Viikonlopusta selvitty

Viimein alkaa olemaan juhlien jäljet korjailtu ja pyykkikori tyhjennetty eilen likapyykistä jota en ehtinyt viikonloppuna pesemään.

Pinjan synttäreitä juhlittiin kahdessa osassa, ensin tuli perjantai-iltana yhdeksän eskarikaveria juhlimaan muutamaksi tunniksi.
Hyvin sujui taas tuolla joukolla leiki, piti ohjelmaakin olla mutta leikkien lomassa unohtui onginnat joten vieraat saivat pussukkansa sitten lähtiessään mukaansa.
Huomasin tuota tyttöporukkaa seuratessani, että onpas Pinjalla tosiaan kivat kaverit, hyvä huumorintaju ja hauskaa keskenään isollakin porukalla, mitään riitoja tms. ei tullut koko pari tuntisella.
Tarjosin tytöille jäätelökakkua jonka ohjeen löysin Projektila-blogista ja lisäksi tietysti perus popcornit, sipsit ja karkit.


Lauantaina oli Pinjan virallinen syntymäpäivä joten sai aamulla toivomansa Frozen barbin paketista ja iltapäivällä tulivat tuttavaperheet ja sukulaiset tulivat sitten iltapäivästä.
Tarjolla oli täytekakkua Ainoa blogin ohjeella, juustokakkua sekä kinkkupastasalaattia patonkeineen.
 Pinja sai mieluisia lahjoja ja nyt on taas tullut niin hirveästi leluja, että pitäisi varmaan vanhoja laitella pian jo poiskin johonkin jemmaan odottamaan Islaa.
Lauantaina menikin myöhään ennen kuin viimeiset vieraat lähtivät mutta kylläpäs olikin mukava nähdä taas ystäviä ja sukulaisia joita ei ole välttämättä ehtinyt niin usein tapaamaan nyt arjen kiireissä.


Sunnuntai aamuna Pinja starttasi heti aamusta parin kaverinsa kanssa virpomiskierrokselle ja aika saaliin saikin, tytöt kiertelivät lähistöllä lähes joka talon ja kaikki 13 vitsaa oli Pinjaltakin virvottu jota Pinja itse oli hakenut edellisenä päivänä metsästä ja koristellut kun äiti laittoin synttäreitä.
Sunnuntaina tapahtui myös muuta jännää, kuluttelimme voimistelun jälkeen aikaamme odotellen kaverin tytön synttäreiden alkua ja Pinjapa meni ja rohkaistui ottamaan reijät korviinsa, pidinkin 7-vuotta ikärajana mutta en uskonut, että olisi vielä rohkaistunut.

Mutta nyt on taas synttäreitä juhlittu ja arkeen päästy jälleen pikkuhiljaa palaamaan.


8 kommenttia