Kevään kauneimmat hatut

Mitä, viime postauksesta jo kohta viikko!
Niin se vain tämäkin viikko on hujahtanut ohitse, yskiessä ja niistäessä sekä tietysti Pinjan kouluun tutustuessa ja voimistelun kevään palkitsemisessa.
Voin taas hokea tätä samaa, instaan on päivittynyt hiukan tiheämmällä vauhdilla viikon puuhat, blogi laahaa hiukan perässä eli @murulit löytyy ne hiukan reaaliaikaisemmat päivitykset.
Siellä on näkynyt myös toinen näistä kauniista hatuista jotka ansaitsevat ihan oman postauksensa.


Meidän pikku kylältämme löytyy taitava käsityöläinen joka valmistaa kotiompelimossaan uniikkeja tuotteitaan.
Hattuli on vasta avannut oman verkkokauppansa joten nyt tuotteita pystyy hiukan helpommin tilailemaan ja kuosit sekä mallit ovat paremmin nähtävillä.
Toki edelleen pystyy tilaamaan mittojenkin mukaan omista toiveistaan tuotteita.


Huomasin yrittäjän lasten päässä kerhon retkellä ihanat hatut todella kivoista kuoseista, erityisesti silmääni kiinnitti kiva kissakuosi josta arvelin Pinjan kovasti pitävän.
Seuraavalle kerhokerralle pipot olivat valmiina ja sen jälkeen nämä ovatkin olleet tyttöjen päässä oikeastaan päivittäin.


Meillä kuten varmasti lähes jokaisella paikkakuntamme lapsella on Hattulin pipoja, eikä ihmekkään, mallit ovat olleet hatuissa todella hyviä, istuvia ja suojaavia sekä työnjälki ja laatu on tietysti myös erittäin hyvää.
Lisäksi on mukavaa, että hattuostoksissa pystyy tukemaan paikkakuntalaista pienyrittäjää jolta voi tilata juuri sellaiset pipot jotka haluaa.


Mukavaa viikonloppua!

Me pakkaamme huomenna aamusta sadevaatteet matkaan ja suuntaamme sateiseen Ähtärin eläinpuistoon, perinteistä tinkimättä, sadesäällä, näin oli myös viime kerralla kun itse siellä kävin.

10 kommenttia

 1. Ompa vänkä malli tuossa Islan pipossa - ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosi hyvän mallinen lippapipo. Meillä on Islalla Noshin lippapipo myös mutten ole saanut sitä hänelle oikein istumaan hyvin ja korvat jäävät aina paljaaksi siinä joten on vasta kesäkelejen pipo. :)

   Poista
 2. Oi ihanat <3

  Oon käynyt joskus pienenä ähtärin eläinpuistossa! Kivaa reissua teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Ähtärin eläinpuisto on meidän lähin eläinpuisto, matkaan menee aikaa vain noin tunti suuntaansa joten varsinkin Pinja on siellä ravannut useinkin, joko jollain järjestetyllä retkellä tai mummon kanssa. Minäkin kävin itse Ähtärissä aina lähes joka kesä lapsena. :)

   Poista
 3. Kivat pipot! Me mennään kans huomenna katsomaan nalleja Ähtäriin, harmi kun on luvannut sateista säätä :( Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritinkin bongailla teitä tänään muttei varmaan osuttu samaan aikaan tuonne mutta keli onneksi olikin sääennusteita huolimatta aika hyvä. :)

   Poista
  2. Mä kans koitin etsiä teitä, mutta oltiin varmaan sit eri aikaan (me oltiin vasta 12 aikaan eläinpuistolla). Meillä oli tosi kiva päivä ja ens vuonna uudelleen :) Blogiin tulossa postausta,kun ehdin käydä kuvat läpi.

   Poista
  3. Me oltiinkin jo aikalailla 12 aikaan kierretty tuo kierros ja siirryttiin syömään. :)

   Poista
 4. Ihanat hatut! Minkä kokoiset tytöillä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinjalla on aika iso pää joten hänellä on ihan isoin koko eli 54-56 niin mahtuu ponnarikin hyvin pipon sisään ja Islalla taas on kokona 48-50.

   Poista