Ensimmäinen blogipostaus

Kaivelin blogini arkistoa jonne olen arkistoinut vanhoja blogipostauksiani muistoon itselleni.
Ensimmäinen blogipostaus oli kyllä hauska näin vuosien jälkeen lukaista, paljon tuosta postauksesta on tullut bloggaamisessa kehityttyä.
Enää ei kerrota putkessa mitä olen tänään puuhastellut ja postaukset eivät ole noin lyhyitä sekä kuvat ovat ehdottomasti pääpainossa nykyään postauksissa, ennen riitti kun lätkäisi jonkun pikaisesti napsaistun pokkarikamerakuvan vaateostoksista päiväpeiton päällä.
Näköjään myös tekstin rivitykset olleet aivan hukassa, kaikki putkeen vaan niin hyvältä näyttää. :)
Mutta jostain se on aloitettavakin jotta tässäkin puuhassa pystyy kehittymään.

" perjantai 27. helmikuuta 2009 
Blogin avaus

Näin kävi, että vauva.fi blogi kävi liian hankalaksi uudistuksen myötä, joten uusi blogi saa alkaa.
Jatkan samaa linjaa, eli lempi harrastuksestani lastenvaatteista ja rattaista. Myös päiviemme kulusta saatte kuulla.

Tänään sain vihdoin ansaitun stressi vapaan ja suuntasimme äitini kanssa kaupungille, kävimme ensin syömässä ja sen jälkeen vielä katsastimme Lindexin tarjonnan, siellä oli sopivasti vauvan vaatteissa osta 3 maksa 2 kaikissa. Joten mukaankin tarttui nämä ihanuudet 86cm:nä. Huomasin nimittäin, että meidän pari 80cm bodya rupee kohta puoliin käymään pieniksi.
Kuva ei anna oikein oikeutta näille kun otettu äsken salamalla, tuo pitkä paitakin on tumman ruskea, eikä musta miltä näyttää.
Mutta nyt lopettelen ja jatkan myöhemmin. Ensi viikkoa odotellessa kun postin pitäisi tuoda ihanat tilaukseni, MiniQ:ta Nanooun body ja Molon paita, Lasten metsoloilta Urban Elk:n body ja IdaT:n body, sekä Baobab babylta meidän ensimmäinen Nova Star, punainen huppari. Nova staria tulossa kyllä lisää, ainankin housuissa, näyttävät nimittäin housut siltä, että sopivat meidän hiukan tuhdimmallekkin tytölle. :) "


Näin on startattu aikoinaan bloggerin puolella bloggaus. 
Tästä postauksesta on siis jo reilu 6-vuotta ja en voi lakata ihmettelemästä miten aika onkaan mennyt niin nopeasti.

1 kommentti

  1. Ihana :) Musta tuntuu, että joka tuutista tulee vaan mini rodinia, gugguuta ja papua. Se bloggaajien oma tyyli alkaa selvästi hävitä, mä tykkäisin yhä lukea näitä ihan perus lindex lastenvaate ostoksia eikä kuvienkaan tarvitse olla aina tip top :) Jotenkin arkisemmat hommat innostaa muutenkin ja tietynlainen aitous. Eli on näissä vanhoissakin teksteissä ja postauksissa paljon hyvää (ja kadotettua). Ihanaa kevään jatkoa!

    VastaaPoista