Blogiringin kesäjuhlat

Reissu on onnistuneesti takanapäin ja järkikin vielä sen verran pelaa, että jaksan illalla blogata kesäjuhlista.
Ihan mahtava reissu ja upeat partyt!

Olin ensimmäistä kertaan Blogiringin kesäjuhlissa nyt tänä vuonna, viime vuonnakin olisin halunnut toki mennä mutten uskaltanu vielä lähteä kun Isla oli sen verran tississä kiinni.
Onneksi nyt kuitenkin pääsin lähtemään ja tulipa päätettyä, että ensi vuonnakin on ehdottomasti oltava mukana.


Takanani on unohtumaton ilta upeiden bloggaajien ja blogiringin toimiston porukan kanssa, en voi lakata ihmettelemästä ja hymyilemästä tätä onnellista hymyä miten ihania kaikki olivatkaan livenä ja kuinka luontevasti juttu luistikaan kaikkien kanssa vaikka Blogiringillä onkin tosi eri kategorioista blogeja niin juttua luisti kyllä ihan leivontabloggaajista ruokabloggaajiin, terveisin minä joka en ole keittiön puolella mikään pro.


Meitä hemmoteltiin herkullisilla ruoilla ja hyvällä juomalla unohtamatta tietenkään upeaa kakkubuffaa johon leivontabloggaajat olivat leiponeet upeita kakkuja, taattu sokeriöveri kun jokaista kakkua piti tietty maistaa.


Kesän kuumimman blogin kisan voittajatkin myös ratkesivat ja lifestyle kategorian voittajaksi tuli ansaitusti Karhunpoikani Koda.
Onnea voitostasi, meni kyllä niin oikeaan osoitteeseen voitto! <3


Iltaa tuli istuttua aina aamukolmeen saakka näiden huipputyyppien kanssa, voi, että meillä oli hauskaa!
Kolmelta kömmin hotellille nauttimaan muutaman tunnin unista ennen hotelliaamiaista ja puolilta päivin pitikin jo lähteä kotimatkalle.
Ei siis mikään rentoutumisreissu hyvillä unilla varustettuna mutta eipä reissuun mentykkään nukkumaan vaan tapaamaan uusia tuttavuuksia ja pitämään hauskaa sinne pikkutunneille saakka, tavoite onkin suoritettu onnistuneesti, ensi vuonna sitten uudestaan. :)


Kiitos vielä Blogiringille juhlien järjestämisestä!
Nyt tämä juhlija painuu pehkuihin. :)

5 kommenttia

 1. Oli ihana tavata ja toivottavasti tavataan Jybäskylässäkin vielä joku kerta <3 ps. Rakastan kokovalkosia consuja, cooleimman ikinä. Ja varsinki ku ne on vielä noin ouhtaat ku sulla, haha :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös oli tosi mukava tavata ja olit livenäkin juuri niin mukavan iloinen ja pirteä jota ajattelinkin sinun olevan. :)
   Tavataan ehdottomasti täällä Jyväskylässäkin uudemman kerran.
   Mäkin rakastan noita consuja, ostin ne tänä keväänä itselleni kun olivat niin ihanat ja pesin ne kloriitilla ennen reissua joten ei olleet ihan noin puhtaat ennen tätä reissua eikä kyllä enää nyt reissun jälkeenkään. :D

   Poista
 2. Olipa mukava tavata! Ihanaa kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös! Mukavaa kesää myös sinulle! :)

   Poista
 3. Siellähän on mun koivet!! :D Oli ihana tutustua suhun Meeri <3

  VastaaPoista