Ulkona

Ihanien keväisten aurinkoisten päivien myötä ulkoilu on lisääntynyt roimasti.
Yritän aamupäivisinkin ulkoilla Islan kanssa ellei meillä ole kerhoa mutta Isla ei viihdy pelkästään äidin tai isin kanssa ulkona, toista on kun iltapäivällä on Pinja ulkoiluseurana.


Molemmilla on luottoreleet ulkoilukäytössä, Po.pin ulkovaatteisiin luotetaan meillä(kin) täysin välikaudessa.
Olin aivan talven aikana unohtanut kuinka hyvä tuo Po.pin kuorihaalari irroitettavalla fleecevuorella olikaan joten taitaa mennä syksyn välikausihaalarihaaveet uusiksi ja hankin vain uudestaan isomman Po.pin fleecellisen kuorihaalarin Islalle.


Pinjalla myöskin Po.pia ulkoilukäytössä, musta kuoritakki löytyi sattumalta loppusyksystä alesta Po.pin verkkokaupasta ja on päässyt nyt eskarikäyttöön kelejen lämmetessä.
Ulkohousuina on joko po.pin kuorihousut taikka Ticketin housut kuten näissä kuvissa, Pinja itse tykkää enemmän Ticketeistä koska näissä ei ole vetoketjuja joita tarvitsisi pukiessa aukoa.


Luottokumpparit on tietysti ne Crocsit ja rukkasina Po.pia ja Reimateckiä, Pinja tarvii vielä toiset po.pin hanskat, on tykännyt niistä niin kovasti, että haluaa samanmalliset myös toisetkin.


Loppuun vielä vinkki Lapsimessuille menijöille.
Blogin facebook sivuilla on tykkääjille käynnissä kolmen messulipun arvonta.
Me olemme Pinjan kanssa menossa messuilemaan ensimmäistä kertaa ikinä, odotetaan kovasti molemmat reissua. :)

1 kommentti

  1. Tuo kuorihaalari on kyllä huippu! Harmittaa vaan kun pienimmän viime syksyksi ostettu alkaa nyt jäämään pieneksi. Paljon sitä kyllä on ehditty käyttääkin jopa talven leudoimpina päivinä. .

    VastaaPoista