasti vaaleanpunaista settiä halusi niin päädyttiin sitten siihen väriin mistä käyttäjä itse eniten pitää.
Pinjalla on hatusta suurin 56-koko joka onkin oikein sopiva hänelle, meillä on Pinjan kanssa oikeastaan lähes samankokoiset päät joten pian samat hatut menevät meille molemmille. :)


Naapurini tosiaan innostui varaamaan myös kutsut ja muutaman viikon päästä kutsuillaankin hänen luonaan, jätin vielä toisillekkin kutsuille tilattavaa ja seuraavilta kutsuilta varmaan tulee täydennettyä hiukan yksiväristen paitojen varastoa sekä yöpaitoja joita molemmat tytöt kovasti tarvitsevat ja nämä Pompin yöpaidat ovat mielestäni ihan parhaita mitä meillä on ollut.

7 kommenttia

 1. Kivoja vaatteita! :) Ja kivat nuo lettileggarit jotka on Pinjan päällä, mistäs olet ne löytänyt? Tykkääkös Pinja posettaa mallina ja mitä mieltä on ylipäätään blogistasi ja siitä että häntä sinne kuvataan, kun neiti on jo hieman isompi? Olisi kiva kuulla kun itsekkin olen ajatellut aloittaa bloggaamisen, mulla on 1,4v lapsi ja pohdinnan alla on koko homma, toivottavasti pääsen nyt syksyllä blogitaipaleen aloittaa! Sinulla on kyllä mukava blogi ja suloiset lapset, ja heillä on kyllä todella nättejä vaatteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lettileggarit ovat Vimman, Pinja sai nyt nuo kultaisena kun valkoiset suosikit jäivät pieneksi ja niistä luopui kirpparille.
   Pinja tykkää tosi paljon olla kuvattavana, blogista ei vielä oikein ymmärrä mitään sen ihmeempää muuta kuin, että voiko kaikki nähdä kuvia, sitä on kysynyt joskus, internet on Pinjalle vielä vähän tuntematon paikka joten sosiaalinen media tms. on vielä ihan outoa Pinjalle, joskus kuvista kiinnostuu voiko kuvia tosiaan kaikki katsoa mutta kuvattavana olosta tykkää. Aina ei vaatekuvaukset kiinnosta joten silloin siiretään siihen ajankohtaan kun kiinnostaa, tärkeintä Pinjalle tuntuu olevan, että jos pikkusiskosta otetaan kuvia niin haluaa myös, että hänestäkin otetaan.
   Toki jos Pinja haluaa jossain vaiheessa, ettei häntä kuvata niin keskityn sitten pienempään. :)

   Kiitos kommentistasi ja kauniista sanoistasi! :)

   Poista
 2. Ihania juttuja oot tilannut. :) Mutta voi noi kultaleggarit! <3 Ostin nuo itselle, mutta olisi ehkä pitänyt ostaa myös Islalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kaikki muut jäi ilman, itselleni olisin tilannut mutta myöhästyin ja Isla ei taas tarvinnut, hiukan liian suuri summa kerralle jos olisinkin kaikille perheen tytöille laittanut kultalegsut tilaukseen. :D

   Poista
 3. Niin kaunis kuva Pinjasta tuo kolmas kuva! <3

  VastaaPoista