Bugaboo Beet kesäkuosissa

Lastenvaatteiden lisäksi minulla on ollut jo Pinjankin ollessa ratasikäinen heikkous lastenvaunuihin ja rattaisiin.
Näin muutama kuukausi sitten kuvia Bugaboon Bee3:ten uudesta Van Gogh mallistosta.
Ihastuin heti tietysti tuohon ihanaan kuosiin ja mietin hankkisinko meille tuon uuden kuomun tällä kuosilla mutta koska Bee+:t ovat olleet meillä suht vähällä käytöllä ja ensisijaisena hankintana niihin oli kesäksi uusi kesäkuomu niin jäin harmittelemaan, ettei uusi kuomu välttämättä ole mikään tarpeellinen hankinta.
Joten kun selvisi, että tästä samasta kuosista on tulossa myös kesäkuomu niin tiesin heti minkä kuomun tulen kesäksi omiin plussiimme hankkimaan.


Laittelinkin heti Punavuoren Peikkoon sähköpostia näistä ja sain vastaukseksi, että kuomuja voi jo ennakkovarata heiltä, joten laitoin varaukseen kesäkuomun sekä siihen sopivan off white seatlinerin.

Eilen viimein pakettini tuli ja tänään sovittelin uutta kuomua ja seatlineria.
Käyttäjä ainankin tykkäsi kovasti "kukkuu kuomusta".
Isla istua pönötti pitkään rattaissa sisällä ja kurkisteli joka kolosesta sanoen kukkuu. :)


Toki omaan makuunikin tämä on ihan yhtä ihana kuin ajattelinkin.
Talvella jopa hetkellisesti mietin myisinkö Beet kokonaan pois kun niille ei meinannut olla käyttöä ja ovat kasassakin suht suuret matkarattaiksi.
Mutta en keksinyt tilalle mitään muita yhtä hyviä matkarattaita niin päätin jatkaa näiden seisottamista eteisessä, tiedän, että kesällä Beet ovat kuitenkin taas kovassa käytössä.
Tykkään kun saan lapsen kasvot käännettyä myös työntäjään päin, koska Isla nukkuu tosiaan edelleen rattaissa päiväunensa ja häntä nukutellessa on kiva samalla nähdä lapsi ja Islankin on turvallisempi nukahtaa reissun päällä ollessakin kun näkee samalla vanhemman kun hakee rattaissaan unta.


Lisäksi Beessä on kuitenkin niin paljon plussia, että plussat peittoavat ne muutamat miinukset.
Plussina ovat yhtenäinen työntöaisa, suuri tavarakori, täydellinen makuuasento, työntösuunnan vaihto, säädettävä työntöaisa sekä hyvät renkaat joissa jousitus.
Miinuksina on olleet, huonot valjaat jotka onkin korjattu kolmosiin ja vaikea kasaus erityisesti istuimen ollessa selkä menosuuntaan sekä ovat kasassa aika tilavat ja vaikea iso möhkäle joka ei meinaa mahtua mihinkään.

 
Tykkään näin vaunufriikkinä kun Bugaboolla on niin kivasti kaikkia lisäosia ja vaihtokuomuja, vaikka lisäosat ja tälläiset uudet ihanat kuosilliset pakkosaadajutut laihduttavat lompakkoa hyvin niin silti vähemmän kuin, että iskisi akuutti rattaidenvaihto kuume jota Pinjan ollessa pieni iski aika useinkin.
Nyt kun tuntuu, että rattaat alkavat tympäsenään hankkii vain uuden kivan kuomun ja istuinpehmusteen tai lämpöpussin niin jo taas ovat ihanat ja aivan kuin uudet. :)
Nyt meillä alkaakin olemaan jo aika hyvä Bugaboo varasto yhdessä pahvilaatikossa joten ei tarvitse enää edes hankkia oikein mitään uutta kun käy vain penkomassa tuota laatikkoa.

Ei kommentteja