Islan Pompdeluxit

Meidän Pompdeluxin paketti tuli alkuviikosta ja eilen se päästiin noutamaan, kaikki muut olivat hyviä paitsi ne rukkaset jotka lähtevät palautukseen.
Päätin kuvata paketin sisältöä kahdessa osassa, Islalle tulleet vaatteet sekä Pinjalle tulleet, tänään Pinjaa ei kuvailut kiinnostaneet ja Islasta sovituskuvia on nykyään aika haastava ottaa joten kuvat napsin ulkoleikeissä vaihtaen aina eri vaatetta välissä päälle joten kuvat ovat oikein kunnon aktiivi kuvia. :)

Islalle lähti tilaukseen muutamat perus yläosat, bodeista ollaan aikalailla luovuttu ja Islan kaappi tarvitsikin pitkähihaisia paitoja lisää.
Belleville puseron tilasin rosen värissä ja 92cm:nä Islalle.
Aivan ihana malli jonka kruunaavat nuo kultaiset pilkut sekä nepparit niskassa, todella toimiva peruspaitana kaapissa jossa kuitenkin hiukan jotain erityistä.


Dorval paidassa ihastuin tuohon printtiin, niin kaunis kultainen suuri printti edessä ja tämä plum sävy on aivan täydellinen.
Tämä paita olikin meillä jo tänään avoimessa päiväkodissa päällä juuri näihin Lindexin sulkahousuihin yhdistettynä.


Eikä tilausta ilman tyllimekkoa, nämä ovat vain niin minun heikkouteni!
Tällä kertaa tyllimekko lähti vain Islalle ja harmaana, vaaleita sekä rosen värisiä mekkoja kun Islalla on jo ennestään kaapissaan joten yksi tälläinen tummakin mekko menee hyvin juhlakäytössä.
Tämän kokoa mietin jonkin aikaa koska malli on aika lyhyt mutta onneksi tilasin kuitenkin tämän 92cm:n enkä 98-kokoa. Nyt kun mekkoa sovittelimme niin ei tämä olisi kyllä voinut olla missään nimessä suurempi kooltaan.
Mutta missäs meidän mekon nauha on?
Näitä kuvia muokatessani ja postausta kirjoitellessani muistin, etten muuten missään vaiheessa ole nähnyt Hannah mekkoon kuuluvaa satiininauhaa meillä, ei muuta kuin roskiksen penkomiseen ja olkkarin tutkiskeluun josko nauha olisi jonnekkin huomaamattani kadonnut jos ei niin eipä auta muu kuin laitella sähköpostia Pompdeluxille... :(


Seuraavaksi sitten ne isommat Pompit esittelyssä jotka käyttäjä itse onkin valinnut. :)

13 kommenttia

 1. Aivan ihania vaatteita!Minkä pitunen Isla on?Tilasin meidän n.75 cm tytölle myöskin tuon 92-kokoisen,onkohan liian iso...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkaa pituutta en tiedä mutta Isla on ehkä noin 83-85cm. 92cm saattaa ehkä olla leveydestä aika reilu mutta tietysti kannattaa sovittaa tuota, meillä Islalla on selvästi tässä 92cm:ssä leveys mekon yläosassa juuri passeli, mietin itse jopa 98cm Islalle mutta onneksi pitäydyin tässä kokoa pienemmässä.

   Poista
 2. Ihania vaatteita kyllä!

  Sun pitäisi saada vielä poika niin pääsisit ostamaan poikienkin kuteita, vähän erilaista olisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pompilla on kyllä tosi kauniita vaatteita pojillekkin, ihasteltiin juuri kutsuillani yhden toisen äidin kanssa jolla on myös vain tyttöjä tuota poikien rekkiä miten vaatteet olivat juuri sellaisia joita pukisimme myös pojille jos meillä olisi poikia. :)
   Nyt ei kuitenkaan ole poikaa tilauksessa vuosiin, näissä kahdessa tytössäkin riittää työtä. :D

   Poista
 3. Meillä toi sama kultahippupaita, ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä todella kaunis, sellainen arkipaita jossa on kuitenkin jotain erityistä. :)

   Poista
 4. Ihania! Jään odottamaan Pinjan postausta :)
  Tilasin meille 6veelle myös tuon tyllimekon eikä siinäkään ollut nauhaa!

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa jos Pinja nyt viikonlopulla haluaa sovitella niin teen hänenkin vaatteistaan samanlaisen postauksen. :) Meidän tyllimekon nauha itseasiassa löytyikin roskiksesta mekon pussin pohjalta, oli tosi pienessä minigrip pussissa pussin pohjalla joten ei ihmekkään, että oli huomaamattani roskikseen mennyt.

   Poista
 5. pompin ryhmässä just taidettiin huudella, että muiltakin puuttuu tuo nauha :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo nauha löytyi kuin löytyikin roskiksesta mekon säilytyspussin pohjalta, oli niin pienessä minigrip pussissa taiteltuna, etten yhtään ihmettele, että jäi minulta täysin huomaamatta kun keräsin olkkarin lattialta roskia roskikseen.

   Poista
 6. eikös se olisi pompin oikeaan nauhaa odotellessa helpoin, että hakisit sitä vaikka eurokankaasta tms jos on kiire.

  VastaaPoista