Nosh kutsujen tilauksen sisältöä

Lupasin teille myös sovituskuvia tilaamistani uusista Noshin vaatteista, sovituskuvien otto kuitenkin venyi hiukan kun näitä ei päästy heti käyttämään lämpimien kelien vuoksi.

Tänään päästiin kuitenkin ottamaan käyttöön loputkin paketin sisällöstä ja sain jonkinlaisia sovituskuviakin teille tänne blogin puolelle.

Ensimmäisenä tämä ihana tähtihaalari joka onkin ollut aikamoinen hitti, haalaria on myös tummanharmaalla pohjalla ja keltaisilla tähdillä.
Haalarit ovat tosiaan olleet todella suosittuja ja osa kooista on kait jo päässyt loppumaankin.
Tilasin tämän Islalle ajatellen päikkärihaalariksi rattaisiin tätä niin, että alle mahtuisivat myös sisävaatteet, tänään haalari pääsikin ensimmäistä kertaa ajateltuun käyttöönsä ja on juuri sitä mitä ajattelinkin, pehmeä ja notkea sekä malliltaan reilumpi jotta ei purista mistään ja alla mahtuu paksummatkin sisähousut olemaan.
Islalla on haalarista koko 86/92 ja on vielä jonkin verran reilu, resoreita saa kääntää vielä kertaalleen.


Pinjalle annoin vapauden valikoida itselleen jonkun setin, alaosat sekä yläosan.
Näissä Pinja päätyi hyvinkin yhteenkin sopiviin Spark legginseihin sekä Rain huppupuseroon, äitikin tykkää näistä kovasti, joten tosi hyvän valinnan neiti tekikin.
Pinjalla on molemmat kokoa 134/140.


Islalle oli myös pakko tilata toinenkin denim-look tunika.
Keväällä tilasin mintun värisenä tämän tunikan ja edelleen vain tykkään mallista sekä tunikoiden sävyistä niin paljon, että erityisesti tämä puuteri väri meni heti pakko saada listalle.
Tunika on kokoa 86/92.


Nyt vain kovaa käyttöä ja ahkeraa pesua himopyykkääjän pesussa näillekkin Noshin uutuuksille, laatu ei ole tuntunut pettävän vielä näissäkään, erityisesti Pinja on käyttänyt jo kovastikkin Spark legginsejään, eikä värit ole menneet miksikään pesuista huolimatta ja legginsit ovat edelleen ehjät vaikka ovat ulkoleikeissäkin olleet.

*Vaatteista saatu alennusta yhteistyössä Noshin kanssa.

Uusia vaatemallistoja tuleekin nyt tosi tiuhaan tahtiin ja eilen intouduinkin tulleista uusista vaatteista ja tietysti niihin palaneista rahoista varaamaan kirpputorilta pöydän ja tänään veinkin jo parit Pompin isot kassilliset vaatetta meidän vakkarikirppikselle Jyväskylän Kirriin, Silinteriin.
Huomisesta alkaen siis löytyy pöydästä numero 8 tyttöjen pieneksi jääneitä vaatteita sekä omia viimesiä Boobin imetyspaitojani ja huppareitani.
Lastenvaatteissa mennään kuitenkin vahvasti talvivaatelinjalla ja Pinjalta on jäänyt 128-134-kokoista talvivaatetta tuonne sekä Islalta 74-kokoisia vaatteita.
Toivottavasti nyt tulisi kaappeihin hiukan tilaa, erityisesti nuo pienet talvivaatteet vievät kaapeista tosi ison tilan, varsinkin kun lisäksi siellä on uutta ja jemmattua toppavaatetta. :)

4 kommenttia

 1. Ihana tuo Islan haalari ja varmasti näppärä päiväunilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei rekillä vakuuttanut, eikä ollut ollenkaan ostoslistallani mutta onneksi tilasin tuon haalarin, on päällä ihan supersuloinen ja päikkäreillä toimiva. :)

   Poista
 2. Onko Pinjalta jäänyt toppahouduja kokoa 134 cm viimetalvelta? Jos ei mene kirppiksellä kaupaksi niin huhuiletko täällä blogissa, saattaisin olla kiinnostunut :)
  Ostin sinulta viime syksynä ticketin kukkatakin :) asun etelä-Suomessa niin en harmikseni pääse pöytääsi penkomaan...
  T.Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti niitä ei vielä ole jäänyt pieneksi, housuissa Pinjalla menee vielä 134-koko. :)

   Poista