Ihania aurinkoisia päiviä

Viime viikko meni hujahtamalla ohitse, olin kurssilla koko viikon ja lisäksi Pinjalla oli paljon voimistelujuttuja viime viikolla, voimisteluharrastuksesta tulossakin lähipäivinä lisää. :)


Nyt kuitenkin on selvästi kevyempi viikko ja ehdin jälleen koneen ääreen blogiakin päivittämään paremmin.
Viikonloppuna kelit hellivät meitä, aivan mahtavaa auringonpaistetta ja ulkoilukelejä.
Kiersimmekin eilen pitkän lenkin ja tulimme jäitä myöten kotiin, täällä on ainankin vielä edelleen oikein paksut jäät kun öisin on pakkasta kymmenenkin astetta ja hanget kantavat vaikka rattailla mennä.


Välikausivaatteita on kaiveltu kovasti esiin, toki Pinjan osalla hiukan päivän lämpötilanvaihtelut aiheuttavat päänvaivaa, aamulla saattaa hyvinkin olla vielä yhdeksän astetta pakkasta ja iltapäivällä kymmenen astetta plussaa, tänäänkin Pinja lähti vielä toppahaalarissa eskariin vaikka kovasti olisi jo takkia ja housuja halunnut pukea mutta aamulla oli mielestäni vielä aivan liian kylmää pelkille välikausivaatteille.


Yksi huolenaihe on tullut toki lisääntyvästä auringosta johtuen, kissamme on nyt ollut viime keskiviikosta teillä tietämättömillä, pieni pelko alkaa hiipimään onko hän joutunut jonkun pedon ruoaksi kun yleensä ei näin kauaa ole poissa ollut, toivottavasti palaisi vielä kotiin mutta kovasti alan henkisesti valmistautumaan siihen, ettemme enää näe kisua. :(

Mutta nyt vielä siivoilemaan ennen kuin Isla heräilee päikkäreiltään, lisääntynyt auringonvalo tuo myös tämän kamalan pölymäärän näkyville. :)

10 kommenttia

 1. Ihania kevätulkoilukuvia!

  Kyllä, ihan hirveästi aiheuttaa päänvaivaa nämä kelit pukeutumiselle. Aamulla oli taas 6 astetta pakkasta ja nyt päivällä mittari näyttää jo 12 plusastetta. Aamulla ei olisi kiva paleltua, mutta iltapäivän paahtuminenkaan ei kuulosta houkuttavalta. Meillä neiti lähti aamulla kouluun popin kuoritakki+windfleeceyhdistelmässä ja Reiman ulkoiluleggareissa+merinovillahousuissa. Kohta kuulen, että tuliko hiki :D

  Toivottavasti kissa palaa retkeltään ehjänä kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lähdettiin tänään myös vk-vaatteissa, valitti niin kuumuuttaan toppahaalarissa eilen, että sai pukea tänään vk-vaatteet ja aamulla alle fleecetakin ja housut eikä ollut kylmä kuulema, iltapäivällä löytyi fleecevaatteet repusta ja rukkaset taskusta. :)

   Poista
 2. Aurinko <3 ja ihana kuravellilammikko! Mikäs sen parempaa kuin siellä loiskittelu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuravellilammikko piti tarkkaan loiskuttaa, ei missään nimessä voi kiertää. :)

   Poista
 3. Toivottavasti kissa palaa kotiin :)
  Meillä kisu hävisi viime toukokuussa ja jäi kotiin vain toinen kissa.
  Oli kaksi kissaa ja toinen hävisi eikä vieläkään ole löytynyt vaikka kävimme lähitienoot etsimässä silloin.
  Oli surullista meidän muksuille kyllä kun kissa ehti olla perheenjäsen viisi vuotta ja sitten katosi :/
  Jospa onkin omilla retkillään ja tulee vielä takaisin :)
  Oliko kissalla panta?
  Meillä oli ja oma nimi/ mun numero myös roikkui pannassa mutta ei ole kukaan ilmoittanut mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole näkynyt kisua, löysin eilen illalla tuosta takametiköstä ilveksen jälkiä ja jotain punaista verijälkeä, tiedä sitten onko jäänyt meidän kissa ilveksen hampaisiin vaiko joku metsäjänis jonka papanoita tuolla oli.
   Alan aikalailla menettään uskoni, että kissa palaisikaan, Pinjaa tietysti harmittaa ja Isla odottaa aina ovella kun käyn kisua huutelemassa tulisiko kissa. :(
   Pantaa hänellä ei ollut, en oikein uskalla pitää sitä kun menee vapaasti ulkona jos jääkin jumiin johonkin pannastaan...

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, ihana on kaivaa uusia pipoja kelejen lämmetessä käyttöön. :)

   Poista