Lapsimessut kierretty

Lapsimessut tuli kierrettyä eilen Pinjan kanssa päiväseltään.
Aamulla starttasimme seitsemältä ja illalla olimme kotona yhdeksän jälkeen, ajoin päivän aikana reilu 600km ja jaloissa tuntuu edelleenkin.
Voitin myös ajopelkoni Helsingissä, itseasiassa ajaminen messukeskukselle sujui tosi hyvin ja kaistojen vaihdonkaan kanssa ei mitään suurempia ongelmia tullut.


Varauduin messuilla suureen ryysikseen ja jonoihin mutta mielestäni messuilla oli eilen oikein väljää ja jonottaakkaan ei tarvinnut erityisemmin mihinkään.
Pinja viihtyi todella hyvin, Pinjan ikäiselle tuolla olikin vaikka mitä joten Pinja otti kyllä kaiken irti messuista.
Oli kaikenlaisia temppuratoja ja trampoliinia, karusellia, lukuunottamatta piirtämistä, kasvomaalausta jne jne...


Itselläni meni alkuun ihan pölmistyneenä vain ihmetellessä menoa, onneksi Heidi neuvoikin tosi paljon meitä tuolla.
Itselleni ehkä messuilla yksi kohokohdista olikin monen muun bloggaajan näkeminen, ihana oli viimein tavata millaisia tyyppejä muiden blogien takana kirjoittelee. :)


Gugguun osasto oli varmaan niitä ainoita osastoja jossa oli ryysistä, tosin itse shoppailin siellä sen verran myöhempään ettei suurta ryysistä tuntunut olevan.
Saatiin kuitenkin kivasti sieltä molemmille tytöille ihania juttuja. :)
Gugguulla oli kaikki -20% ja lisäksi messuilla oli esillä uusi RIM-mallisto.


Crocsilta kävin katsomassa Islalle kesäsandaaleja jotka löytyivätkin mutta harmillisesti Islan niitä aamulla innokkaasti jalkaan laitellessa huomasin sandaalien olevan vähän liian pienet kesää ajatellen. :(
Tämän siitä saa kun ostaa sovittamatta, tietenkään messuostoksilla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta eikä sandaalit edes ollut niin hyvässä tarjouksessa, että niitä myydessä eteenpäin hinta jäisi posteineen alle ovh:n.
Harmittaa kyllä hiukan kun muuten malli oli tosi hyvä Islan jalkaan...


Punavuoren Peikolla oli ostastollaan Mini Rodineja alennuksella sekä muistaakseni Molon sisävaatteita jonkin verran myöskin taisi olla -20% alella.
Lisäksi Bugaboon vaunut olivat esillä Punavuoren Peikon osastolla ja niitä pääsi katselemaan livenä siellä jos vaunujen osto on ajankohtaista. Eilen ainankin oli myös Bugaboon edustaja messuosastolla paikalla.


Papulla oli uusi mallistonsa esillä mutten huomannut mitään erityistä messutarjousta osastolla tai sitten en vain osannut katsoa tarkkaan.
Rekit olivat eilen myöhemmin iltapäivällä on aika hyvin tyhjentyneet mutta ehkäpä tänään sinne tulee taas lisäyksiä.


KG Designillä olivat tarjouksessa ihanat silikonituotteensa kuten esim. pilvi pöytätabletit olivat muistaakseni heillä sen 12€.


Lisäksi ihasteltiin Stokken messuosastoa jossa oli ihana uusi sänkymalli nähtävillä ja heti vieressä oli bOblesin osasto jossa Pinja viihtyi aika pitkään touhuten.


Meidän messuostoksia oli jonkin verran, tuonne saakka kun ajeltiin niin tyhjin käsin ei viitsi lähteä.
Tarpeeseen tuli Pinjalle keltainen Kånken jota onkin toivonut koulurepukseen ja juuri tätä keltaista väriä, vanha Skip Hopin reppu pääseekin jo hyvin ansaitulle eläkkeelleen leikkeihin, sen verran kulahtanut reppu jo on, eikä sinne enää kovin paljon mitään mahdukkaan.
Reppu oli messutarjouksessa hintaan 59€.
Gugguulta lähti molemmille nudet pom pom dressit ja rim-malliston paidat, nämä olivat sen -20%.
Me&I:n osastolta kotiutettiin Pinjan valitsemat keltaiset yogapantsit jotka olivat 15€ ja itselleni ostin mustan perus mekon joka oli 25€.
Riemulin osastolta löysin Islalle Molon heppamekon jota olenkin jo jonkin aikaa himoinnut, tämä oli -40%.
Lisäksi oli ne surullisen kuuluisat Crocsit Islalle (35€) joiden kanssa en nyt tiedä mitä tekisin, isovarvas oli jo niin kärjessä joten näitä ei tuskin enää muutaman kuukauden päästä voi käyttää. :(


Tässäpä meidän messutärpit ja kuulumiset, messuthan ovat vielä tänään ja huomenna avoinna Helsingin Messukeskuksessa.

