Vappu puuhia

Vapunpäivän alkaa olla pian jo takanapäin, toivottavasti kaikilla on ollut kiva vappu.
Meillä on ollut suht lepposa, rauhallinen vappu, ollaan oltu paljon ulkona ja Pinja on pyörinyt naapurin kavereiden kanssa.
Jotain pientä spesiaaliakin ollaan puuhailtu kuten eilen täytin tytöille ämpärillisen vesi-ilmapalloja jota lojauttelivat pihassa, tunnin täyttö ja viiden minuutin ilo, tätä ei tulla näkemään meillä usein, ei olleet pallot mitään helpoimpia täyteltäviä. :)


Meillä ei varsinaisesti mitään vappuperinteitä ole mutta Jyväskylään keskustaan vappuajoja tulee mentyä katselemaan vain joka vuosi ja samalla tulee kierrettyä Jyväskylän kävelykatu kojuineen, varsinaista vapputoria kun täällä ei ole vaan kojut ovat levittäytyneet kävelykadulle keskustaan.
Metrilakua tietty piti saada isot pussilliset ja lakun perässähän sinne pitikin mennä. :)


Huomisen suunnitelmissa olisi käydä pitkästä aikaa vanhemmillani, viime kyläilystä siellä suunnalla on jo venynyt tovin verran.
Lisäksi varasin kirpputoripöydän ensi viikon tiistaista alkaen, maanantai iltana on siis täyttö joten kaappeja pitäisi penkoa ja tavaroita kirpputorille hinnoitellakkin.
Ärsyttävää kun kaikki on tungettu vähän sinne sun tänne niin mitään ei meinaa löytää, olen varma, että Pinjalla on jossain viime vuotiset pienet goretex lenkkarit mutten löydä niitä mistään.

Mutta tiistaista alkaen on taas vakkarikirppikselläni eli Jyväskylän kirpputori Silinterissä pöydässä numero 6 meidän juttuja, pääosin sitä lastenvaatepuolta molemmilta tytöiltä suht tasaisesti.
Pinjalta kokoa 122-128 ja Islalta 74-80.


Näistäkin kuvista on jo osa näkynyt Instagramissa joten sinne päivittyy huomattavasti reaaliaikaisemmin kuvat ja enemmän myös niitä arkisia kuvia.
Meidät löytää sieltä nimellä murulit.

4 kommenttia

 1. Mä oon niin epäsosiaalinen etten oo vieläkään instaan päätynyt :) täällä ei mitää vapputapahtumia tietääkseni ole. Olin niin surkea etten tehnyt simaa tai munkkeja, ei edes ilmapalloja kun unohdin etsiä ne jemmoista. Leivoin sentään pitkästä aikaa kääretortun joka teki hyvin kauppansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tehnyt simaa tai munkkeja eikä ilmapalloja ja serpentiiniäkään ollut, ihan hyvin sujui vappu ilmankin, isot vappupallot jotka hankittiin aikaisemmin saivat toimittaa ilmapallojen virkaa. :)

   Poista
 2. Onko tuo Pinjan alimman kuvan takki Pompin? Näyttää tosi kauniilta päällä!!
  Meille olen sitä haaveillut pian 5-vuotiaalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on Pompin softshell takki, ostin sen vuosi sitten keväällä mutta muistaakseni tuota vaaleanpunaista on edelleen mallistossa. Tykkään kyllä itsekkin tuosta, on juuri sopiva näille keleille ja pitää myös hiukan vettäkin. :)

   Poista