Meidän tiistai

Arkipostaus on ollut ajatuksissani jo pidempään, viimeksi sellaisen olen tehnyt vanhan blogin puolelle ja silloin arki oli kovin erilaista, töineen ja kaupungissa yhden lapsen äitinä.

Tämä postaus oli tarkoitus tehdä jo perjantaista ja kuvailinkin meidän perjantaitamme aika hyvin mutta illalla aamun herätyksen väsymys tuntui niin raskaasti etten jaksanut kirjoittaa päivästä enää blogiin.
Tänään sitten paremmilla unilla. :)


Meillä herättiin joskus kuuden-puoli seitsemän välillä, hiukan normaalia aikaisemmin, syytän tästä kolistelevaa miestä. ;)
Aamu meni normaaliin tapaan lastenohjelmien parissa ja koska meillä oli niin hyvin aikaa niin ehtivätpähän tytöt hiukan leikkiäkkin yläkerrassa kun join itse aamukahvia.
Pinja leikki ponileikkejään ja Isla tyhjensi Pinjan kaappeja, molemmat mieluisissa puuhissaan...


Yhdeksän jälkeen piti pakkailla uikkarikassi valmiiksi ja ruveta laittamaan lapsia lähtökuntoon.
Pinjan uimakoulu alkoi kymmeneltä jyväskylässä ja matkaan pitää varata puolisentuntia jos autopaikkaa joutuu hetken etsimään.
Pinja jäi uimakouluun ja me suuntasimme Mäki-Matin perhepuistoon siksi aikaa Islan kanssa, mummi jo siellä meitä odottelikin.


Yhdeltätoista pääsi Pinja uimakoulusta ja pakkasimme köörin reippaasti autoon sekä suuntasimme kotiin päin mummi mukanamme.
Kotona syötiin lounaaksi heti eilistä makaronilaatikkoa, onneksi oli valmista ruokaa ja puoliltapäivin olikin jo Islan päiväuniaika.
Isla meni ulos päikkäreille ja tällä aikaa laitoin pyykki- sekä astianpesukoneet pyörimään ja keitettiin äitini kanssa pullakahvit.
Vähän ennen kahta lähdin Pinjan kanssa kylälle Pinjan hammaslääkäriin ja mummi jäi vahtimaan Islan unta.


Kävimme hakemassa myös juuri tulleen Pompin alepaketin ja ostamassa illaksi eskarikaverin synttäreille lahjan.


Kotiin tulimme kolmen maissa ja Isla oli juuri herännyt päikkäreiltään, vaipanvaihdot ja välipalat sekä mummi viihdytteli Islaa kun itse laittelin pyykkejä ulos kuivumaan.
Mummi ulkoili myös hetkisen lasten kanssa kun itse laitoin sisällä perunoita kiehumaan ja paketoin Pinjalle lahjan mukaan illan synttäreille.
Neljän jälkeen Pinja reippaasti sisälle ja jotain jämiä ruoaksi sekä vaatteiden vaihto.
Pinja piti saattaa ennen viittä naapuriin josta lähtivät naapurin tytön kanssa metsän poikki synttäreille.


Pinjan vietyämme oli meidän vuoro syödä iltaruoka, ruoaksi karjalanpaistia ja perunoita.
Mies keitteli vielä iltasumpit ruoan päälle ja tämän jälkeen menin kuokkimaan loput perunat maahan.
Seitsemältä olikin Islan iltapuuron aika ja Pinjakin sieltä seitsemän jälkeen kotiutui.
Molemmille lapsille iltapalat, pesut, huoneen raivaus ja iltasatu sekä sänkyihin.
Nyt on kello yhdeksän maita ja talo on ollut jo jonkin aikaa hiljainen.


Tälläinempä tämä meidän tiistai päivämme, suht samalla kaavalla mennään huomennakin tosin ilman mummin vierailuja ja hammaslääkäriä.
Pitää tehdä tälläinen arkipostaus joskus toistekkin, vähän aikasemmin kuitenkin mitä edellisen postauksen kanssa on ollut väliä. :)

2 kommenttia

 1. kivan kuuloinen päivä teillä! Kaverisynttäreitä meilläkin jo aika monet ollut, kun tyttö 5v nyt. Mut kivojahan ne vain on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onkin kaverisynttäreitä tosi paljon jo ollut, nyt tuntuu, että Pinjan kavereilla suurimmalla osalla on näin kesällä ja alkusyksystä synttäreitä joten kesäksi vähän harmi kun aina ei välttämättä pääse synttäreille menemään menojen vuoksi.
   Jyväskylässä asuessamme Pinjalla taas kavereilla painottui loppuvuoteen ja talveen synttärit. :)

   Poista