POMPdeLUX AW15 kutsuilla

Tänään meidän olohuoneemme valtasi kolme isoa rekillistä Pompdeluxin ihania uutuuksia.
Pompin kutsuja en olekkaan pitkään aikaan pitänyt, olivatkin ensimmäiset laatuaan muutettuamme kaupungista, olen edelliskausina saanut aina kutsun jonkun ystävän kutsuille tai käynyt avoimissa ovissa.
Esittelijäksi meille tuli Jämsänkoskelta jo minulle muualta entuudestaan tuttu Heini Hurttia, hänen pitämillään kutsuilla en kuitenkaan ole ennen ollut mutta näköjään oli meillä pidetty myyjä kun naapurikin innostui häneltä kutsut varaamaan ja muutenkin sain kuulla jälkeenpäin Heinistä positiivista palautetta vierailta.


Vaatteet olivat aivan tajuttoman ihania, pitkästä aikaa tämä syysmallisto on sellainen josta voisin tilata vaikka ja mitä.
Pinjan ennakkosuosikki oli ruskea karvaliivi ja no olihan se ihan suunnattoman suloinen ja lähtikin Pinjalle tilaukseen.
Pinja valikoi itselleen myös rosen värisen pipo-huivisetin ja violetin tyllihameen sekä mustapallollisen mekon.
Islalle tilasin harmaan tyllimekon, ei kautta ilman tyllimekkoa sekä muutamat perus paidat.
Molemmille tytöille lähti myös tilaukseen kuvissakin näkyvät mustat pilkulliset toppahanskat, näitä on paljon kehuttu muttei meillä ole koskaan Pompin rukkasia ollut joten testataampa nyt molemmilla ensi talvena.


Himotuslistalle näistä jäi vaikka ja mitä, onneksi se naapuri pitää ne kutsut myös. :)
Ulkovaatteet olivat todella kauniita sekä topat ja uudet softshellit myös uusi violetin sävy kuorivaatteissa hurmasi minut, nämä olisi mennyt ehdottomasti tilauslistalle Islalle jos hänellä ei olisi jo rosen värisiä Pompin kuorihousuja ja tätä vaaleanpunaista kuosillista softshelliä himoitsin haalarina Islalle mutta en osannut perustella tarvetta kahdelle softshell haalarille syksyyn...


Vieraita meillä oli kuutisen kappaletta, enemmänkin olisi varmasti mahtunut mutta pienempi porukka toisaalta on toimivampi varsinkin kun lähes jokaisella vieraalla on 1-3 lasta mukanaan niin mahdumme hyvin hypistelemään rekeiltä vaatteita eikä keittiöönkään tule mahdotonta tungosta.
Vedin tietysti perinteisen tarjoilustressin juuri ennen kutsuja mutta ehkä me selvittiin vaikken saanutkaan vaaleanpunaisia popcorneja valmistetuksi kun valkosuklaa ei totellut minua.
Menin suht matalalla linjalla tarjoilujen suhteen, leivoin eilen kinkkupiirakan ja mustikkaseepra juustokakun, jälkimmäinen muuten onnistui yli odotusten, pääsin itsekkin maistamaan vieraiden lähdettyä kakkua ja oli kyllä aivan tajuttoman hyvää, turvauduin tietysti Kinuskikissan reseptiin.


Voin myös lämpimästi suositella näiden kutsujeni jälkeen Heiniä esittelijäksi Jyväskylän tai Jämsän seudulla asuville, hhur@pompdelux.com

Joko te olette päässeet hypistelemään uusia Pompdeluxin vaatteita ja onko kenties jotain tarttunut tilaukseenkin? :)

6 kommenttia

 1. Minä yllätin itsenikin ja tilasin vain pojalle takin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, mulla karkasi mopo ihan käsistä(taas) näiden kanssa ja vielä niin moni juttu jäi harmittamaankin. :)

   Poista
 2. Itse pääsen kutsuille vasta viikon päästä! eiköhän siellä vielä jotain ole jäljellä :)
  Teillä on kyl ihanat hirsiseinät! Täytyy palata sun blogiin paremmalla ajalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän silloinkin vielä kivoja juttuja löydy, onneksi Pompilla on malleissa niin monia eri ihania värejä, että jos jokun väri on oikeassa koossa loppunut niin toista ainankin löytyy. :)
   Kiitos, tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista
 3. Olisi ihanaa nähdä nämä livenä! Harmittaa kun tänne takapajulaan ei kukaan myyjä suostu tulemaan esittelyä pitämään, kun matka olisi niin pitkä lähimmillä Pompin esittelijöillä (kyselin keväällä). :(
  Pitäs varmaan itse hakea esittelijäksi, hih. Mutta ihanuuksia lähti meillekin jo tilaukseen, niitä odotellessa.
  Noista kuorihousuista kyselisin, kun sellaiset teillä kerta on, että onko ne olleet hyvät? Onko ne sinusta leveää mallia vai istuisiko hoikallekin hyvin?

  -Poikien & Prinsessan tyyliin Mia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, nämä on livenä jotenkin niin erilaisia mitä tuotekuvissa, itsekkin oikeastaan ihastuin Pompeihin vasta kun ensimmäiset kotikutsut rantautuivat suomeen.
   Ei muuta kuin esittelijäksi hakemaan, varmasti sinnekkin kysyntää olisi jos lähellä ei myyjiä ole. :) Meilläkin myyjä tuli eilen 45 minuutin ajomatkan päästä mutta kiva kun tuli, niin moni naapureistakin ihastui merkkiin nyt kun livenä tutustuivat. :)
   Olen tykännyt kovasti noista kuorihousuista, ovat ihan yhtä hyvin kestävät kuin esim. Po.pin kuorihousut ja meille ainankin istunut hyvin, sivuilla on tuollaiset kavennusnepparit joilla leveyttä voi hiukan säätää.

   Poista