Miten Ticketin toppien kävi

Lupasin alkutalvesta kertoa kuinka Ticketiltä testiin saamamme toppahaalareiden on käynyt talven jälkeen.
Tuolla esittelyssä nämä topat.


Islalla oli seeprakuosinen Snowbaggie haalari jossa hiukan pehmeämpi pinta kuin normaalisti Ticketin toppahaalareissa on ja kulutuksen kestokaan ei ole niin kova kuin verrattuna toiseen Ticketin toppahaalariimme joka Islalla on.
Islan käytössä haalari on kestänyt kuitenkin pienemmilläkin kulutuksenkestoilla täydellisesti.
Nyt kun haalarin pesin säilöön niin en huomaa kankaassa minkäänlaista kulumisen merkkiä ja lisäksi vaikka väri näyttäisi aralta niin pesussa haalari lähti aivan täydellisesti puhtaaksi.
Haalari on siis oikein priimakuntoinen talven jäljiltä, ainoastaan käytön huomaa sisäpinnan fleecen nyppyyntymisessä, muutoin ulkoa päin tätä ei paljon käytetyksi osaisi sanoa.
Voisin meinaa vannoa, että tämä haalari on useimmiten tänä talvena ollut Islan päällä, äidin mielestä kun kuosi on mitä ihanin niin tämä tuli useimmiten myös puettuakin Islalle.


Pinjan Baggie North haalari oli Pinjan oma valintansa ja haalaria on käytetty aika lailla yhtä paljon kuin Pinjan toista Molo kidsin haalaria eli käyttöä on ollut tälläkin reilusti.
Pinjalla kun on ollut lähes joka päivä eskarissa haalari talven aikana käytössä.
Pinjan kulutus on tietysti hiukan eri luokkaa kuin vuoden ikäisellä siskollaan.
Tämän eskarilaisen käytössä Baggie haalari ei ihan niin priimakuntoinen ole kuin siskonsa haalari on pesun jäljiltä.
Haalarista irtosi oikeastaan heti vetoketjusta tuollainen kuminen vedin joka taskujen vetoketjuissa on jäljellä, lisäksi jalkalenkistä irtosi jokin aika sitten nappi ja äiti pääsi ompelupuuhiin.
Lisäksi lopputalvesta huomasin, että lahkeessa olleet heijastimet olivat lähestulkoot kokonaan jo irronneet.


Kulumaa löytyy polvista, lahkeensuista ja eniten pepun kohdilta, tällä on varmasti laskettu jäämäkeä tms.
Pepun kuluman todellisuus oli valitettavasti aika pettymys koska haalari on Pinjalle sen verran reilu, että menisi varmasti vielä ensi talvenakin, toista haalaria kun en haluaisi enää hankkia ekaluokkalaiselle mutta kulumaa on oikeasti aika reilusti joten jää vain nähtäväksi kestääkö kangas pepun kohdalla enää ensi talvea.


Pinja itse on tykännyt haalarin helpoista lahkeista toisin kuin Molon haalarissa taas on, tästä iso plussa Ticketille, erityisesti helpotusta tuo lahkeiden tarrat.

Yhteenvetona haalareista, kyllä se Ticket edelleen vain jo kohta seitsemänkin vuoden jälkeen on meillä talvivaatteissa luottovaatteita.
Mallit istuvat meidän lapsille tosi hyvin, haalarit pitävät lämpöisinä ja ovat helppoja pukea.

4 kommenttia

 1. Meillä on 2,5 vuotiaalla pojalla (ei mikään paikallaan seisoskelija ulkona) ollut käytössä Ticketin Baggie North värissä Gullgrey. Haalaria on käytetty päiväkodin hiekkapihalla lokakuusta lähtien eli heti alkuun pari kuukautta lumettomaan aikaan. Polvissa on vähän pehmentymää, pepussa ei juurikaan jälkiä. Meillä lähti heti alkuun neppari karvareunusta irroittaessa (kauppa hoiti homman hienosti), kumiset vetoketjun vetimet on katkenneet molemmista taskuista, jalkarenksun yhden napin ompelin takaisin ja ne lahkeen tarrat repsottaa melkoisesti. Mutta käyttömäärään ja käyttöolosuhteisiin nähden olen tosi tyytyväinen haalariin ja edelleen puku pitää täysin vettä. Tästä jää vielä loistava rymyhaalari jollekin ensi syksyn/alkutalven lumettomaan aikaan ominaisuuksiensa suhteen, jos pienet kosmeettiset viat ei haittaa. Terv. Ansku

  VastaaPoista
 2. Meillä oli tänä talvena kaikilla kolmella lapsella Molon puvut ja monesti olen harmitellut, että miksi oi miksi en ostanut Tickettiä.

  Luottomerkki siis meilläkin tuo Ticket, siihen palaa aina uudelleen.

  VastaaPoista
 3. Meillä monta vuotta käytössä ticketin talvivaatteet ja tänä talvena 2-vuotias sai parissa kuukaudessa haalarin rikki siis polvet ja peppu ihan kuluneet ja toinen lahje kangas repeytynyt ens talveksi varmaan jotain toista merkkiä harmi kun nämä on pukemisen kannalta ollu lemppareita

  VastaaPoista
 4. Meillä on ollut minillä Ticketin haalareita vauvasta saakka ja ne on kyllä kestäviä (tänä talvena ei tosin ollut Ticketiä), mutta ens talveksi ostin jo jemmaan alesta Ticketin tumman lilan Othello toppahaalarin.

  VastaaPoista