Koululaisen Zipit-päiväpeitto sis. alekoodin

Harkitsin pitkään erilaisia vaihtoehtoja Pinjan sänkyyn päiväpeitoksi.
Pinjalla kun oli sängyssään edelleen vanha vahvan prinsessakauden pinkki päiväpeitto ja nyt kaipasin valkoista yksiväristä päiväpeittoa joka olisi ajaton ja sopisi Pinjalle mahdollisesti koko kouluiänkin.

En kuitenkaan löytänyt oikein omaa silmääni miellyttäviä yksivärisiä puuvillapeittoja jotka olisivat leveydeltään yhden nukuttavaan sänkyyn sopivia ja koska sängyllä kuitenkin päivälläkin pyöritään, ainankin pikkusisko pyöriskelee niin olisi kiva, että päiväpeitto pysyisi paikoillaan koska myös meidän ulkoileva kissamme tykkää Pinjan sängyllä nukkua niin pysyypähän lintukirput ja mahdolliset punkit paremmin poissa petivaatteista kun päiväpeitto pysyy päivisin tiukasti paikoillaan.


Iskin silmäni ajattomaan ja siistin näköiseen kotimaiseen Beditin Zipit-päiväpeittoon joka olisi kätevä koululaisen jo itsekkin käyttää ja pedata sänkynsä aamuisin sekä näyttää hyvältä.
Päiväpeitto koostui pohjalle tulevasta ohuesta kankaasta jonka päälle patja sekä petivaatteet laitetaan ja päälle tulevasta kannesta joka kiinnitetään pohjakankaaseen vetoketjujen avulla.
Sänkyn petaaminen onnistuu siis vain nopeasti vetoketjut kiinni vetämällä sekä illalla samoin avaamalla myös koko kannen saa irroitettua jolloin pelkän päiväpeiton kannen voi heittää koneeseen tai puistella, meillä jo pesua pian rupeaa kaipaamaankin.


Zipit-päiväpeitto on osoittautunut käytössäkin yhtä käteväksi kuin ajattelinkin, Pinja saa itse pedattua helposti sänkynsä vetämällä aamulla vain vetoketjut päiväpeitosta kiinni ja sänky on pysynyt paljon siistimpänä kuin edellisen tavallisen päiväpeiton kanssa.
Nyt meillä on petivaatteet edelleen siististi Zipit-päiväpeiton suojissa vaikka huoneessa olisikin leikitty useammankin lapsen voimin, usein tuolloin tavallinen päiväpeitto oli liikkunut paikoiltaan ja peti oli täysin avoin.


Vaikka päiväpeitto oli arvokas ja tämän hankintaa pitkään harkitsinkin niin nyt ei ole hankinta yhtään kaduttanut, tiedän, että saan rahoille vastinetta pitkäaikaisesta ja kestävästä hankinnasta jota toivottavasti ei tarvitse uusia ollenkaan niin kauan kuin Pinja vain nukkuu nykyisessä sängyssään ja nykyinen Muuramen sänky onkin jo täyspitkä joten tuossa mahtuisi vaikka aikuinen nukkumaan, tiedä jos tämä sama päiväpeitto seuraa Pinjaa vielä omaan ensimmäiseen asuntoonsakkin jos sänky vain pysyy samoissa mitoissa.


Seuraavaksi saman päiväpeiton tulee saamaan Isla sänkyynsä kunhan siirtyy pinnasängystä pois ja sänky tulee olemaan hiukan pidemmän aikaa saman mittaisena.

Nyt jos Zipit-päiväpeitto on harkinnassa niin sain teille lukijoilleni jaettavaksi alennuskoodin päiväpeittoihin joka on voimassa 13.9 saakka.
Koodilla Blogi ale (välilyönnillä erikseen kirjoitettuna) saatte Beditin tuotteista 10% alennuksen.

*Päiväpeitosta saatu alennusta blogiyhteistyön merkeissä.


18 kommenttia

 1. Meillä ei ole pysynyt koskaan mikään päiväpeitto ja nyt murrosikäinen ei enää jaksa edes pedata sänkyään..on muutakin tekemistä aamuisin kuulemma :D omistaa kivan hemtexin valkoisen peiton mut ei sitä koskaan sängyssä näy :D
  Aina mytyssä lattialla tai omalla sohvalla..en ole itsekkään sitä viittiny vetää sängyn päälle.
  Joskus jos vieraita tulee niin saatan vetästä sänkyyn sen :)

  Onko teillä joustinpatja sänky vai millainen tuo on ?
  Me juuri eka luokkalaiselle hankittiin joustinpatja sänky uutena ja siihen on helppo vetää peruspäivä peitto suojaksi.
  Menee yllättävän hyvin.
  Ennen oli tuollainen missä reunat ja se oli jotenkin epäkäytännöllinen ja lapsi ei tykännyt siinä nukkuakaan kun oli kova yms.
  Nyt sitten hankittiin kerralla hyvä sänky mihin saa kätevästi peiton vaan laitettua että tulee reunoilta yli :)
  Vähän niinku jenkkisänky mut pienemmässä koossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa samalle mitä meilläkin oli, tosin minä petasin aina uudestaan ja uudestaan sänkyjä ettei kissa ehtisi petivaatteisiin makoilemaan.

