Ensimmäiset kesälomapäivät

Kyllä nyt ovat kelit suosineet lomansa alottaneita!
Olemme viihtyneet aika tiiviisti ulkosalla, kasvimaakin alkaa olemaan suht hyvällä mallilla, tehoistutin sinne eilen lasten mentyä nukkumaan, porkkanat ja sipulit ja tänään herneet.
Vielä odottelee perunat istuttamistaan sekä kasvulaatikot täyttöä yrteillä ja yhteen on tulossa mansikkaakin.
Kukillakin pitäisi parit kukkalaatikot mitkä mies nikkaroi täytellä.
Pihahommia siis riittää paljonkin.


Tänään kuitenkin juhlimme tyttöjen pikkuserkun 2-vuotis synttäreitä myöskin kovin kesäisissä tunnelmissa vaikka toki vuosi sitten saman tytön juhlissa Pinja kävi uimassa eli hiukan erilaiset kelit kuitenkin viime vuoteen verrattuna.


Tytöille pääsi molemmille nämä ehkä kesän tulevat suosikkimekot, Gugguun turkoosit frillamekot.
Pinja on omaansa jo käyttänytkin muutamasti mutta Islan oma mekko oli vielä aivan korkkaamaton.

Niin kauniit mekot ovat kyllä joten uskon, että tulevat olemaan hellepäivinä takuuvarmasti päällä useasti.


Huomenna alkaakin Pinjalla parin viikon uimakoulu jota kovasti odottaakin, uikkarit on jo kassiin valmiiksi pakattuna.
Sain kuin sainkin Pinjalle Jyväskylästä alkeisuimakoulupaikan meille sopivalle ajankohdalle, nopea sai kyllä liikkeissään olla. :)
Me varmasti kuluttelemme Pinjan uimakoulun ajan Islan kanssa Mäki-Matin perhepuistossa aikaamme aamupäivisin joten saa tulla nykimään hihasta jos meihin siellä törmää, aika intensiivisesti luultavasti tämän pari viikkoa siellä olemme kun sopivasti on hyvän matkan päässä uimahallilta.


P.S Vielä on tämä ilta aikaa äänestää meitä taikka jotakuta muuta blogia Kesän kuumin blogi kisassa jossa mahdollisuutena myös voittaa Arabian 350 euron arvoinen kattaus.
Murulit on lifestyle kategorian takana. ;)

6 kommenttia

 1. Nuo mekot on kyllä ihanat! Me jouduttiin tyytymään mustaan, kun tuo väri sopivassa koossa oli jo loppunut.

  Uimakoulu onkin kiva juttu! Mua vähän harmittaa ettei täällä ole enää tytön tasoista ryhmää ja vain yksi pojalle sopiva ryhmä, johon mahtuu 6 lasta. Poika on toisena varalla joten taitaa jäädä uimakoulut tältä vuodelta välistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustatkin on kyllä tosi kivoja, tämä malli on niin kaunis, mietin juurikin mustia frillamekkoja meille alesta katsella. :)

   Meilläkään ei ole täällä mitään, kaikki on kaupungissa jossa onkin tosi hyvin harrastusmahdollisuuksia mutta onhan tässä kuskaamista, parin viikon tehokas noin 50km aamupäivällä yhteensä ajoa joka arkipäivä. Uimahallille on meiltä sen 25km joten saa kyllä autossa istua ja bensaa kuluu mutta eipä tämä onneksi ole kuin tämän pari viikkoa ja Pinja on kovasti tykännyt. :)

   Poista
 2. Oon nyt ihastunut tuohon mekkoon! :) mun esikoinen harrastaa uintia ja odottaa innolla syksyä jolloin se taas jatkuu! Meinasin eka ilmoittaa kesän uimakouluun, mutta päädyinkin sit että ollaan vaan koko loma eikä hötkyillä harrastuksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä mekko on kyllä tosi kaunis, toivottavasti on lämmin hellekesä niin pääsee käyttöön usein. :)
   Uinti onkin kiva harrastus, mietin sitä Pinjallekkin silloin kun valikoi voimistelun harrastuksekseen, meillä olisi ollut kesällä myös voimisteluleirejä mutta saa kesän lomailla harrastuksestaan ja kokeilla sitten jotain muuta. :)

   Poista
 3. Hei meilläkin on nyt loma, joten koitetaan treffailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti! Kiva kun oot lomalla, meilläkin on ihan mukavasti nyt aikaa treffailuihin kun ei tarvitse olla aina Pinjaa vastassa kotona kesken päivän. :)

   Poista