Kevään viimeinen kerhokerta

Olimme aamupäivällä viettämässä paikallisella lammastilalla perhekerhon viimeistä kerhokertaamme.
Viime keväänä olimme katsomassa lehmiä kerhon kevätretkellä ja nyt lampaita.
Täytyy taas sanoa, että onpas aika mennytkin nopeasti, vastahan me muutimme paikkakunnalle ja nyt olimme jo toista kertaa kerhon kevätretkellä.


Perhekerhot ja perhekahvilat ovat minun kotiäitiyteni suurimpia henkireikiä.
Kävimme tiiviisti myös Pinjan kanssa kerhoilemassa joten nyt Islan kanssa oli paljon pienempi kynnys lähteä mukaan kerhoihin aivan uutena ja vieraana äitinä.


Koska kotiäitiys pyörii niin kodin ympärillä niin on mukava kun viikossa on muutamia arkiaamuja jolloin on kodin ulkopuolista menoa.
Isla on jo tottunut kerhoilija ja todella rohkea sekä ennakkoluuloton, ei vierasta lähes ketään ja kömpii syliin kuin syliin kerhoissa.
Isla kun on jo aloittanut kerhoissa käymisensä pienestä sylivauvasta saakka joka pääosin nukkui kerhokerrat kaukalossaan mutta tällöin Pinja oli kotona sekä kaipasi kodin ulkopuolista puuhaa ja muiden lasten seuraa.


 Parasta omasta näkökulmastani on, että olen toki tutustunut ehkä nopeamminkin muihin kotona oleviin äiteihin kuin jos olisi ollut pelkästään puistojen varassa.
Tarvitsen myös itse aikuista seuraa ja vertaistukea valvottujen öiden ja uhmaavan lapsen kanssa.
Joten kerhoissa saamme molemmat sitä psyykkistä voimavaraa, Isla nauttii uusista leluista ja muiden lasten seurasta ja äiti muiden äitien seurasta.


Syksyllä sitten taas arjen koittaessa jatkuu myös meidänkin kerhoissa käyminen.
Kovasti siltä näyttää, että syksyn ainankin olen vielä kotona joten syyskauden käymme varmasti tiiviisti jälleen pari kertaa viikossa aamupäivisin Islan kanssa viihtymässä kerhoissa.

4 kommenttia

 1. Oi, ihania kuvia! :)
  Nuo mun Meeaa samalla kanniskellen ottamat kännykkäkuvat kalpenee näiden rinnalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Voin myöntää, että kuvia tuli räpsittyä yli seitsemänkymmentä kappaletta ja muutamat ehkä puolet onnistuivat, ei ollut helppoa tuon ylivilkkaan nopeajalkaisen taaperonkaan kanssa. :D

   Poista
 2. Pitäisköhän meidänkin ryhdistäytyä ja hakea jonnekin kerhoon syksyllä :)

  Isla on kyllä maailman suloisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä nämä perhekerhot ja MLL:n perhekahvilat ovat ihan avoimia kerhoja jonne ei tarvitse erikseen ilmoittautua, sen kuin menee vain paikalle tai jättää menemättä. :)
   Lähimmän perhekahvilan tiedot varmasti löytyy MLL:n sivuilta ja seurakunta järjestää yleensä avoimia perhekerhoja joten seurakunnan sivuilta varmaan löytyy niiden aukioloajat. :)

   Poista