   Meillä on ihan irtopatjassa tuo päiväpeitto mutta näitä saa kyllä runkopatjoihinkin, nekin näyttävät tosi hyville, meidän vanhempien sänkyynkin tuollaista haaveilen mutta on sen verran arvokas jo niin isossa koossa, että vaatii vielä hiukan lisää harkintaa. :)

   Poista
 2. Todella kätevä kokonaisuus, tämä olisi kyllä hyvä ratkaisu ainaiselle päiväpeitto ongelmalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi kätevä ja petikin näyttää siistiltä nopeasti.

   Poista
 3. Onpas kätevä, varmasti lapsellekkin helppo itse laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo helpompi meillä Pinjan pedata, vanhaa perinteistä päiväpeittoa ei koskaan itse saanut kunnolla laitettua ja hermot vain menetti petaamisen kanssa.

   Poista
 4. Meillä on tuo parisängyssä ja on kyllä aivan huippu! Tulee petattua sänky joka päivä, koska se on niin helppoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parisänkyyn itsekkin tätä haaveilen, nyt meillä on omassa sängyssämme ihan perus valkoinen puuvillapäiväpeitto mutta on niin tyyris isoon sänkyyn etten ole raaskinut. :)
   Meillä tulee tosin silti aina pedattua joka aamu sängyt kissan takia.

   Poista
 5. Hei onpas näppärä! Mua lähinnä ärsyttää noiden pikkutyyppien sängyissä se, kun siellä leikitään ja peuhataan pitkin päivää, ja päiväpeittoa saa olla jatkuvasti laittamassa sängyn päälle takaisin. Nyt oon jo luovuttanut ja jättänyt koko päiväpeitteen pois käytöstä, mutta tässähän voisikin olla ratkaisu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama juttu oli meillä Pinjan sängyssä ja lisäksi Isla levitteli ties mitä kyniä tms. sänkyyn. Nyt kaikki ylimääräinen pysyy paremmin sängyn ulkopuolella kun päiväpeitto on päivisin tiiviisti paikoillaan.

   Poista
 6. Meillä koululaisella on Avaroomin vastaava parvisängyssä. On ihana kun ekaluokkalainen saa pedattua itse. Meillä on niin pinkki kuin vaan voi olla 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avaroomilta joskus aikoinaan taisin tähän törmätäkkin ja katsoin vain, että onpa kätevä mutta jäi silloin siihen. Meillä varmaan Pinja olisi itse valinnut ehkä jonkun toisen värin mutta näin tyyriistä hankinnasta kuitenkin kun oli kyse niin halusin tämän neutraalissa värissä ja saahan tähän kansia vaihdeltua jos jossain vaiheessa halutaan värikkyyttä niin pelkän kannenkin saa tähän hankittua.

   Poista
 7. Meilläkin tuo päiväpeitto runkopatja parisängyssä. Törröttää sivuilta aika ikävästi. Noh, josko kutistuisi sen verran pesussa..Myös nukkaantunut sisäpuolelta, ollut käytössä 4kk.. Kätevähän se on on mutta enemmän olisin odottanut tuonkin hintaiselta päiväpeitolta.'

  SANNA S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta juurikin nuo runkopatjoissa parisängyssä olevat päiväpeitot näyttävät tosi hyviltä, harmi jos ei ole istunut teillä kivasti. Suosittelen laittamaan viestiä Beditille tuosta nukkaantumisesta ja siitä ettei päiväpeitto ole oikein istunut, hinta on kuitenkin sen verran kova, että tuohon hintaan laadunkin toivoisi olevan priimaa. Jospa tuo nukkaantuminen vaikka olisi johtunut jostain huonosta kangaserästä tms.

   Poista
  2. Kyllä meilläkin on nukkaantunut jonkin verran tuo sisäpuoli, mutta eipä se sieltä näy. Tosin peittokin on ollut jo useita vuosia käytössä. Meillä on se parisängyssä, joka on runkopatjoilla tai tuommoinen jenkkisänky ja istuu kyllä hyvin. Tässä kuvia http://nauravanappi.blogspot.fi/2012/12/zipit.html. Kannattaa kyllä ainakin laittaa viestiä, että mistähän se törötys johtuisi?

   Poista
 8. Hei,tätä ollaan mietitty jo ennen kesää ja nyt olisi ajankohtainen.Jostain syystä ei tuo Blogiale tominut.Ilmoitti vanhentuneesta koodista tms..Tosi harmi.Olihan tuo syyskuulle voimassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, piti itsekkin testata mutta en saanut minäkään toimimaan, on tosiaan voimassa 13.8-13.9 joten laitan heille heti sähköpostia niin jospa koodi korjattaisi pikaisesti. :)

   Poista
  2. Alekoodia on nyt korjattu ja on nyt kokonaan uusi eli koodi on nyt Blogi ale erikseen välilyönnillä kirjoitettuna ja sana blogi isolla alkukirjaimella. Toivoittavasti nyt toimisi. :)

   Poista