Elokuvahetki Helinä-keijun parissa sis. arvonnan

Saimme Disneyltä mukavaa postia uuden Helinä-keiju ja Mikä-Mikä-Hirviön arvoitus dvd:n muodossa.
Pinjahan on ollut jo pitkään kova Helinä-keiju fani ja vanhoja elokuvia löytyykin jo monia ennestäänkin meiltä ja varmaan jokainen ilmestynyt elokuva on tullut Pinjan kanssa katsottua joten oli todella mieluisa yllätys Pinjalle kun postista ilmestyi uusin Helinä-keiju elokuva.


Pidimme Pinjan kanssa pienen elokuvahetken herkkujen parissa Islan päiväunien aikana.
Pinjalle on mukava välillä antaa tälläistä kahdenkeskeistä aikaa mieluisan elokuvan parissa, viimeksi katsoimme Heinähatun ja Vilttitossun ja nyt tämän Helinä-keijun.
Lasten elokuvat kestävät sopivasti juuri sen Islan päiväunien ajan ja saamme keskittyä molemmat rauhassa elokuvaan.
Herkkuina yleensä jotain pientä suolaista, Pinja rakastaa popcorneja ja niitä yleensä elokuvan kanssa meillä onkin, teen meidän popparit perinteisesti kattilassa jyvistä niin saa hyvin vähäsuolaisenkin version lapsille öljyssä kuumentamalla. Näitä on Islakin syönyt suolattomina.


Tykkään itsekkin katsoa näitä Helinä-keiju elokuvia, eikä tämäkään pettänyt vaikka välillä piti käydä vähän pyykkiä viikkailemassa niin kyllä elokuva veti niin mukanaan minutkin että tuli siinä samassa tämä itsenikin katsottua kokonaan.
Pinjahan tietysti tykkäsi tosi kovasti, juuri sopivasti jänniä kohtia mutta myös niitä hassuja kohtia jolle nauraa räkäteltiin sohvalla.


Tässä vielä kyseisen Mikä-Mikä-Hirviön arvoitus elokuvan traileri.Lisäksi sain arpoa blogissani muiden Helinä-keiju fanien kesken ihanan tuotepalkinnon joka sisältää Disneyn Helinä-­keiju ja Merirosvokeiju­‐DVD:n (ilm.07/2014), Disney Fairies–avaimenperäkynän, Disney Fairies–avaimenperävalon sekä­ Helinä-­keiju ja Mikä-­mikä-­hirviön arvoitus–julisteen (50x70cm).

Osallistua voit kertomalla tähän postaukseen kuinka usein teillä katsellaan lasten kanssa elokuvia?
Arvonta päättyy perjantaina 1.5.
Onnea arvontaan!


Yhteistyössä
www.blogirinki.fi
 ja
Disney


63 kommenttia

 1. Teidän leffailta näyttää kivalta! Pitäisikin järjestää omien lasten kanssa samanlainen, herkut ja kaikki! Meillä katsotaan elokuvia aika harvoin, ehkä kerran kuukaudessa.

  VastaaPoista
 2. Kivalta elokuvalta tuo uusi Helinä kuulostaa, siitä tykättäisiin varmasti myös meillä :)

  Lasten kanssa elokuvia katsotaan ehkä kerran parissa viikissa, ei kovin usein siis, mutta Oktonautteja, Touhulan tarinoita tai Ryhmä Hauta sen sijaan menee kyllä päivittäin. Meillä lasten ruutuaikaa on päivittäin n. tunti, ja haluavat pelata aina osan siitä täppärillä tai puhelimella.

  VastaaPoista
 3. Meillä katsellaan usein elokuvia porukalla. Molemmat lapset (3,5v ja 1,5v) jaksaa jo keskittyä jos elokuva on hyvä. Vasta vietiin esikoinen eka kertaa ihan elokuvateatteriin ja hyvin meni. Mukava yhteinen juttu tulee elokuvissa käynnistä kuha tuo kuopuski uskalletaan ottaa mukaan. :)

  VastaaPoista
 4. Aika vähän, lapset vielä niin pieniä ja heille leffoja ei aina ole.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Enemmän tytöt katsovat lyhyempiä ohjelmia, mutta Barbie elokuvia meillä on muutamia ja niistä tykkäävät kovasti.
  Onneli ja Anneli oli lainassa ja sekin oli kiva! ;)
  Mukana kivassa arvonnassa! ;)

  VastaaPoista
 6. Meillä pidetään n.1 kahdessa viikossa elokuvailta lasten kanssa. Käydään yhdessä vuokraamassa elokuva ja ostetaan herkkuja ja sohvalla kylki kyljessä sitä katsellaan. Viimeksi katsottiin karhuherra Paddington:)
  T:NinaS

  VastaaPoista
 7. Meillä katsellaan elokuvia melkein viikottain vaikka 4-v. on syntynyt muurahaisia pöksyissä eikä aina jaksa keskittyä.

