Juhlamekoissa

Juhlimme eilen tyttöjen pienen serkun nimenantoa ja tätä juhlaa varten tilaamani Pompdeluxin valkeat Indiana dressit pääsivät käyttöön.
Olivat ne niin ihania edelleen päälläkin ja käytössä vaikka toki leikkien temmellyksessä eivät ihan iskussa aina olleet. :)


Mitoitus näissä oli mielestäni aika niukkaa tai ainankin lyhyttä ja itse halusin, että helma mekossa ylettyisi suunnilleen siihen polven korkeudelle.
Pinjalle tilasin 140-koon ja Islalle 92-koon.
Pinjan mekko istuin täydellisesti vyön kanssa mutta pienten mekoista puuttui vyö ja leveyttä meinasi 92-koossa olla Islalle liikaa, testasin Pinjan mekon vyötä tähän ja päädyin, että hankin Islankin mekkoon satiinivyön, tuttavallani sattui olemaankin valmiina satiinikangasta ja hän hurautti Islalle pikaisesti tällä viikolla vyön mekkoon.


Vauva sai ihanan nimen ja juhlat olivat erittäin onnistuneet.
Pinja viihtyi hyvin vauvan seurassa ihaillen ja Isla touhotti menemään milloin missäkin.
Huh, juhlia vilkkaan taaperon kanssa!


Ihanat mekot pääsevät varmaan molemmilla jemmalaatikoihin, Pinjan mekko odottamaan käyttöä Islalle joskus ja Islan mekko muistolaatikkoon.
Mekot olivatkin Pompilla erittäin suosittuja, tämä valkoinen oli näköjään myyty loppuun ekan viikonlopun aikana malliston ilmetyttyä, onneksi tilasin meille nämä valkoiset enkä rosen värisiä vaikka pitkään mietinkin näihen kahden värin välillä.


Niin ja loppuun vielä ihanat Naistenpäivä toivotukset!
Itse olen ollut oikein naistenhommissa tämän aamupäivän, sormet kippuralla ja kieli keskellä suuta ommellut Pinjan voimistelun esiintymisasua, huh. :)

6 kommenttia

 1. Suloisia neitejä! Mun oli alkuviikosta tilattava Pompilta tytölle juhliin jo valmiiksi mekko ettei jäädä ilman jos muualta ei olisikaan kivempaa löytynyt. Onneksi en ollut vielä myöhässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että ehditte saamaan omankin mekkonne. :) Nämä Pompin mekot eivät kuitenkaan ihan mahdottoman hintaisia ole useisiin tyllimekkoihin verraten ja tosiaann omasta mielestäni erittäin ihania lähes kaikki. :)

   Poista
 2. Ihanat prinsessamekot!

  Hyvää naistenpäivää :)

  VastaaPoista
 3. Niin nättejä tyttöjä kauniissa mekoissa :)

  VastaaPoista