Uusi sohvapöytä

Olin jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessäni ajatusta sohvapöydästä, meillä ei ole ollut oikein sopivan korkuista ja mallista pöytää sohvan edessä ja en keksinyt uusista pöydistä oikein malliltaan kivaa pöytää joka sohvan eteen sopisi hyvin.
Ystäväni fb-kuvan innostamana keksin käydä katsomassa SA-kaupasta sopivan mallisia vanhoja armeijan laatikoita ja sopiva yksilö sieltä löytyikin neljälläkympillä ja mieskin piti tästä kovasti.


Olimme miehen kanssa aika yksimielisiä siitä, ettei laatikkoa maalata ollenkaan vaan annetaan olla sellaisenaan, koska laatikko oli tehty ihan raakalaudasta niin sohvapöydäksi lapsiperheeseen oli hiukan liian tikkuvaarainen joten kaivelin hiomakoneen esiin ja hioin laatikon kauttaaltaan pehmeämmäksi.
Nyt laatikko näyttääkin paljon kivemmalta hiukan vanhahtavana, luultavasti hion jossain vaiheessa laatikon maalia vielä enemmän pois jotta puu tulisi enemmänkin näkyviin.


Minulla on muutenkin aika paljon olohuoneeseen kaikenlaisia suunitelmia tai ei enää suunnitelmia vaan yksi on jo toteutuksessa.
Ostin 15 eurolla ammattikoulun muuttojäämistöistä vanhaa lundian matalaa kaapistoa jota suunnittelin ensin Islan huoneeseen mutta nyt kun olen osia hionut niin päädyin etten raaski tätä yläkertaan piilottaa vaan nämä pääsevät meille uudeksi tv-tasoksi olohuoneeseen, edellinen lastulevyhökötys joka hajoaa jo vähän sieltä täältä saa lähteä lahjoitukseen tai roviolle.
Nyt kun sitten uusimisinnostus alkoi niin olen myös pähkäillyt maton vaihtoakin olohuoneeseen, homma aina lähtee vähän käsistä joten jos blogi päivittyy hiukan hitaammin niin olen vain luultavasti kaiken vapaahetkeni hiomassa ja maalailemassa. :)

12 kommenttia

 1. Meilläkin lähtee aina vähän käsistä kaikki..mies tekee ja minä stailaan ne paikoilleen :)
  Viimeksi mies rakensi pottulaatikon ja maalasi sen valkoisella,vähän että puu näkyy läpi :)
  Oi että kun tykkäsin ja saa lehdet siihen kätevästi ja lampun päälle.
  myös lasten leluarkku on miehen oma tekemä.
  oon niin tyytyväinen kun mies osaa kaikenlaista ja mun visioiden mukaan rakentaa ja tekee.
  joskus myös yllättää,esim teki lahjaksi pihalle puusta isot kukkalaatikot jotka maalasi myös että kestävät kosteutta.
  kaikki oma tekemä on niin omaa jotenkin ja meidän kodin sydän.

  Kiva tuo sohvapöytä :)
  Täältä löytyy joku kymmenen vuotta sitten ekaan kotiimme ostettu lastulevy hökötys pöytä jonka maalasin pari vuotta sitten valkoiseksi.
  ei olla vielä kivaa uudempaa löydetty mistään.
  miehelle ehdottelin et tekisi itse mut ei ole vielä lämmennyt mun idealle :D
  No mutta,menee tuo vanhakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tiedän hyvinkin, nimimerkillä mies parhaillaan nakuttaa pihaan liiteriä kun hiukan innostui. :D Tosin nämä sisustusjutut saan ihan itse intoilla, puutarhaan mieskin innostuu, on tehnyt myös nnoita kasvu ja kukkalaatikoita pihaan.

   Meillähän ei ole ollut sohvapöytää ollenkaan, en löytänyt oikein kivaa joka sopisi meille ja sellaista jossa Isla ei kiipeilisi kokoajan, tämä on sen verran korkea, ettei ole ihan kokoajan kiipeämässä. :)

   Poista