Markkinoilla

Paikkakunnallamme järjestettiin ensi kertaa pienimuotoiset markkinat jotka sijoittuivat Pappilan pihapiiriin sekä rautatieaseman vanhan makasiinin tiloihin, molemmat olivatkin todella hyviä markkinapaikkoja.
Vanha makasiini oli siistitty ja kunnostettu sisätiloista niin, että sinne myyjät pääsivät myymään. Paikkakuntamme rautatieaseman ympäristö onkin siksi minulle niin lähellä sydäntä koska on oma entinen kotitaloni jossa 18-vuotta elämästäni asustelin, uudet asukkaat ovatkin kivasti saaneet vilinää taas aseman ympäristöönkin, vanhalle makasiinillekkin on suunnitteilla paljon uutta käyttöä, eilen illalla tuolla oli ollut jopa markkinatanssitkin.


Mutta itse markkinoihin.
Nämä olivat kaksipäiväiset markkinat jotka alkoivat jo eilen, me tietysti aivan viimetipassa ehdittiin viimeinen tunti tuolla pyörimään, eilen emme ehtineet markkinoille ja tänäänkin vasta iltapäivästä Islan päiväunien jälkeen.
Eilen markkinoilla oli viihdyttäneet katusoittajat markkinavieraita ja tänään aamupäivästä oli ollut lapsille toimintaa josta siis auttamatta myöhästyimme.
Onneksi osasimme varautua siihen, että viimetipassa tulijat saavat tyytyä siihen mitä on jäljellä, meille riitti hyvin kahvit ja herkulliset pehmikset sekä itse tutkin niin tarkkaan vain kuin pystyin myyjien kojuja, tosi monta uutta putiikkia tuli minulle esille, tiesin monien nimet mutten tiennyt mitä kaikkea ihanaa oikein heillä onkaan valmistaa.
Kotiin erityisesti jäi moni juttu mietintään mutta onneksi nyt tiedän mistä mitäkin saa.


Kaiken kaikkiaan oikein mukava markkinatapahtuma ja hyvin järjestetty juuri sopiviin paikkoihin, toivottavasti näistä markkinoista tulisi paikkakunnallemme perinne, ainankin me menemme seuraavanakin vuonna hiukan aikasemmin kuin näin viimetipassa. :)

2 kommenttia

  1. Voi markkinapäivät ovat parhaita! En malta odottaa miehen kotikunnan markkinoita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ei olla kauheasti markkinoita kierretty, ollaan paluumuuttajia miehen kanssa tänne kotipaikkakunnallemme ja täällä on ollut aika huono markkinatarjonta aina. :(

      Poista