Ekat Bobot

Meille tuli ensimmäiset Bobo Chosesin vaatteen nyt uudesta ilmestyneestä mallistosta.
Nämä eivät kuoseiltaan ole minuun aijemmin kovin iskenyt mutta tässä mallistossa oli tosi kivan näköisiä kuoseja joten päätin tilata meille parit paidat kokeeksi kun niin moni tätä merkkiä hehkuttelee.


Pinja valikoi itselleen valkoisen kettupaidan koossa 8-9 v. ja kuten alemmista kuvista näkee on hihoistaan ja helman mitaltaan Pinjalle juuri nyt sopiva, toivottavasti ei pesuissa kovin kutistuisi.


Islalle tilasin kauniin vaaleanpunaisen lintupaidan koossa 2-3 v. ja Islalle taas tämä on jopa hiukan reilu, toki Isla onkin nopeammin kasvavaa sorttia vielä joten jospa tämä istuisi muutaman kuukauden päästä paremmin päälle.


Vaikka paidat ovat kauniita ja kuosit kivoja niin täytyy sanoa, etten ihan täysin vakuuttunut.
Jotenkin nämä leveät mallit tuntuvat vähän huonoilta meille ja näyttävät roikkuvan päällä epäsiististi.
Paitojen mallit eivät vain nyt täysin vakuuttaneet ja laadusta olen kuullut myös jonkin verran huonoa joten jos nämä menevät pian pesuissa huonoiksi niin luultavasti meidän vaatekaappiin ei tule lisää Boboa.

Tuliko teille uusia Boboja? 
Ainankin suosiosta päätellen ovat nyt tosi pinnalla, koot loppuivat hetkessä verkkokaupoista kun uusi mallisto ilmestyi.

10 kommenttia

 1. Meille tuli myös tuo lintupaita, se on tosi kaunis!
  Laatujutut myös vähän mietityttää kyllä, aika paljon olen kuullut huonoa. Meillä on pari vanhempaa Boboa ollut, eikä ne pesuissa kärsineet yhtään. Saapa nähdä, ihana paita ja toivottavasti pysyy hyvänä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoinkin sun blogistasi nuo teidän sovituskuvat, tosi kaunis on myös teidän tytön päällä. :)
   Meillä on nyt näitä muutamasti pesty ja vielä en ole ainankaan mitään saumankiertoa huomannut ja toivottavasti sitä ei tulisikaan. :)

   Poista
 2. Mun ei pitänyt pukea poikia samanlaisiin vaatteisiin, mutta tilasin heille kuitenkin taas samanlaiset kettupaidat. Kumpainenkin rakastui omiinsa heti ensisilmäyksellä, joten toivotaan niiden olevan myös laadullisesti hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Pinja myös ihastui tuohon kettuun ja onhan tuo ihana printti paidassa. :)

   Poista
 3. Hei,meille on aina satunnaisesti ostettu joitakin boboja.Enää en juuri innostu,sillä laatuun nähden nämä ovat kyllä aivan liian ylihinnoiteltuja.Kivoja on,mutta parempaakin saa samalla rahalla.Saumat näissä usein kiertää heti ekan pesun jälkeen.Meillä lopulta pesty merkin vaatteet käsin,mielestäni lastenvaatteita pitäisi voida huoletta heittää ainakin 40 asteen pesuun.Tykkään kyllä tyylistä kovasti.Kivat olette valinneet teille :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt pesty näitä 40 asteessa muun pyykin seassa ja vielä ovat ihan hyvinä pysyneet, toivottavasti ovat jatkossakin. Hintaa kuitenkin on perus trikoopaidalle jonkin verran joten tuohon hintaan yleensä myös vaatteet ovat kestäviä ja laadukkaita.

   Poista
 4. Mäkin kieltämättä ihmettelin ton valkoisen paidan mallia, hassu leveä ja lyhyt.. Ihastuin myös noihin lintuihin ja oilisin sitten vielä halunnut Minealle hameen, mutta siinä vaiheessa koot oli ehtinyt loppua. Ihanalta näyttää teidän tytöt näissä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä molemmissa paidoissa on sama malli, leveä ja lyhyt, jotenkin hankala malli mielestäni kun aina napa vilkkuu.
   Hameetkin olivat kyllä tosi ihania, meillä vaan käytetään harmillisen vähän hameita. :(

   Poista
 5. Meillä ei vielä ole kyseistä merkkiä, täytyypä harkita hommataanko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni Bobolla on nyt tämä AW15 mallisto tosi kiva, seuraava drop on varmaan myös piakkoin tulossa...

   Poista