  VastaaPoista
 8. Aika vähän tulee koko perheellä elokuvia katseltua, mutta ehkä kerran pariin kuukauteen.
  marina_mutikainen(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Aika vähän. Ei malta vielä katsoa kokonaisia elokuvia :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 10. pari kertaa kuussa katsellaan yhdessä.

  VastaaPoista
 11. Jonkin verran, kotona lapset katselevat itsekseen, mutta elokuvateatteriin äiti lähtee usein mukaan =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Ehkä kaksi kertaa kuukaudessa. kantele@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Meillä katsellaan elokuvia 2-4 kertaa kuukaudessa. Se vähän riippuu ja yleensä ne on niitä samoja. Tämän hetken lemppari on Frozen.
  murujajamurusia@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Lapset katsovat elokuvia noin 4 kertaa kuukaudessa. Helinä-Keiju on yksi suosikki :)

  VastaaPoista
 15. Noin kerran viikkoon "virallinen" elokuvahetki. Siihen koetetaan me vanhemmatkin osallistua, isi yleensä nukahtaa ;)
  Toisinaan sovitaan elokuva vaikkapa palkaksi siivouspäivän jälkeen.

  Piia
  spiia at hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Täällä myös yksi joka tykkää Helinä keijusta. Meillä katsellaan elokuvia vaihtelevasti. Kun lapset kipeinä niin katsotaan useammin. Tällä hetkellä tytön suosikki on Frozen.
  marru1@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Meillä katsellaan kerran 1-2 viikossa. Lapset 9v, 7v ja kohta 3v

  VastaaPoista
 18. 5-vuotias tyttö katsoo leffoja viikossa muutaman kerran, ja helinä keijut, barbit yms tyttöjen leffat on kovassa suosiossa!

  VastaaPoista
 19. Viikottain tulee katseltua! Tuo elokuva olisi varmasti meidän pojankin mieleen!!

  VastaaPoista
 20. Meillä pidetään perjantaisin elokuvailta alkavan viikonlopun kunniaksi. Lapset 2,3 ja 6
  kaisa_pennanen@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Meillä on elokuva ilta ehkä noin kerran kuussa. Nyt kun neiti pian 5- vee, jo jaksaa katsella.
  kirmiina@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Me katotaan aika harvoin elokuvia, ehkä kerran katsottu poppareiden kanssa Frozen, täytyisi usemmin tehdä siitä tuollainen yhteinen (herkuttelu) hetki. :) Mukana arvonnassa. :)

  VastaaPoista
 23. Kuopuksen kanssa katsellaan silloin tällöin yhdessä elokuvia, mutta ei mitenkään säännöllisesti.
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Meillä katsellaan Muumia ipadilta, elokuvia ei olla vielä katseltu. Mut mietinnässä on ollut että veisin neidin elokuviin, kun vaan sopiva leffa pyörii siellä. Harmi kun melkien kaikissa elokuvissa on ikäraja sellainen ettei 3v pääse katsomaan :(

  VastaaPoista
 25. Katsellaan elokuvia muutaman kerran kuukaudessa.
  hakkinen.mirva @gmail. com

  VastaaPoista
 26. Vajaa 3-vuotias ei vielä kovin hyvin jaksa elokuviin keskittyä, poikkeuksena Risto Räppääjä-elokuvat, jolloin istutaan nenä kiinni ruudussa.
  laura_viljamaa(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Tyttö katselee pääasiassa vielä vähän lyhyempiä juttuja, harvoin vielä kokonaista (Disney) leffaa putkeen. Johtuu vähän siitäkin, että tuntuu, että ei maltaisi itse istua niin kauan tv:n ääressä, ja monet pidemmistä leffoista ovat vielä vähän pelottavia Tytön yksinään katsottaviksi.
  Helinää piti mennä elokuviin katsomaan, mutta sitten arvelin, että taitaa olla liian jännä kokemus pimeässä teatterissa kovilla äänillä.

