Kevään Nosh vaatekutsut

Eilen meillä kokoontui joukko ystäviä ja naapureitamme Noshin vaatekutsujen merkeissä.
Varasin kutsut jo kuukausia sitten tähän naistenvaatteiden ilmestymisen ajankohtaan.
Perjantainahan on julkaistu Noshin naistenvaatemallisto joka on tilattavissa vain kutsuilla tai suoraan edustajilta irtotilauksina.
Naistenmalliston Lookbookin voi katsastaa kokonaisuudessaan täältä.


Odotin todella kovasti näitä naistenvaatteita.
Pidin kutsut viime syksynäkin juuri naistenvaatteiden ilmestymisen jälkeen ja tilasin silloin jonkin verran itselleni omaan vaatekaappiin vaatetäydennystä ja nyt näistä vaatteista on tullut käytetyimpiä vaatteitani mitä minulla on, melkein päivittäin on jotain Noshia päälläni.


Eikä kyllä mallisto pettänyt taaskaan, olisin voinut tilata varmaan melkein jokaisen vaatteen naistenmallistosta ja vieraanikin ihailivat kovasti mallistoa, suurimmalle osalle vieraistani Nosh oli suht tuntematon vaatemerkki eikä tietoa ollut millaisia vaatteita merkki valmistaa ja millaista laatu on vaatteissa.
Olikin kiva huomata, että vaikka kutsuillani oli tosi eri tyyleistä tykkääviä vieraita niin jokainen johonkin vaatteeseen ihastui kovasti.


Esittelemässä meillä oli nyt toista kertaa ihana Reetta.
Minulla on kyllä käynyt niin hyvä tuuri, että aina kutsujeni esittelijät ovat olleet tosi mukavia vaikka Reettaakaan en tuntenut ennestään kun hänelle viime syksynä laitoin sähköpostia voisiko tulla pitämään meille kutsuja ja pientä jännitystä oli tietysti millainenkohan esittelijä sieltä tuleekaan niin aina on saanut yllättyä positiivisesti kuinka mukava esittelijä on ollutkaan ja kuinka luontevasti hänen kanssaan on tullutkaan juttuun.
Reetan voi kutsua kotiinsa tässä Jyväskylän ympäristössä laittamalla viestiä, reetta.myllykoski@nosh-kotimyynti.fi


Oma tilaukseni oli suht raitapainotteinen ja vielä muutama raitajuttu jäi kaihertamaankin. 
Pitää tehdä vielä lisätilausta lähempänä kesää.
Yritän saada teille tänne blogiin sovituskuvia mahdollisimman pian pakettini tultua. 
Lapsille en tilannut tällä kertaa mitään, lastenmallistosta tilasin jo pakkosaada jutut heti malliston ilmestyttyä niin nyt ei tullut mitään pakottavaa tarvetta millekkään.


Ihanaa oli kyllä taas pitkästä aikaa järjestää vaatekutsut meillä, yleensä olen pitänyt aina useamman eri merkin kutsuja meillä mutta nyt tänä keväänä en vain yksinkertaisesti jaksanut tai saanut kutsuja soviteltua aikatauluihimme joten päätin keskittyä vain yksiin kutsuihin ja ne olivat nyt tällä kertaa nämä Noshit. 
Varmasti tulen kyllä taas syksylläkin Noshin kutsut pitämään, selvästi ystäväpiirissäni Nosh tuntuu kiinnostavan, kaikki eivät merkkiä vielä tunne ja vieraita kutsuille olisi tulossa.
Juttelinkin esittelijän kanssa, että selvästi Nosh on alkanut pikkuhiljaa tulemaan ihmisten tietouteen ja varmasti on nyt aika nouseva vaatemerkki kotikutsujen saralla.


Postaus toteutettu yhteistyössä Noshin kanssa.

9 kommenttia

 1. Noi on kyllä ihania! Miten noita voi ostaa jos ei halua kutsuja järjestää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naistenvaatemallistoa voi ostaa edustajilta suoraan sähköpostitse, tuon linkin takaa löytyy kaikkien edustajien yhteystiedot, http://nosh.fi/category/188/yhteystiedot-ja-kutsuvaraukset
   Samalla tavalla siis toimii kuin esim. me&i:llakin jos irtotilauksen haluaa tehdä. :)

   Poista
 2. Ihana toi valkoinen tähti teeppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Tuo tulikin itselleni tilattua mutta pitkähihaisena vain ja pitkähihaisessa on hiukan vaaleammat tähdet. Sovitin tuota lyhythihaista ja on kyllä tosi kivan mallinen vaikka farkkujen kanssa. :)

   Poista
 3. Osaisitko sanoa vaatteiden koosta? Esim. verrattuna me&i:n vaatteisiin? Monta juttua tekisi mieli tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi kun vastaukseni venyi mutta minulla on näistä Noshin vaatteista aikalailla samat koot kuin me&i:nkin vaatteista, eniten tilasin itselleni m-kokoa joka onkin minun normaalikokoni vaatteissa ja jotain Noshin s-kokoa löytyy myös jos joku malli tuntuu kovin leveältä päällä. Pääosin nämä ovat hitusen reilumpaa mitoitusta riippuen tietysti mallista.

   Poista
 4. Olin juurikin eilen Noshin kutsuilla! Mun ei tullut tilattua nyt itelleni mitään, vaikka paria juttua sovittelinkin. Noshin kangas on musta ihanan tuntuista, paksua ja pehmeää. Harmitti vaan kun en ollut tajunnut aiemmin tilata lasten puolelta, kun nyt melkein kaikki oli ehtinyt loppua mihin ihastuin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on juuri näiden uusien vaatteiden mentävä lovi vaatekaapissani joten satsasin nyt vain itseeni. Ystäväni piti kutsut heti kun lastenmallisto ilmestyi ja teinkin tilauksen jo silloin, harmillisesti tosiaan tässä vaiheessa kautta aika moni suosikkimalleista oli ehtinyt loppumaan. :(

   Poista