Lintsi-päivä

Seuraa kuvapläjäys meidän keskiviikon Linnanmäki päivästä.
Linnanmäellä on viimeksi tullut itsekkin käytyä aivan lapsena joten paikasta ei hirveästi ollut muistikuvia.


Mies osti itselleen rannekkeen Pinjan kanssa ja kiertivät pääosin yhdessä keskenään laitteita kun minä menin menojani Islan kanssa.
Islan kanssa Lintsillä oli aika haastavaa koska Isla on niin kiinnostunut kaikesta eikä jaksaisi istua rattaissa mutta Islan vapaa kävely taas Linnanmäellä oli aivan mahdotonta.
Oma osuuteni Islan vahtina olikin aika rankka vaikka mieskin kyllä oli aika lopen uupunut kun oli Pinjan mennäännytheti vauhdissa paahtanut koko päivän menemään. :)


Pinjalle Linnanmäki ja muutkin huvipuistot tietysti ovat ihan kesän kohokohtia!
Pinja on himpun vajaa 130cm joten ihan joka laitteeseen ei vielä päässyt tai varmaan olisi kengät jalassa raja ylittynyt mutta mies ei suostunut menemään enää niin hurjiin laitteisiin. :)
Seuraavan kerran muutaman vuoden päästä Lintsi olisikin varmaan loistava elämys kierrellä kaverin kanssa laitteita ja Islakin jo malttaisi odottaa vuoroaan ja pääsisi useampiin laitteisiin.


Nyt kävin Islan kanssa muutamissa ilmaislaitteissa mutta näihin jonot olivat niin hurjat, etten jaksanut koviin moneen laitteeseen rimpuilevan Islan kanssa jonottaa kun se paikoillaanolo jossain tylsässä jonotuksessa ei nyt ole ihan Islan vahvimpia puolia.


Linnanmäki oli mukavaa vaihtelua lähes joka vuotiseen Särkänniemeen ja vaikka itse olinkin Islan kanssa kovilla niin Pinja nautti niin tästä päivästä.
Muistan itsekkin tosin kuinka sitä lapsena oli innoissaan kun pääsi kesällä huvipuistoon ja juoksin lähes joka laitteen juuri samoin kuten nyt Pinjakin. :)
Muutaman vuoden päästä jos lähtisi jälleen uudelleen.

2 kommenttia

  1. Me tässä juuri tänään pohdittiin Linnanmäen reissua vielä ennen loman loppua ja itse hikoilin jo pelkästä ajatuksesta meidän 2-vuotiaan kanssa sillä maltti ei ole tällä hetkellä mikään suuri ja isompien perässäkin pitäisi pysyä.

    VastaaPoista
  2. Puksuteltiin samalla junalla Tampereelle asti, me jäätiin Särkkään kahdeksi päiväksi. Kyllä nuo huvipuistoreissut vaan on rankkoja sekä lapsille että aikuisille. Samoilla ajatuksilla: ehkä muutaman vuoden päästä uudelleen :D (Ennen ens kesää on unohtunut jo )

    VastaaPoista