15 kommenttia

 1. Mä kans katselin noita crocsin kenkiä mutta en osannut päättää kokoa ja jätin ostamatta. Ihanat kyllä ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisi kyllä pitänyt itsekkin valita sittenkin se suurempi koko, tätä se on kun sovittamatta ostelee. :( Mutta malli on kyllä tosi hyvä joten nämä pitää saada Islalle ehdottomasti kesään mutta vain kokoa suurempana. :)

   Poista
 2. Kaihoudella olen tänään selaillut kaikkien messukuvia. Mukavan, kun olit laittanut laajempia kuvia messuista. Mää jotenkin kuvittelin, että siellä suurin piirteen raivataan vaunuilla tietä, mutta tuollahan on aika väljää jopa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuvittelin aivan samaa, en tiedä sitten millainen meno lauantaina on ollut mutta perjantaina oli kyllä väljää ihan koko ajan, olisi hyvin päässyt vaunuillakin kiertelemään. :)

   Poista
 3. Harmittaa ettei pääse messuille, just toi muiden bloggaajien tapaaminen ja ihan vain kiertely ois se kohokohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä oli niin tämän kevään kohokohta, harmittaa tietysti ettei kaikkia ehtinyt näkemään kun osa meni vasta lauantaina mutta ensi vuonna sitten toisena päivänäkin. :) Oli nämä kyllä mielestäni niin mukavat messut kuin ajattelinkin. :)

   Poista
 4. Heippa! Hei minulle tänään messuilla Crocsin osastolta sanottiin, että kuittia vastaan voi myymälässä vaihtaa jos tuli väärä koko. Arvoin meille myös sandaaleja ja siksi uskalsin ostaa kun kuulin vaihto-oikeudesta. En tiedä onko tästä apua kun ei hajuakaan onko teillä päin myymälää, mutta ajattelin varmuuden vuoksi vinkata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kiva juttu, että voi vaihtaa noin mutta meitä ei valitettavasti lohduta kun lähin myymälä on noin 200km päässä. :(

   Poista
 5. Olipa ihana nähdä! :) kiitos hyvästä seurasta! Ja laita H:lle viestiä kengistä, eiköhän ne saa vaihtaa? :) Teidän Islalla onkin sitten isompi jalka kun meidän Islalla, jolle noi on vielä vähän isot. :)
  Ihania ostoksia kyllä teit, voisin itselleni huolia tollaisen keltaisen repun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi ihana nähdä. <3 Laitoinkin jo tänään H:lle viestiä kengistä, meilläkin Isla kaivoi nuo ensimmäisenä lauantai aamuna kassista ja rupesi sovittamaan joten heti huomasin, että liian pienet ovat. :( Islalla on kasvanut nyt ihan lähikuukausina jalka jonkin verran.
   Keltainen reppu on kyllä kiva mutta kuten arvasinkin on jo likainen, aamulla Pinja liotteli repun nauhoja jo kuralammikossa. :D

   Poista
 6. Tunnustan nähneeni teidät vilautukselta :) Meillä etenkin mies oli positiivisesti yllättynyt ettei perjantaina aamupäivästä tarvinutkaan olla rattaiden kanssa tönittävänä vaan joka paikkaan pääsi helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olisit tullut nykäsemään hihasta. :) Minä kyllä yllätyin aivan miten väljää tuolla olikaan eikä mielestäni tarvinnut jonotellakaan tai tullut missään vaiheessa tunnetta, että onpas ahdasta ja ruuhkaista. :)

   Poista
  2. En mä ehtinyt perään kun oltiin juuri välipalaa nauttimassa. Enkä tiedä olisinko ujona uskaltanut muutenkaan. Mun mielestä ruuhkaa alkoi olemaan enemmän vasta kun me jo suunniteltiin kotiin lähtöä. Tai ainakin ihmismäärä oli silloin jo selvästi lisääntynyt.

   Poista
 7. Kyllä ne crocsit saa vaihtaa jos sulla vaan on laput kiinni ja kuitti. Ei ollu ees aikarajaa ja kaikissa Crocsin omissa liikkeissä onnistuu,.. kysyin tuota itsekin messuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä valitettavasti vain lähin Crocsin oma liike on 200km päässä enkä yhtään tiedä milloin meillä on menoa edes sinne suuntaan. :(

   Poista