  VastaaPoista
 28. Leffat on meidän perheen juttu ja Silloin tällöin pidetään koko perheen elokuvailtoja,tehdään siskonpeti olohuoneen lattialle jossa leffa katsotaan ja syödään herkkuja ja tietenkin nukutaan siinä aamuun asti ja tämä on ihan parasta tytön mielestä. -satu-

  VastaaPoista
 29. Liian harvoin. Ehkä n. kerran kuukaudessa.

  inkinen995@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Aika harvoin, kerran kuukaudessa ehkä

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 31. Kerran pari kuussa pidetään perheen leffailta

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Oikein odotan, että lapseni vähän vielä kasvavat ja pääsemme järkkäämään perheen yhteisiä leffailtoja. Ihana ottaa muksut kainaloon sohvalle viltin alle, herkut kouraan ja katsoa kaikki Disneyn iki-ihanat klassikot vuosien jälkeen uudelleen. Viimeisin katsomani lastenleffa taitaakin olla Leijonakuningas, joten aika vanhoja taidetaan jo olla ;) Sini.Pitkanen@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 33. meillä 5v. Kanssa katsotaan kerran kuussa noin yhdessä joku elokuva. Tytöllä on pari Helinäkeiju -elokuvaa, mutta ei tätä. Lemppareita on/on olleet ainakin Tuhkimot, Frozen ja Helinäkeiju ja suuri keijupelastus :)

  VastaaPoista
 34. Tosi kiva arvonta! Meillä on tällä hetkellä 4-vuotiaalla Jake & merirosvot kovasti in, joten luulisin, että myös Helinä-keiju ja kumppanit menisivät samaan syssyyn :) Vielä ei varsinaisia leffailtoja ole pidetty, mutta odotan jo, että ehkäpä jo ensi vuonna ohjelmistoon tulevat yhteiset elokuvalauantait koko perheen kera! speuhkur@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Lapset katsovat keskenään useammin, mutta herkkujen ja äidin kanssa 1-2 krt/kk. Tuo leffa käytiin elokuvateatterissa katsomassa, mutta ei vielä olla ostettu edellisten jatkoksi. :)

  VastaaPoista
 36. Joka viikko katsovat leffojaan, koska harvoin katsovat telkusta tulevia ohjelmia, nekin tallennettuna useimmiten. mutta leffailta herkkujen kera on kerran kahdessa kuussa ja silloinkaan leffa ei ole uusi kuin harvoin.

  VastaaPoista
 37. Kiva arvonta, joten mukana ollaan! Harvemmin tulee vielä pitempiä leffoja katsottua ihan perheen kanssa yhdessä, mutta toivottavasti tulevaisuudessa enemmän, kun lapset vähän kasvavat. Ehkä kerran kuukaudessa olisi hyvä alkuun ottaa kunnon elokuvailta herkkuineen :) myymeri@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Lapsenlapseni olen kerran vienyt elokuviin ja tuolloin 3-vuotiaan keskittyminen ei ollut vielä parasta mahdollista. Puolisen tuntia jaksoi elokuvaa katsella. Nyt voisin kuvitella, että leffaillat hänen kanssaan jo onnistuisivat, jos elokuva vain on mieleinen!
  leena.kaasila@arkjr.fi

  VastaaPoista
 39. Kerta kuukauteen meillä leffailta herkkuineen :) VirtaHenna@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Lapset vielä niin pieniä, ettei elokuvia ole vielä katseltu, mutta vanhempi tykkää lastenohjelmista.
  Niitä katsotaan lähes päivittäin ainakin hetki.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 41. 4v. katsoo yleensä pe tai la iltaisin jonkun lasten elokuvan, useimmiten jonkun Risto Räppääjistä :) marja.mikk@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Lapsenlapseni tykkäävät kyllä katsoa television lastenohjelmia, mutta varsinaisia leffailtoja ei vielä ole järjestetty. Luulenpa, että vanhin voisi jo sellaisista nauttiakin ja jaksaisi keskittyä vähän pitempäänkin elokuvaan! paivi.pitkanen5@luukku.com

  VastaaPoista
 43. Varsinaisia leffailtoja meillä järjestetään ihan aikuisten kesken harvemmin...aikaa / jaksamista pitkän elokuvan katseluun ei vain nykyisin ole. Mutta kovasti kyllä odotan, että lapsemme kasvavat hieman ja voimme yhdessä järjestää ensimmäisen perheen leffaillan popparikulhoineen päivineen :)
  sinipit@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Meillä katsellaan ehkä kerran tai kaksi kuussa lastenelokuvia porukalla.

