Katsausta Islan kesävaatetukseen

Heräsin jokin aika sitten siihen, ettei Islalla ole oikeastaan mitään vaatetta kesäksi.
Pinjalle mahtuu suurin osa vanhoista joten Pinjalla vaatetta on jopa liiaksikin mutta Islalla ei oikeastaan yhtikäs mitään...

Onneksi Pompilla alkoi sopivasti suht hyvät alet ja suurin osa tilaamistani vaatteistakin olivat -40% alessa.
Joten Islan kesävaatteet ovat nyt pääosin Pompia.

Lyhythihaisia, yksi viime vuotinenkin Pompin paita joukossa joka edelleen mahtuu Islalle ja lisäksi Aarrekidin kirppislöytö teeppari ja Ebben a-linjainen t-paita joka on saatu maahantuojalta blogin kautta.


Shortseja on neljät, kaikki Pompia.
Puolet viime vuotisia jotka mahtuu edelleen ja puolet nyt alesta ostettuja.


Parit Pompin kauniit topitkin löytyy hellepäiviin, tuo viime vuotinen on ostettu Islalle 6kk kuviin mekoksi ja nyt menee siis toppina kuten on tarkoitettukkin.


Lyhythihaisia trikoomekkoja on nämä sekä ehkä saattaa jossain jemmalaatikossa olla joku miikkarinkin mekko.
Näistäkin Po.pin raidallinen mekko on viime vuotinen ja saaristomekko kirppislöytö.


Pompin kesäiset mekot ovat myös juhlavia, mitään suurempia kesäjuhlia meille ei ole tiedossa mutta tokihan niitä pienempiä synttäreitä tms. varmasti tulee.
Tämä pitsiyläosallinen valkoinen mekko on mielestäni erittäin kaunis.


Hihattomia hellemekkoja löytyy myös muutamat, Pompin keltaista ja Gugguun turkoosia.


Asusteet ovat nyt näinkin vähäiset, viime vuotinen Po.pin valkoinen lierihattu, mahtuu edelleen ja Crocsin sandaalit.
Tästä osastolta tarvittaisi vielä toinen isolierinen lierihattu ja muutamat sandaalit, jotkut siistimmät juhlavat sekä jotkut varasandaalit, ehkä tukevammat remmilliset.


Seuraavaksi pitää kaivella Pinjan kesävaatetusta, ainankin osaa niistä, suurin osa on viime vuotisia mutta enpä niitä tainnut viime vuonnakaan kauheasti esitellä. :)

14 kommenttia

 1. Haha meiltä löytyy paljon samoja :D ihania <3

  VastaaPoista
 2. Nättejä :) tulis vaan se kesä! Fleecet ja vk-vaatteet päällä tänäänkin oltiin. En muista näin kylmää kesäkuuta.

  Meillä oli pienemmällä viime kesäisiä ja isomman jemmoja paljon. Isommalle mahtuu viime ja edellisen kesän vaatteet vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tänäänkin piti takit kaivella taas aamulla päälle kun uimakoululle lähdettiin, onneksi viikonlopuksi on luvassa suht lämmintä keliä.
   Meillä on ihan muutama jemma mekko Pinjalta Islalle ja nekin vielä reiluja, Pinjalle mahtuu kyllä kaikki viime ja toissakesäisetkin mutta Islalle ei taas ollut oikein mitään.

   Poista
 3. Ihania ♥

  Meille kotiutui myös tytölle pompin alepaketti ja nuorimmaiselle on isomman pojan vanhoja sekä viime vuotisia sopivana. Isompi pojista taas alkaa kärsimään vaatepulasta, kun kasvaa ihan silmissä. Onneksi monessa paikassa on alet niin ei harmita ellei ensi vuonna enää taas mahdukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kesävaatteet on kyllä tosi pitkälti pompilta, viime kesän alussakin tuli tehtyä aika muhkea aletilaus pompille kesävaatteista. :)

   Poista
 4. Olen kirppareilta vähän jotain hm perus mekkoja ja capreja ostellut.
  myös parit kengät kesäksi tuli löydettyä.
  aika surkealta ja kylmältä näyttää nyt tuo kesä niin en ole paljon edes kesävaatteita miettinyt :D
  omatkin kesävaatteet on vielä pesemättä..
  eilen pari toppia ja hameen kirpparilta löysin itselleni mut saa nyt nähdä tuleeko niille edes käyttöä kesällä.
  lupasi niin kylmää et takki saa olla jos ulos lähtee..
  joko sataa tai on kylmä..ihan syksyltä tuntuu nämä ilmat.
  toivon että heinäkuu olisi yhtä lämmin kun viime kesänä.
  miehellä loma heinäkuussa niin olisi tarkoitus veneillä merellä ja käydä saaressa uimassa yms :)
  Jos on kylmä niin ei kyllä tee mieli lähteä saareen palelemaan.
  missä se kunnon kesä on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin kylmää, ettei paljon kesävaatteita kaivata. :(
   Minulla taas on oma kesävaatetuskin retuperällä, viime kesänä käytin pelkkiä imetysvaatteita ja sitä vanhemmat ovat jo ihan kulahtaneita ja virttyneitä.
   Kirppareilta oon tehnyt kyllä viimeaikoina itsekkin hyviä vaatelöytyöjä, joten ehkäpä pitää ensi viikolla suunnata kirpputoreja tonkimaan.
   Jospa sitä lämmintäkin pian saataisi. :)

   Poista
 5. mä niin nautin viileästä, kun on tää maha ;D ensikuun alusta voisi sitten tulla esim ne helteet ja se vauvakin. sit ei enää haittaisi..
  tuo popin lierihattu on huippu, meillä on niitä jokakoossa valkoisena ja toki nyt säästössä vielä. onneksi se menee pojallekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mikään ei ole tukalempaa kuin ison mahan kanssa helteillä, huh, joten sinällään nyt hyvä aika sinulla kun yleensähän heinäkuu on ollut lämpöisempi. :)
   Tuo popin lierihattu on kyllä tosi hyvä, pitää meillekkin toinen varalle näitä hankkia. :)

   Poista
 6. Ihania kesävaatteita! Meillä on VIELÄKIN sama tilanne. A-muru varmaan kulkee koko kesän legginseissä ja pitkähihaisissa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin tuntui Islan kohdalla, onneksi alkoi Pompin alet ja päätin tehdä asialle jotain, nyt ei haittaa vaikka yllätyshelteet sattuisivat tulemaankin. :)

   Poista
 7. Hei millainen mitoitus noissa pompin mekoissa on? Meidän neiti on nyt n 110 cm ja mietin 110 tai 116 cm välillä ( esim ihana emerald jr tai grafton jr mekko, olikohan teillä niitä?) Mun makuun ei saa olla liian suuri, mut toki ei ihan lyhytkään. Kiitos jo etukäteen, lämpimiä päiviä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä on nuo molemmat mutta tietty little kooissa, Pinjalle en isompia tilannut kun hänellä on niin paljon mekkoja. En oikein varmaksi osaa sanoa noiden kokojen välillä, meillä on nyt niin eri koot tytöillä käytössä ja itse olen vähän kasvunvaran hankkija mutta mielestäni pompin vaatteet eivät mitään kovin reilua ole vaan enemmänkin kokoa vastaavaa. Islalle tilasin nuo mekot 92cm, ovat tosiaan hänelle vähän reiluja mutta meillä käytössä varmaankin vain juhlavimpina mekkoina jolloin mekon helman pituus ei niinkään haittaa.

   Poista