Loppukesän to do

Niin hurjaa ajatella, että oikeasti pian käännytään jo kesässä loppukesän puolelle, heinäkuu on kohta puolessa välin ja hellepäiviä on edelleen ehkä kaksi tai kolme takanapäin. :(
Jopa Pinjakin alkaa jo rutisemaan kylmyydestä, koulun alkuun on hänellä enää kuukausi ja uimaan järvivesiin on päässyt ihan vain muutamasti.
Mutta ettei aivan rutinaksi menisi niin päätin listata meidän menemisiämme ja puuhiamme mitä tarkoitus olisi vielä toteuttaa ennen syksyä.


-Siistiä pihaa
-Maalailla parit jutut valmiiksi
-Hoitaa kasvimaata ja kerätä hyvä sato sieltä
-Tehdä vielä toinen mummolareissu
-Yhdistää mummolareissuun Tarhalehdon eläinpihalla käynti
-Käydä katsomassa Pinjan kanssa Kätyrit elokuvissa
-Tehdä päivän kaupunkireissu ennen koulun alkua
-Loppukuusta kolmen yön reissu Helsinkiin
-Helsingin reissulla käydä Suomenlinnassa ja Linnanmäellä
-Viettää myös omaa aikaa ilman lapsia ja nähdä ystäviä
-Tehdä yksin pitkä pyörälenkki


Tälläisiä suunitelmia loppukesään vielä mahtuisi, luultavasti omat jutut jäävät enemmänkin sinne kun Pinjan koulu on alkanut.
Kuukausi menee kuitenkin niin nopeasti, varasin keskiviikkona meille junaliput ja hotellin Helsinkiin, joten se reissu nyt on suht varma kuun viimeiselle viikolle, miehen mukaantulo on vielä epävarmaa mutta jos ei pääse niin lähdemme silti tyttöjen kanssa keskenämme.
Kivoja Helsinki vinkkejä saa ehdottaa, meille jää kaksi kokonaista päivää Helsinkiin joihin suunnittelin toiselle päivälle Suomenlinnan retkeä ja toiselle Linnanmäen retkeä, mitään tiukkaa aikataulua on turha yrittää mahduttaa koska näiden lasten kanssa pitää aina mennä vähän joustavammin ja ilman tiukkoja aikatauluja, erityisesti jos lähden yksin reissuun.


Kuvat ovat ihanalta kesäiseltä viime viikonlopulta, toivottavasti saisimme vielä heinäkuulle yhtä ihania päiviä vähän pidemmänkin jakson.

Mukavaa viikonloppua!

P.S Kannattaa seurata viikonloppuna Blogiringin instatiliä, kaappasin tilin viikonlopuksi itselleni ja päivittelen sinne meidän viikonlopun touhuja. :)

1 kommentti

  1. Lintsi on kyllä kiva paikka! mekin kävimme pari viikkoa sitten 5-v tytön kanssa. Tyttö meni kyllä kaikkiin laitteisiin mihin pääsi (pituutta 110cm.) =)

    VastaaPoista