  VastaaPoista
 45. Meillä katsotaan kerran kuussa lastenelokuvia, mutta ihan elokuvissa käydään sitten pari kertaa vuodessa johtuen lähinnä siitä että täällä ei ole oikeaa elokuvateatteria. elviiranhelmi@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Meillä katsotaan leffoja 1-2kertaa kuussa. Muutama kerta on jo neitien neljä ja kuusi vee kanssa käyty elokuvissakin. Enemmän on toki noita kotoisia leffailtoja. T.henni hoo h-mh(at)netti.fi

  VastaaPoista
 47. Meillä pidetään 3- ja 5-vuotiaille tytöille noin pari kertaa kuukaudessa leffailta. Juurikin Helinä-keiju - elokuvat ovat kovasti mieluisia, joten olemme innolla mukana arvonnassa. Kati.luumi@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Ei kovin usein. Eivät vielä malta keskittyä ihan elokuviin, mutta lastenohjelmia katsotaan päivittäin. Tiuku-85@luukku.com

  VastaaPoista
 49. Voi miten ihana arvonta!!!! Helinä on kyllä huippu!!!
  Meillä katsotaan elokuvia ehkä kerran 2vkossa, herkkujen kanssa tottakai ja usein juuri viikonloppuna :)
  katariinakukka@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Meillä käydään elokuvissa noin kerran tai kaksi vuodessa, mutta kotona katsellaan varmaan kerran kuukaudessa. Lapset katselevat pitkillä automatkoilla elokuvia myös DVD-soittimista, mutta kotona viritellään valkokangas ja nautiskellaan koko perheen voimin. Näitä tilaisuuksia molemmat odottavat ja lasten elokuvista löytyy myös paljon aikuisille sopivia juttuja, joten kyllä niiden parissa viihtyy myös aikuiset. Meillä asustaa kaksi Helinä-keiju fania, joten tämä sopisi kyllä meille täydellisesti!

  VastaaPoista
 51. Pari kertaa viikossa :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Viikottain katsellaan. Helinä on ihana!
  nelliina@yahoo.com

  VastaaPoista
 53. Me ei kovin usein katsota, keskimäärin kerran kahdessa viikossa. T. Petra

  VastaaPoista
 54. Minulla ei ole lapsia, mutta kokeilen onneani silti :)

  VastaaPoista
 55. Viikoittain meillä lasten elokuvia katsellaan :). katisaisa@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Yhteisiä elokuvahetkiä vielä odotellaan, lapset kun vähän vielä kasvavat.
  Seuraillaan vasta muumeja, late lammasta, oktonautteja ym. lastenohjelmia.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 57. Kerran viikossa lapset yleensä jonkun elokuvan katsovat, ei välttämättä mitään uusinta uutta, mutta jonkun, muutoin sitten lastenohjelmia.

  VastaaPoista
 58. Katsotaan tyttärien kanssa elokuvia pari kolme kertaa kuussa ☺. Leenu.tiira@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Mukana! Me pidetään noin 1-2 kertaa kuussa leffailta muksujen kanssa, mutta lastenohjelmia kyllä katsotaan päivittäin. Leffailtoihin varataan aina vähän herkkuja :)

  VastaaPoista
 60. Meillä lapset katselee yksikseen telkkaria melko usein mutta kaikki yhdessä katsotaan leffoja noin 2 kertaa kuussa. Oikein teatterissa käydään noin puolen vuoden välein kun ensi-iltaan tulee joku oikein hyvä leffa :)

  VastaaPoista
 61. Isommat tytöt katsovat kahdestaan leffoja useinkin, samalla äiti yrittää pitää pienimmän poissa sammuttelemasta dvd-soitinta ;) Yhdessä katsotaan disneyn klassikoita, myös heinähattu ja vilttitossu sekä Anneli ja onneli kuuluvat suosikkeihin :)
  Melkein 4v olisi haltioissaan helinästä! 😊

  VastaaPoista
 62. Meillä vietetään noin kerran kuukaudessa koko perheen elokuvailtaa ja kerran kuukaudessa tytöt voivst katsella ehkä päikseen elokuvaa.. Meillä 4v pukeutuu päivittäin Helinä-Keiju asuun..

  VastaaPoista
 63. Mukana arvonnassa, kiva olisi keijufanin kanssa tämä katsoa :)

  ihanankarmea@gmail.com

  VastaaPoista