Kevään kaunein välikausihaalari

Olen tehnyt yhteistyötä Ticketin kanssa jo vuosien ajan ja tänä vuonna valitsin meidän Islalle uuden välikausihaalarin koska viime syksyinen Po.pin violetti 86cm haalari tuskin enää syksyllä mahtuu Islalle jolloin kuitenkin välikausihaalarilla on eniten käyttöä, keväällä siirrytään aika pian kaksiosaisiin.


Ticketiltä ehdottomasti tämän kevään suosikkikuosini on tämä "puhalluskukka" kuosinen haalean violettipohjainen kuosi.
Tämä kuosi on luultavasti yksi suosikeistani mitä Ticketiltä on ollut, tähän sarjaan menee muutama kukkakuosi sekä tietysti tämä.


Valitsin Islalle koon 92 vaikka jonkin verran pähkäilin tämän koon sekä koon 86 välillä mutta yhteistuumin Ticketin kanssa päädyimme suurempaan kokoon ajatellen enemmänkin käyttöä syksyllä jolloin Isla täyttää jo kuitenkin 2-vuotta ja alle tulee puettua villahaalariakin.


Toki haalari on selvästi vielä keväällä suuri vaikkei näistä kuvista reiluutta ehkä näe niin hyvin niin leveyttä vyötärölle jää makuuni aika reilusti sekä haara roikkuu mielestäni liian alhaalla joten käytämme vielä kevään Islan vanhaa Po.pin haalaria ja siirrymme syksyllä sitten enemmänkin käyttämään tätä haalaria.


Asusteita oli vähän heikonpuoleisesti tähän, ajattelin ostaa Po.pilta mustat rukkaset Islalle mutta pienet koot olivat kokonaan meidän liikkeestämme loppu.

Tulen taas tietysti raportoimaan kovan käytön jälkeen miten haalari on kestänyt ja ennen kaikkea kuinka kuraiselta näin vaalea haalari tuleekaan näyttämään kovan käytön seurauksena. :)

Haalari saatu yhteistyössä Ticketiltä.

9 kommenttia

 1. aivan ihana haalari ja tyttö:). Iloista vappua.

  VastaaPoista
 2. Tämä oli minunkin suosikkini tyttöjen puvuista. Pojille oli ihan kiva se tähtipuku, mutten ole raaskinut investoida nyt :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis haalari!
  Iloista vappua teille sinne :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hauska :) oon jotenkin tosi ihastunu minttuun niin vois sopia meillekin.

  VastaaPoista