Kuinka voit seurata blogiani

Huomasin, että ainankin itselläni laahaavat huomattavasti perässä joidenkin seuraamieni blogien uudet postaukset täällä bloggerissa joten en tiedä tekeekö myös minun uudet postaukseni samaa...

Blogilistahan on myöskin lopettamassa 1.6 toimintansa joten ajattelin, että nyt on hyvä sauma päivittää teille lukijoille tietouteen mitä kautta blogiani on mahdollista seurata.

Bloggerin kautta voi klikata sivupalkista itsensä lukijaksi mutta tuossa on tosiaan mielestäni ollut monien päivien laahaamista uusien postausten päivittymisessä lukulistalleni, toivottavasti tämä korjattaisi pian.

Facebookiin päivitän blogin facebook sivuille aikalailla heti uuden postauksen julkaistuani linkin postaukseen.


Bloglovin on Blogilistan tapainen reaaliaikaisesti päivittyvä seurantakanava jota kautta voi myös blogiani uusia postauksia seurailla, tuonne voi kirjautua vaikka facebook tunnuksillaan.


Blogiringin sivulleni myös päivittyvät reaaliajassa uudet blogin postaukset.

Instagram tililleni en blogin postauksia yleensä linkittele joten se painottuu enemmänkin nopeisiin hetkessä tallentuneisiin arkisiin otoksiin.


Itse tykkään seurata parhaiten facebookin kautta tykkäilemällä blogien facebook sivuista, yleensä saan sitä kautta parhaiten tietoon uudet postaukset sekä bloggerin kautta olen seurannut pitkään blogeja mutta koska nyt nämä tuntuvat päivittyvän niin hitaasti listalleni niin mietin josko siirtyisin seuraamaan uusia postauksia Bloglovinin kautta.

Mutta nyt vielä hetkeksi pääsykokeiden pariin, tällä lukemisella en kyllä tule sisälle pääsemään mutta onpahan yritetty. :)

Ei kommentteja