Kutsukausi avattu

Eilen sain startata syksyn kotikutsukauden Noshin kutsuilla, tykkään järjestää erityisesti ihanien vaatemerkkien kotikutsuja ja ei ole varmaan ollut yhtään kautta kuuteen vuoteen etteikö jonkun vaatemerkin kotikutsuja olisi ollut meillä.

Noshin vaatteista olen jo vuosien ajan pitänyt ja harmittelinkin kun Jyväskylässä ei alkuun ollut edustajaa mutta onneksi asia on myöhemmin korjaantunut ja ihanan edustajan olemmekin saaneet, mukava kutsua lämminsydämminen ja iloinen Reetta meille kutsuja pitämään.


Nosh on pikkuhiljaa valtaamassa alaansa lasten vaatekaapeista sekä omastani, ehdottomasti parasta Noshin vaatteissa on hyvä laatu, olen ostanut nyt Reetan kautta suht suuret määrät Noshia eikä minun ole tarvinnut reklamoida yhtäkään vaatetta, lisäksi Noshin vaatemallit ja kuosit ovat omaan makuuni, näin ne ovat oikeastaan olleet aina.

Eilen meillä ihasteltiin juuri perjantaina ilmestynyttä lasten mallistoa joten saatiin heti napsia parhaat päältä ennen kuin kokoja loppuu suosituimmista vaatteista.
Naisten mallisto julkaistaan myöhemmin syksyllä erikseen ja ihan hyväkin näin, yhdellä kertaa en olisi kyllä pystynyt hankkimaan näitä ihanuuksia lapsille sekä takuuvarmoja naisten suosikkejani.


Kotikutsuilta on kyllä niin mukava shoppailla kotisohvalta käsin, esittelijä kun hoitaa työn ja esittelee meille monipuolisesti vaatteita joten samalla voin tehdä jo esittelyn aikana päätöksiä mitä saattaisin tilata meille.
Kotioloissa on myös helpompi sovitella suoraan lasten päälle vaatteita ja lapsen itsensä on helppo valikoida suosikkivaatteensa ja kuosinsa.
Kaupoille lasten kanssa on nykyään niin vaivalloista lähteä, että teen mieluiten kaikki vaatehankinnat joko nettikaupoista taikka kotikutsuilta tilaamalla.
Tällä kertaa meille lähti parit vaatteet molemmille tytöille, Pinja valitsi itse omat suosikkinsa ja valinnat olivatkin Spark legginsit keltaisena ja hiippahupullinen Rain huppupusero.
Islalle tilasin tietysti suosikkimme jo mintun värisenäkin eli denim-look tunika vaaleanpunaisena sekä Star jumpsuit tummanharmaana päikkärihaalariksi.
Näistä tulossa tietysti sovituskuvia blogiin sitten kun vaatteet saapuvat. :)


Minä näin kovana stressaajana en ole ehkä mikään paras mahdollinen kotikutsujen emäntä koska ei kutsuja ilman siivous ja tarjoilu stressiä.
Eiliset kutsut menivät tarjoilujen suhteen aikalailla sieltä mistä aita on matalin, en leiponut tällä kertaa mitään koska aika oli suht rajallinen ja eilinen aamupäiväkin meni Pinjan kanssa kirkossa.
Onneksi kuitenkin jäätelö upposi joka vieraaseen kuumana kesäpäivänä ja pöytä hupeni muutenkin patongeista, salaatista, karkeista ja kekseistä joten monipuolista ja maistuvaa kutsutarjottavaakin saa helpolla ja nopeasti loihdittua.
Eilen illalla kun viimeinenkin ystävä lapsineen lähti meiltä omat fiilikset olivat jälleen kutsujen jälkeen loistavat, se onnellisuuden tunne jonka sai taas ystäviä näkiessäni ja kuulumisia vaihdellessa valtasi minut täysin, että juuri tämän tunteen takia jaksan repiä hiukan stressiäkin kutsuista koska kutsujen jälkeinen fiilis on aina vain ollut yhtä positiivinen.


Lähimmän Noshin edustajan yhteystiedot löydät täältä luettelosta.
Jos et tiedä ketään kutsujen järjestäjää taikka et itse pysty pitämään kutsuja niin suosittelen silti ottamaan lähimpään edustajaan yhteyttä, luultavasti moni edustajista pitää avoimia ovia kotonaan kauden aikana taikka tilauksen voi jättää irtotilauksenakin edustajalle jolta on mahdollista tilata paljon laajemmin vaatteita kuin nettikaupan kautta ja edutkin edustajan kautta tilatessa ovat paremmat.
Myöhemmin syksyllä ilmestyvä naisten mallistohan on myynnissä vain edustajilla joten jos sitäkin havittelee kannattaa selvitellä lähin edustaja jo valmiiksi.
Meillä käy Jyväskylän seudulla asuville tiedoksi, esittelemässä vaatteita Reetta Myllykoski, reetta.myllykoski@nosh-kotimyynti.fi Reetan fb-ryhmän löydät täältä.Nosh on selvästi voimakkaasti kasvava kotimainen vaatemerkki, uusia edustajia on jälleen rekrytoitu tälle kaudelle lisää ja suosikkituotteet loppuvat nopeasti kauden alussa.
Joten jos jotain kovasti näistä uutuuksista halajaa niin kannattaa toimia nopeasti, esim. tuo Islalle tilaamani Star jumpsuit on ollut todella suosittu ja eilen osa koosta alkoi jo olemaan vähissä.

*Postaus toteutettu yhteistyössä Noshin kanssa.

6 kommenttia

 1. Muutaman kivan bongasin. Noshin tyyli on selvästi muuttunut parin viime vuoden aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on muuttunut jonkin verran mutta aika samaa tyyliä esim. nämä siilit olivat tästä mallistosta, todella suloisia nuo siilitkin, Pinja olisi halunnut tuon viininpunaisen siilipaidankin mutta kaksi vaatetta oli jo tarpeeksi, jotain sitten seuraavallekkin kerralle. :)

   Poista
 2. Hei onko se tunika minkälaista mitoitusta? Sitä minttua katselin jo keväällä mutta tyttö nyt jonku ~75 cm ja mieti et onko ihan jätti. Koot taitaa alkaa vasta 86/92. On meinaan ihanan näköinen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni tuo koko vastaa aika hyvin kokoaan, tilain Islalle 86/92 ja minttuna meillä on myöskin sama 86/92-koko mutta on sen verran pitkäikäinen eli alkuun on vain pidempi mekkomaisempi ja nyt meillä enemmänkin tuollainen tunika tuo mekko. Edellisessä kutsupostauksessani näkyy Islalla tuo minttu tunika päällä ja Isla oli tuossa kuvassa noin 80cm pitkä eli ei mikään mahdottoman pitkä ole tuo tunika ollut, http://murulit.blogspot.fi/2015/04/kevaan-nosh-vaatekutsut.html

   Poista
 3. Jyväslylässä edustaa myös Outi Liski outi.liski@nosh-kotimyynti.fi, sekä Erja Tuomaala erja.tuomaala@nosh-kotimyynti.fi. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, Erjan tiesinkin mutta Outi taitaa olla nyt joku uusi edustaja, näköjään sopivasti jokainen edustaja vähän eri puolin Jyväskylää niin joka alueelle löytyy läheltä varmasti edustaja. :)
   Reetan aikoinaan valitsinkin postinumeron perusteella olevan meille lähin edustaja. :)

   Poista