Stressinpoistajia

Pikainen lauantai-illan huikkaus näistä söpöliineistä joiden kissahoitajana käyn vielä viikonlopun ylitse, yksi innokas Pinja aina matkassani.
Näistä yksi musta-valkoinen tyttöpentu on tulossa elokuussa sitten meillekkin.

Instatilini täyttyy pelkästään kissankuvista eikä ruokkiminen todellakaan ole mikään pikakäynti, aina saa melkein tunnin varata siihen kun näiden touhuja katselee ja silittelee.

Olen täysin kissaihminen ja en tiedä kyllä mitään söpömpää kuin tälläiset pienet kissanpennut pehmeine pentukarvoineen ja hassuine touhuineen, todelliset kiireen ja stressinpoistajat kun näitä katselee.


Voin muuten myöntää, että hitusen haasteellista saada tarkkaa kuvaa näistä vilperteistä, jopa menevästä taaperosta on helpompaa napata tarkka kuva kuin leikkisästä kissanpennusta. :)

Mukavaa lauantai-iltaa!
Palaan vielä lähipäivinä kuvien kera meidän ihanaan Jyväskylän bloggaajien elämysiltaan nyt saatte tyytyä kissakuviin. :)

4 kommenttia

 1. Onpa lutuisia :)

  Itse myös kissa ihminen,meillä yksi kohta seitsämän vuotias kissa neiti onkin.
  miehen mielestä se riittää :D
  muuten voisin kotiuttaa lisää,on ne niin suloisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat kyllä aivan ihania murusia, meilläkin on yksi reilu vuoden vanha kissa ja aina ollut haaveissa se kaksi kissaa mutta harmillisesti meillä ei pitkään aikaan ole kaksikkoa ollut ja nyt sellainen onkin toiveissa syksyksi. :)

   Poista
 2. Voi miten ihania! Itse olen kissoille allerginen, mutta eläinrakkautta löytyy silti kissoillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ollut lapsena kissoille allerginen mutten niin pahasti ettenkö olisi voinut elää kissataloudessa ja siedättämällä olenkin aika hyvin allergian saanut kuriin. Huomaan kuitenkin, että toisten kuin oman kissan kanssa vielä rupeaa nenä vuotamaan ja aivastuttamaan jos niitä kovin silittelee, erityisesti nämä pennut ovat sellaisia, meidänkin kissa kun pentuna meille tuli niin alussa olin enemmän tukkoinen ennen kuin totuin juuri tuon kissan pölyyn.

   Poista