Eka hellepäivä ja kesävaatteet käytössä

Tänään oli se kauan odotettu lämmin päivä jolloin sai kaivaa kesävaatteita kaapeista päälle.
Vietimme iltaa miehen sukulaisten kanssa mökillä ja Pinjakin pääsi pulikoimaan järveen jossa ei tällä kertaa palellut kauheasti, Islalla ei onneksi ollut uintihaluja vaan tyytyi lotraamaan rannassa.


Kesävaatetta vaihdettiin tänään jopa kahdesti ja Islan kohdalla vaatepinoa katsellessa piti kyllä tarkkaan miettiä mikä olisi se kaikkein ihanin asukokonaisuus joka pääsisi päälle ja Pompdeluxiin päädyin, ihanalta kyllä näyttikin, toivottavasti loputkin Pompin vaatteet pääsisivät pian käyttöön.
Myös Pinja valikoi päälleen pitkään käyttöönottoa odottaneen Pompdeluxin maksimekon jonka tilasin jo heti malliston ilmestyttyä.


Harmillisesti huomenna taas palataan perinteiseen, tiedossa vettä ja ukkosta sekä kelitkin viilenevät. :(
Saisi kyllä nyt olla vähän pidempi jakso tätä lämmintä, kesävaatteetkin vain odottavat kaapissa laput paikoillaan, haluan nämä ihanuudet pian käyttöönkin!

4 kommenttia

 1. Mekin nautittiin puolikkaasta kesäpäivästä :D Tosin ei vielä niitä kesävaatteita lapsille ehtinyt katsella päälle. Sittenpä loppuillan satoi ja ukkosti. Yölläkin satoi ja nyt tulvii taas. Mä niin rakastaisin lämpöä ja aurinkoa :)
  Nätti tuo Pinjan mekko ja menee kyllä monessa menossa. Voi käyttää varmasti syksylläkin! Islalla kans kiva asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kesävaatteet ovat olleet jo kaapissa jonkin aikaa odottaen vain milloin pääsevät käyttöön ja nyt niitä on päästykkin käyttämään. Tänään taas oli sen verran lämmintä, että sai kaivella lyhythihasia ja shortseja esille.
   Tuo Pompin raitamekko on kyllä tosi ihana, toivottavasti saa paljon käyttöä, Pinja itse tykkää tuollaisista pitkistä mekoista. :)

   Poista
 2. joo saisi lämmetä kunnolla! Nytkin on luvattu loppuviikoksi lämmintä ja hellettä, mutta maanantaina taas viilenee =( Paljon olisi kesämekkoja korkkaamatta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on onneksi taas ollut lämmin päivä ja nyt loppuviikko tosiaan näyttää lämpöiseltä, äkkiä vain kaikki kesävaatteet ahkeraan käyttöön. :)

   Poista