Kesätunnelmaa

Nyt aletaan olemaan kesäisissä tunnelmissa, aurinkoa ja lämpöä on riittänyt tällekkin päivälle, kesävaatteet ovat taas käytössä sekä illalla riekuttiin yli uniajan vielä ulkona.
Kesäistä tunnelmaa tuovat myös kylän tapahtuman, ne tuttavat joita näkee tapahtumissa ahkeraan sekä ystävät jotka tulevat mummoloimaan kotipaikkakunnalle.


Kyllä se vain pitää paikkaansa, että pienet kylät heräävät eloon kesällä, tälle viikollekkin on ihan yhtenään vaikka mitä tapahtumaa, talvella kun koko kylä on suunnilleen kuollut.


Eilen olimme perinteisissä Hippo-juoksuissa ei niin kesäisissä tunnelmissa tosin, kunnon ukkoskuuro rankkasateineen alkoi juuri kun juoksutkin alkoivat mutta sitkeästi juostiin.
Isla osallistui ensimmäistä kertaa ja hienosti pysyi omalla radallaan ja töpötteli menemään maaliin saakka.
Pinja on ollut näissä kisoissa jo useampina vuosina, talvella hiihtokisoissa ja kesällä juoksukisoissa.
Tänä vuonna Pinja juoksi niinkin kovaa, että tuli sarjansa ensimmäiseksi, en kyllä tiedä mistä tyttö on tuon urheilullisuuden perinyt, ei minulta ainankaan, kohta joutuu hommaamaan jonkun palkintohyllyn tuon neidin mitaliriville. :)


Onneksi nyt näyttäisi lämpimät kelit jatkuvan hiukan pidempäänkin, mielikin on paljon pirteämpi kun ulkoilemaan pääsee useammin ja auringosta voi oikein kerätä energiaa.
Perjantaina suuntaammekin tyttöjen kanssa mummoloimaan muutamaksi päiväksi, mies kun suuntaa taas katsomaan nopeita autoja niin me tytöt emme näillä keleillä kotiin jäädä. :)

2 kommenttia