Pitkäikäinen hamonen

Pakko postata teille uudelleen tai enhän ole tämän blogin puolelle tietenkään tästä ikinä postannutkaan mutta saimme keväällä 2013 Hienohelmasta Dollcaken tyllihameen, nyt hame on ollut Pinjalla pari vuotta eikä edelleenkään näytä että olisi jäämässä ihan lähivuosina pieneksi.


Pinja kaivoi tämän prinsessaleikkeihinsä päälleen viikonloppuna ja kylläpäs taas näytti hamonen niin ihanalta pitkästä aikaa, tämä on niin kaunis hame, että on roikkunut meillä esillä naulakossa Pinjan huoneen seinällä.


Hameet ovat kyllä todella pitkäikäisiä ja saattavat mahtua monta vuottakin joten vaikka olisi hiukan arvokkaampi hame niin kyllä nämä vuosien aikana hintansa ovat haukkuneet.
Tämä on ehdottomasti varmaan yksi pitkäikäisimmistä vaatteista Pinjalla, pitääkin laittaa hame taas Pinjalle juhliin pitkästä aikaa päälle vaikka tuskimpa tämä vielä pieneksi muutamassa vuodessakaan jää.


Loppuun vielä sovituskuva hameesta Pinjalla kun Pinja on juuri 5-vuotta täyttänyt, nyt sama hameenkäyttäjä on muutaman viikon päästä 7-vuotta.

8 kommenttia

 1. On ihan uskomatonta, miten jotkut vaatteet mahtuvat päälle aina vain. Hameet ovat kyllä usein pitkäikäisiä vaatteita :)

  Ihana hame ja tyttö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Pinjalla onkin ollut joitain kesämekkoja ja tosiaan hameita jotka vaan mahtuvat ja mahtuvat. :)

   Poista
 2. Ihana hame <3 ja voin kuvitella, että menee vielä pari vuotta! Sitten onkin jo seuraava käyttäjä. Tällä logiikalla tämä oli lähes ilmainen ja lisääkin voi 'rahansäästämis'-periaatteella tilata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on niin ihana, ettei tuskin tule poiskaan laitettua eli menee varmasti vielä jemmaan Islallekkin, ikuinen hame siis. :D

   Poista
 3. on kyllä söpö hame. Meilläkin Dollyn yksi hame ja menee varmasti vielä 2 vuotta, kun nyt on mahtunut jo yli vuoden..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hameissa, varsinkin tälläisellä kuminauhavyötäröllä on kyllä se hyvä puoli, että nämä mahtuvat todella pitkään kun vyötärökin vaan venyy ja venyy. :)

   Poista
 4. Jotkut vaatteet ei vaan sitten millään käy pieneksi. Just perkasin kesävaatelootaa ja varsinkin just hameissa ja mekoissa on sellaisia jotka saa nostaa esille aina uudestaan ja uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesävaatteet ovatkin usein sellaisia jotka mahtuvat monta kesää peräkkäin, lyhythihaisissa mekoissa ei haittaa vaikka helmakin lyhenee kun mekkoa voi käyttää myös tunikanakin jos vain leveys riittää ja itse jaksaa katsella vuodesta toiseen samaa vaatetta. :)

   Poista