Me&I:n poiminnat

Me&I:n uusi mallisto julkaistiin juuri ja pitihän se käydä kurkkaamassa.
Kuten jo aavistelinkin, tämä mallisto ei tuonut mitään suurta ihanaa tunnetta.
Meillä on Me&I vallannut kaapit jo vuodesta 2009 saakka joten uskoisin, että jonkinlainen Me&I ähky alkaa tulemaan jo itselläni ja makukin on tietysti muuttunut vuosien saatolla vähän erilaiseksi.

Naisten mallistoon olin vähän pettynyt, odotin vähän enemmän vaatteita jotka miellyttäisivät silmääni mutten löytänyt valitettavasti kuin tämän asukokonaisuuden jota voisin harkita.
Pitkä harmaa neuletakki näyttää todella kivalle ja raidallinen mekkokin miellyttää silmääni.
Valitettavasti näiden hinnat ovat aika korkeat, neuletakki on jopa 85 euroa, se on aika paljon kotiäidin lompakolle yhdestä vaatekappaleesta. :(
Odottelin vähän Me&I:ta rentoja kotihousuja, omat magic pantsini alkavat olemaan aika kauheassa kunnossa jo ja olisin mieluusti uudet sellaiset kotiuttanut muttei niitä näyttänyt mallistossa olevan.

Lapsille löysin sellaisia ihan kivoja juttuja joita luultavasti odottelen aleaikaan.
Viime kaudenkin Me&I-tilaus sijoittui vasta 40% alennuksiin.
Nuo mustat housut näyttävät ihan yogapantseilta mutten löytänyt mallistosta kuitenkaan kuin harmaita yogia mutta nämä voisin meille kotiuttaakkin jos ovat yhtä kätevät kuin yogapantsit.
Heppatunikasta ja paidasta meillä varmasti tykkäisi yksi koululainen ja pupuhousut ovat todella söpöt mutteivat ehkä pakko saada listalla kuitenkaan.


Minä olen jo toista kautta pitämättä Me&I:n kotikutsuja, yleensä pidin heti kauden alussa meillä kutsut mutta harmikseni on sanottava, että Me&I:n kutsuille en vain saa tulemaan enää vieraita niin kuin joskus ennen, ehkäpä tämä johtuu siitä, että Me&I on jo niin yleinen merkki, että kutsuja on todella monilla ja kutsuissakin on mielestäni jo melkein ylitarjontaa.
Haluaisin kuitenkin livenä näitä nähdä ja varmasti tulen kutsuille menemään jos vain kutsu tulee meille sopivaan ajankohtaan.
Naapuri pitääkin perjantaina kutsut mutta harmillisesti niin myöhään illalla ja juuri Pinjan voimisteluharkkojen päälle, etten pysty kutsuille menemään. :(

Vähäiseltä näyttää tällä hetkellä omat suosikkini mutta mielelläänhän nämä menisi jonkun kahvipöytään katsastamaan josko jotain poimintoja löytyisi ja livenä pääsisi hypistelemään materiaalia ja sovittelemaan vaatteita.

6 kommenttia

 1. Samat suosikit kuin mulla 😄 lastenvaatteista siis. Neuletakkia katoin kanssa mutta on niin törkeän kallis etten raaski ostaa. Odottelen kanssa sitä -40 % myös lastenvaatteiden kohdalla jos sattuisin näkemään jossain livenä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehdinkin käymään tänään kutsuilla, tilasin itselleni pelkästään tuon raidallisen mekon, neuletakki ei sit päällä näyttänytkään niin hyvältä.

   Poista
 2. Minä tilasin tuon tummanharmaan ponitunikan. Nuissa laatu kohdallaan. Naistenmallisto ei iskeny muhun. Enemmän naistenvaatteissa Nosh mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pyörittelin ja pyörittelin tuota tummanharmaata ponitunikaa käsissäni tänään kutsuilla mutta hinta oli 40 euroa ja juuri Pinja sai Noshilta jopa kivempiakin juttuja niin jätin tilaamatta. Tilasin itselleni tuon raidallisen mekon vaikka minäkin Noshista tykkään nykyään enemmän niin tuo oli kyllä tosi kiva päälläkin. :)

   Poista
 3. Noi pupuhousut on söpöt, mut veikkaan ettei pysy meidän hoikkiksen päällä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä noissa me&i:n housuissa on kuminauhakiristys vyötäröllä, uskoisin, että noissakin on.

   Poista