Sunnuntain ulkoiluja

Pinja on viettänyt tänään varmaan suurimman osan päivästä tai ainankin puolet ulkona.
Kevät selvästi kaivelee niitä naapurin kavereitakin ulkoilmaan, Pinjan eskarikaverikin lähti tänään meiltä vasta kuuden jälkeen.
Maja-leikit tuntuvat olevan kovin tyttöjen mieleen, meidän pihaan rakennettiin majaa ja siinä sitten tehtiin jos jonkinlaista keitosta.


Islakin otettiin hetkeksi leikkiin mukaan, Islahan suorastaan palvoo näitä isompia tyttöjä ja menee tietysti ulkona siellä missä Pinjakin jos meidän pihassa touhuilevat.


Kotipihan "rymyvaatteetkin" ovat olleet erittäin tarpeen.
Ajattelin joskus ettei erillisiä huonompia vaatteita tarvittaisi ja eikä niitä tietenkään kaupungissa asuessamme tarvinnutkaan mutta kyllä tuo meno metsikössä on Pinjalla varsinkin sitä sorttia, että kerran viikossa katkeaa housuista yksi kappale jalkalenkkejä ja kumpparit ovat niin ravassa, että niitä säilytetään ulkona oven vierellä.
Pinjalla on pakko olla erilliset kotipihan vaatetukset koska lisäksi, että rukkaset ovat litomärät, kyllä myöskin sisäpuolelta, niin kaikki vaatteet haisevat ummehtuneelle, sammaleelle ja kuralle.
 Viime vuonna kirpparilta löytämäni Po.pin pinkki kuoritakki onkin ollut kovassa käytössä Pinjalla ulkoleikeissä, uudempi Po.pin kuoritakki onkin sitten vain eskarikäytössä.


Islalla on pakko pitää tällä hetkellä kurahousuja ulkoillessa, vaikka muuten Po.pin haalari onkin hyvin vettäpitävä niin näiden vauvamallin haalareiden ongelma on vetoketjujen päät jotka ulottuvat polviin saakka ja näin ollen konttaillessa vetoketjujen päistä tulee aina vedet läpi.


Näissä ulkoleikkitunnelmissa aloitellaankin uutta viikkoa.
Toiveissa paljon aurinkoa ja kuivia kelejä jotta lopulta viimeisetkin lumet pihastamme sulaisivat.
 Viime vuonan tekemästäni kukkapenkistä alkaa kovaa vauhtia puskemaan kaiken näköistä kukkaa pintaan, on niin mukava nähdä kun kukkien kasvatuksessa on onnistunut ja seuraavana keväänä mullan alta alkaa kaivautua uutta kasvustoa jota ei edes muista istuttaneensa.


1 kommentti

  1. Laitoin haasteen eteenpäin :)
    http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/2015/04/11-kysymyksen-haaste.html

    VastaaPoista