Sadepäivänä ulkona

Saimme Reimalta jokin aika sitten testiin heidän kevään malliston sadevaatteita, lähdin mielenkiinnolla näitä testaamaan koska aijemmat kokemukset juurikin Pinjan osalta kurahousuista ovat olleet aika huonot.
Tänään oli kunnon sadepäivä ja molemmat lapset samaan aikaan kotosalla, joten päätimme kiskasta sadevaatteet niskaan ja mennä ulkoilemaan kun muutenkin lapsilla alkoi jo seinät kaatumaan sisällä päälle ja ulos menon halu oli kova. :)


Pinjalla on testissä Kaste sadetakki joka on malliltaan hiukan pidempi ja tyköistuvampi joten toiveissani on, että Pinja tulisi tätä käyttämään myös kovilla sateisilla keleillä koulussakin.
Tykkään takin pitkästä mallista kun takkia voi kovalla sateella käyttää myös autolle juostessa ilman, että sisähousut heti kastuisivat.
Lisäksi Pinjalla on isompien lasten vyötärömalliset Oja kurahousut pinkkinä.
Näitä Pinja ei mielellään pue, kurahousut eivät todellakaan ole Pinjan suosikki, ulos näitä pukiessaan kuulu narinaa rumista housuista jotka näyttää niin tyhmille. :)
Kotona meillä ei kurahousupakkoa olekkaan, Islalle tykkään pukea kovin kuraisilla keleillä myös kurikset jalkaan mutta Pinja saa mennä muilla vedenpitävillä ulkohousuilla.
Eskarissa kuitenkin meillä on vielä kurahousupakko joten omat kurahousut ovat erittäin tärkeät ja kovassa käytössä eskarissa sadekeleillä.


Islalle olin jo ehtinyt kurahousut ennen yhteistyötä Reiman kanssa hankkimaan toisaalta joten Islalle täydensin settiin vain hyvin mustiin kuriksiin sopivan keltaisen Lampi sadetakin.
Omaan silmääni tämä keltaisen ja mustan yhdistelmä on todella kaunis ja pirteä.


Mielenkiinnolla näitä testaamme, erityisesti Pinjan sadevaatteiden kesto jännittää.
7-vuotiaan ulkoilupuuhat ovat jo niin rajuja ja kuluttavia, että jännityksellä jäädään odottamaan kuinka sadevaatteet hänellä kestääkään.
Tulen näistä toki raportoimaan kunhan käyttöä on kertynyt vähän enemmän.


*Molempien sadetakit sekä Pinjan kurahousut saatu Reimalta yhteistyön merkeissä.

Ihanaa huomista äitienpäivää kaikille äideille!

7 kommenttia

 1. Tosi kivat sadekelin asut!
  Varsinkin tuo musta takki on kyllä todella kiva! Sopii hienosti kuralammikkoon ja kaupungille! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekkin ihastuin tuohon pitkään sadetakkiin, on paljon monikäyttösempi kuin perinteinen kuratakki, varsinkin näin isommalla tytöllä kivempi kun muutenkaan ei ne sadevaatteet niin mieluisat aina ole. :)

   Poista
 2. Pirteät sadeasut :) Ihanaa äitienpäivää sinnekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja myöhästyneet äitienpäiväonnittelut sinnekkin. :)

   Poista
 3. Kivat sadeasut neideillä :) Keltaisen ja mustan yhdistelmä on tosi kiva ja pirteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen ihastunut nyt tuohon keltaisen ja mustan yhdistelmään. :)

   Poista
 4. Tosi nätti malli toi Pinjan takki 😊

  VastaaPoista