Pääsiäisen muistelua ja Danefae setin voittaja

Blogi eli hiukan hiljaiseloa pääsiäisen aikaan.
Pääsiäinen meni aivan ystäviä tavatessa ja kotipuuhia tehden. Jotenkin blogi kokee nyt muutenkin hiukan hiljaisempaa aikaa koska tällä hetkellä tuntuu ajatukset pyörivän aivan muissa jutuissa, blogin päivitykseen on aikaa vain iltaisin lasten nukkuessa ja Islan päiväuniaikaan ja aina tuntuu olevan kaikkea puuhaa silloin tai sitten vain en jaksa illalla enää istua koneella mutta nämä on näitä, välillä ei jaksa päivitellä blogia ja välillä tuntuu olevan tosi paljon kaikkea blogattavaa. :)


Pääsiäiseen kuuluu perinteisesti meillä myös kirkko, vaikka en mitenkään uskonnollinen olekkaan niin toisen pääsiäispäivän lasten pääsiäiskirkkoon menosta on tullut jo tapa, viime vuonna jätimme välistä joten tänä vuonna Islakin oli ensimmäistä kertaa kirkossa.
Lähdin myös itse pääsiäisyönä naapurin kanssa porukalla pääsiäiskokon jälkeen yöjumalanpalvelukseen ristisaattoon, sunnuntai menikin sitten puoli unessa kun kotiin tulin vasta kahden maissa aamuyöstä.


Tämä viikko onkin siitä kiva, että nyt ollaan jo tiistaissa ja perjantai on siitä erikoinen päivä, ettei Pinja mene eskariin (pitääkin muuten ilmoittaa siitä) vaan suuntaamme niille Lapsimessuille, nykäiskää hihasta jos törmäätte. :)
On kyllä ihanaa lähteä pelkästään Pinjan kanssa matkaan, vaikka Pinjallakin on omat uhmansa niin kahden kesken hänen kanssaan ollessa Pinja osaa käyttäytyä tosi hyvin ja tottelee sekä hänestä on juttuseuraakin matkoille.
Isla on suoraan sanottuna uuvuttava, kaiken hereilläoloaikansa kiipeilee ja menee vauhdilla ja levittää kaiken mahdollisen joten Islan kanssa olo vie aivan erilailla energiaa kuin Pinjan kanssa, joten onnea vain mummolle joka tulee Islan kanssa päiväksi meille. :)


Viimein sain arvottua Danefae setin voittajankin jonka voitti nimimerkki OLL GK, laitan sinulle sähköpostia.
Onnittelut voitostasi!

1 kommentti

  1. Voi vitsit kuinka ihana yllätys olikaan! Kiitos paljon, tulee todellakin käyttöön. :)

    VastaaPoista