Uusia lempparivaatteitani

Noshin kutsuilta tilaamani vaatteet tulivat jo ennen vappua ja ovat päässeetkin partymekkoa lukuunottamatta kaikki muut jo käyttöön.

Näistä varmasti tulee uusia lempparivaatteitani vaatekaapiini.
Vaatteet ovat kivan yksinkertaisia mukavalla materiaalilla ja hyvällä istuvuudella ja kuitenkin näissä on aina joku kiva juttu kuten vetoketjua tai hiukan erilaista leikkausta.


Minä en ole missään missin mitoissa koskaan ollutkaan vaan tälläinen perus suomalainen rotevarakenteinen nainen jolle pituuttakaan ei nyt mitenkään suunnattomasti ole siunaantunut.
Vartalonmuotokin on perus tasapaksu.
Noshin vaatteissa onkin se ihanaa, että ne ovat suunniteltu juuri suomalaisille vartaloille, ei mallitytöille vaan ihan näille tavallisille arjen sankareille. :)


Omat Noshin vaatteeni ovat vaihdellen kokoa M ja S.
M-koko on minun normaalikokoni mutta joissain Noshin vaatteissa tykkään ottaa kokoa pienemmän jotta malli olisi hiukan vartalon myötäisempi kuten tuossa valko-mustaraidallisessa tunikassa minulla on S-koko.


Kaikki muut vaatteet tilasin ihan kovaan arkiseen käyttöön paitsi partymekon nimensä veroisesti mahdollisiin kesän juhliin.


Naistenmalliston vaatteet ovatkin olleet niin suosittuja, että osa suosituimmista vaatteista ja kooista
on jo loppuneet.
Itsekkin jäin vielä miettimään raidallista jakkua sekä raidallista hellemekkoa ja nyt molemmista on omat kokoni jo loppuneet.

Loppuun muistutukseksi, että näitä naistenvaatteita on mahdollista tilata vain edustajien kautta, joko kutsuilta tai irtotilauksina niin ei tule ihmetykseksi miksi näitä vaatteita ei näy verkkokaupassa.

4 kommenttia

  1. Oi, tosi nätit mekot löysit!!! Toi hihaton olis kiva kesällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esittelijä kehu mulle tuota hihatonta kun ajattelin sen niin juhlamekoksi, että hän käyttää kyllä tuota partymekkoa kesällä helteillä ihan noin kaupungilla tms. juurikin valkoisten tennareiden kanssa. :)

      Poista